Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerintem meg nagyon rossz értelemben. :P
Azaz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tényleg, oda is be kell még örvendezni ^^
Na ez kész
You are the true otaku/fangirl
Persze jó értelemben
Nyugi van, hő x') Csak örülök :3 Animecon fórumon van jól megoldva, van örömködős meg rinyálós topic is, hehe :')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Érdekel ez valakit rajtad kívül? Kábé olyan érzésem van, mint a minitokyo-n, amikor szinte magamnak írom a híreket.
Van egy tök jó sztorim mangához, már a szereplőgárda is megvan, a kinezetüket is már leírtam, már csak egy ügyes rajzoló kéne. És kész lenne egy Andi manga : D XD
Nekem a mangám sztorija 550 fejezetig megvan, a rajzolás is megy, csak mi tagadás..lusta vagyok! Napi fél panelskiccnél többre nem haladok
De legalább te tudsz rajzolni (: ami nekem nem igazán megyeget (x ezért keresek én rajzolót XD
Van egy tök jó sztorim mangához, már a szereplőgárda is megvan, a kinezetüket is már leírtam, már csak egy ügyes rajzoló kéne. És kész lenne egy Andi manga : D XD
Nekem a mangám sztorija 550 fejezetig megvan, a rajzolás is megy, csak mi tagadás..lusta vagyok! Napi fél panelskiccnél többre nem haladok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-04 20:19:18
(#2648) Van egy tök jó sztorim mangához, már a szereplőgárda is megvan, a kinezetüket is már leírtam, már csak egy ügyes rajzoló kéne. És kész lenne egy Andi manga : D XD
IGEN! Ahogy elkezdtem olvasgatni hiranomoe fórumot, egyből felkerült a 92. fejezet :'D
Veled örülünk
beküldve: 2008-06-04 18:20:11
(#2646) IGEN! Ahogy elkezdtem olvasgatni hiranomoe fórumot, egyből felkerült a 92. fejezet :'D
És hogy egyik kedves user pillanatnyi életérzését magyarosítsam át: ugye nem arra vártunk 2 hónapot, hogy Major megint beszéljen át 20 oldalt?
//update: és nem, emberek, történt valami!! XD 3 fejezet óta nem élhettem át ilyet XD Továbbiak a Hellsing topicban :3
És hogy egyik kedves user pillanatnyi életérzését magyarosítsam át: ugye nem arra vártunk 2 hónapot, hogy Major megint beszéljen át 20 oldalt?
//update: és nem, emberek, történt valami!! XD 3 fejezet óta nem élhettem át ilyet XD Továbbiak a Hellsing topicban :3
Szerk: Hanon 2008-06-04 18:26:33
...és akkor?
És akkor Nagy Találkozás...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
A mamit akarom T_T
Semmi baj... *buksisimi* ...na, semmi baj... nyugodj meg...
beküldve: 2008-06-04 15:26:51
(#2643) Namármost...
Még midnig nincs fent. Ez az egyik.
A másik, hogy még mindig nincs fent a Hellsing 92. fejezetének rawja. Miért?!
A mamit akarom T_T
Még midnig nincs fent. Ez az egyik.
A másik, hogy még mindig nincs fent a Hellsing 92. fejezetének rawja. Miért?!
A mamit akarom T_T
Hajrá!
Egyraklap hegyitörpe hátszőrt és két talicska vörössárkány guanót!
Egyraklap hegyitörpe hátszőrt és két talicska vörössárkány guanót!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.