Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hogy nekem ma mennyire happy napom van
És publikus, hogy miért?
Ezt még én se tudom, de jól érzem magam.. Mindenen nevetek, megállás nélkül be nem áll a szám, és satöbbi...
Hogy nekem ma mennyire happy napom van
És publikus, hogy miért?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-02 17:49:59
(#2623) beküldve: 2008-06-02 15:26:13
(#2621) Sziasztok! Ma arra gondoltam, hogy írok egy HSZ-t, miszerint még élek. És most megírom. Jó, nem mintha láttam volna, hogy valakinek hiányzok, de azért én megírom. Mert még ÉLEK!!! Haha... Szóval újra itt a nyár, süt a nap, meleg van, mindenki boldog (jó, talán Hanon kivételével) és... És nincs és... Ennyi.
Anyu! Ugye szólsz, ha megvan az ösztöndíj eredménye?
Ennyi. Elégedjetek meg velem.
Anyu! Ugye szólsz, ha megvan az ösztöndíj eredménye?
Ennyi. Elégedjetek meg velem.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Amúgy Miss Gladiátor (Gladiatress). x')))
Én is láttam valamikor. Nézhető, csak gondolkodni nem szabad közben.
Még mindig nincs fent a 92. fejezet Oo
Megtaláltam azt a filmet, amit 3 éve kerestem Ekkora baromságot a földre, de úgy Szilveszter előtt pár nappal, hajnal 2-kor igenis jó film volt
Megtaláltam azt a filmet, amit 3 éve kerestem Ekkora baromságot a földre, de úgy Szilveszter előtt pár nappal, hajnal 2-kor igenis jó film volt
Azt láttam xD az beteg cucc :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-02 10:33:49
(#2618) Még mindig nincs fent a 92. fejezet Oo
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tegnap éjjelre azért már helyrejött.
Üdítően szellemes hozzászólásomat olvashatták
Már 2 éve is elkezdtem, de túl félelmetes volt akkor
Az elsőt éjszaka láttam moziban. Mire kijöttünk a teremből, sötét volt a folyosókon. Én barom, előre indultam, de aztán gyorsan meggondoltam magam és egy világosabb helyen bevártam a többieket. Nagyobb hatással volt rám, mint gondoltam. Hazaérve nem is tudtam még lefeküdni. Egy kis pohár Vilmossal erősítettem meg a szívem, meg pár oldallal az épp olvasott könyvből.
Hanon:
Maszkmesternek pedig külön pirospont, azok a vízihulla fejek nagyon jók lettek.
Hát az aljas egy bevágás volt a kiscsajról a szekrényben. A szememet sem tudtam időben eltakarni.
A második rész már nem volt olyan erős.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-06-01 21:44:01
*levegő után kapkod* Még mindig nincs fent hiranomoen a 92. fejezet rawja @___@
Szú-szá, drága Hanon, szú-szá!
Lélegezz mélyeket, az ilyenkor segít...
beküldve: 2008-06-01 14:33:20
(#2614) *levegő után kapkod* Még mindig nincs fent hiranomoen a 92. fejezet rawja @___@
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Amire kell, emlékeztetem. A többi meg nem lényeg.
Akkor jó
Egyébként érdekes, arra emlékszik, hogy mikor és mennyit beszéltünk, de arra nem nagyon, hogy miről.
Tegnap éjjelre azért már helyrejött.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Amire kell, emlékeztetem. A többi meg nem lényeg.
Akkor jó
beküldve: 2008-06-01 13:19:10
(#2611) Hmm... régi szép idők Még régebben összegyűltünk egyik haveromáknál, és ott néztük meg a Kör 1, 2-öt.. Nagyon jó volt főleg hogy csak én láttam a többiek meg nem és a "félelmetes" résznél mindig síkítottam, többiek meg felpattantak, és egy jókora díszpárna landolt az arcomba...xD szupi volt