Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-06-09 13:48:28
(#2685) beküldve: 2008-06-09 13:20:51
(#2684) Főlag a megrögzött Naruto és DN fanokon. Ezeken túl is van manga/anime...
Idézek a Portalból kicsit megcsavarva: "This is a Lie." : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Na most nagyon-nagyon ráértem, és átnézegettem pár topikot. Olyan jókat röhigcséltem néhány hozzászóláson, hogy az hihetetlen. :) Értelmeset persze én magam sem tudok hozzászólni semmihez...
Jókat szoktam én is kacarászni...
Főlag a megrögzött Naruto és DN fanokon. Ezeken túl is van manga/anime...
beküldve: 2008-06-08 21:53:01
(#2681) Na most nagyon-nagyon ráértem, és átnézegettem pár topikot. Olyan jókat röhigcséltem néhány hozzászóláson, hogy az hihetetlen. :) Értelmeset persze én magam sem tudok hozzászólni semmihez...
Szerk: Zsolti 2008-06-08 21:53:18
Alister, ezek a nagyon tömör, velős hozzászólások.... Ha meg nem 1-2 szót írsz, akkor olyan hosszú, hogy néha kedvem sincs elolvasni (de ez nem igaz, mindet elolvasom).
Na igen... Ez azért van, mert vagy tömören is meg tudom fogalmazni, vagy ki kell fejteni, ahhoz meg hely kell...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-08 19:55:16
(#2679) Alister, ezek a nagyon tömör, velős hozzászólások.... Ha meg nem 1-2 szót írsz, akkor olyan hosszú, hogy néha kedvem sincs elolvasni (de ez nem igaz, mindet elolvasom).
Szerencsére most jóideig nem kell sokat tanulni.
Mázlis
beküldve: 2008-06-08 10:32:15
(#2677) Remélem, hamar letelik az a vizsgaidőszak, de megértelek, mert ha tanulnom kell, én sem szoktam fenn lenni. Szerencsére most jóideig nem kell sokat tanulni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-08 10:32:54
Viki, 2-3 hete pont kifogom az alkalmakat, hogy nem vagy fenn MSN-en. Szeretnék veled beszélgetni, remélem hamar sikerül.
Bocs, Riku! A tanulás miatt napközben nem nagyon vagyok msn-en, inkább éjjel, 9 körültől, attól függően, hogy Norbi mikor tud feljönni. Vizsgaidőszak után viszont gyakran fenn leszek, de azért remélem addig is tudunk majd beszélni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-06-08 09:37:51
(#2675) Viki, 2-3 hete pont kifogom az alkalmakat, hogy nem vagy fenn MSN-en. Szeretnék veled beszélgetni, remélem hamar sikerül.
Esetleg felrobbanthatok valamit, de az feltűnő lesz...
Az nagyot szólna. Az valószínűleg hatásos lenne.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Pukkantsunk polgárt, az nem olyan feltűnő, viszont viccesebb!
és megszálltam
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-06-07 15:43:40
De legalább már nem szomorkodsz
Értékelem az igyekezetedet, de ennél azért több kell, hogy eloszoljanak a viharfelhők.
Jaja, bittos a laptop átfogalmazta... a dög!
ThinkPad rulez! XD
ThinkPad rulez! XD
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.