Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Huh, micsoda megnyugvás... nem bírtam volna elviselni ha vallásháborút robantok ki, plusz még hülyének is néztek
Nem az a hülye, aki nem tud valamit, hanem aki ragaszkodik a hülyeséghez...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rem nincs "örihari" mer lüke vok.. ^^"
Semmi baj, csak gondoltam szólok Huh, micsoda megnyugvás... nem bírtam volna elviselni ha vallásháborút robantok ki, plusz még hülyének is néztek
lumana.wordpress.com
Rem nincs "örihari" mer lüke vok.. ^^"
Semmi baj, csak gondoltam szólok
beküldve: 2008-05-24 12:06:38
(#2562) Látom, megint kezditek hozni a formátokat. 2 nap alatt kb. 5 oldal.
Tetkó téma: én egyetértek Hanonnal. nekem nem kell tetoválás, de máson nem zavar, esetleg szívesen látom.
Discovery téma: nem szoktam nézni. Pont.
Vallásos téma: nem avgyoo vallásos, nem érdekelnek az ilyen dolgok.
Tetkó téma: én egyetértek Hanonnal. nekem nem kell tetoválás, de máson nem zavar, esetleg szívesen látom.
Discovery téma: nem szoktam nézni. Pont.
Vallásos téma: nem avgyoo vallásos, nem érdekelnek az ilyen dolgok.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-24 12:07:25
Lumana:
A kereszt nem csak keresztény szimbólum.
Hát bizony nem. (Barátnőm hun keresztet hord kabalaként, én keltát, csak azért mert szép.)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jó volt még a "ki lehet-e festeni a szobát robbantással" meg persze a "fel lehet.e robbantani a poharat kierősítetlen emberi hanggal?". Hjajj, de a betonos is jó volt "Végre sikerült eltűntetni a betont. Meg a teherautót is".
Annyira agyamentek, nagyon bírom őket. Most emlegetve találtam egy videót, amit még nem láttam tőlük. Utánajártak a Knight Rideres dolgoknak...
Azt láttam, sirály volt....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-05-24 00:52:45
(#2559) Vallási dolgokban nem vok otthon , és nem is vagyok értük oda... bocska ha melléfogtam! Rem nincs "örihari" mer lüke vok.. ^^"
lumana.wordpress.com
Szakmai gyakorlat vizsga, vagy csak sima nyári gyakorlat? Akkor túlélhető...
Szerncsére még csak sima nyári gyakorlat... már ha összejön...
Na megyek Beugrót nézni...
Huhh, a végén Lia és Péter elég szép szivatósat nyomott
Szerk: alister 2008-05-23 23:45:36
szerintem nem mindenki olyan szabadelvű, és 50 év múlva sem lesznek, hogy "faszányosnak" gondoljanak egy összeaszalódott tetkót x')
Nyehehe, majd kérdezgetik az unokáink, hogy "nagyi az a paca, meg mi akart lenni?" Mi meg büszkén rávágjuk, hogy nem emlékszünk, olyan rég volt... a szeniliség varázsa xD
Lumana: egy szépen kidolgozott kereszt számomra csak egy motívum, vallási jelentősége nekem nincsen.
Nyár:
1. túlélni a vizsgaidőszakot
2. szakmai gyakorlat
3. RPG rulez!!!
Tetoválás:
Gondolkozom egy-két számomra szimbolikus jelentőségű ábrán, de egyelőre még a megfontolás stádiumában járok.
2. szakmai gyakorlat
3. RPG rulez!!!
Tetoválás:
Gondolkozom egy-két számomra szimbolikus jelentőségű ábrán, de egyelőre még a megfontolás stádiumában járok.
Szakmai gyakorlat vizsga, vagy csak sima nyári gyakorlat? Akkor túlélhető...
beküldve: 2008-05-23 22:11:12
(#2555) Nyár:
2. szakmai gyakorlat
3. RPG rulez!!!
Tetoválás:
Lumana:
2. szakmai gyakorlat
3. RPG rulez!!!
Tetoválás:
Lumana:
Jó volt még a "ki lehet-e festeni a szobát robbantással" meg persze a "fel lehet.e robbantani a poharat kierősítetlen emberi hanggal?". Hjajj, de a betonos is jó volt "Végre sikerült eltűntetni a betont. Meg a teherautót is".
Annyira agyamentek, nagyon bírom őket. Most emlegetve találtam egy videót, amit még nem láttam tőlük. Utánajártak a Knight Rideres dolgoknak...
1. a bal lapockámon egy nonfi pegazus-fej, 2. a jobb lábszáramon egy tribal, 3. a gerincemen végig a nevem kanjival, 4. a bal mellkasomon egy sárkányszem (ez a színes), és az 5. nem publikus... lol de Rá szemét ábrázolja...
Nem rossz felhozatal... elég sok kultúra találkozik rajtad
Miyu: Nem szeretem a keresztény motívumokat, de a csini kereszteknek nem lehet ellenállni
Bár én majd inkább valami szárnyas dolgot szeretnék. :)
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-23 21:38:15
(#2552) Jó volt még a "ki lehet-e festeni a szobát robbantással" meg persze a "fel lehet.e robbantani a poharat kierősítetlen emberi hanggal?". Hjajj, de a betonos is jó volt "Végre sikerült eltűntetni a betont. Meg a teherautót is".
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az én favoritom a kamionos betonkeverőbe száradt beton felrobbantása volt. Ipari robanószert használtak és a teherautóból csak egy kis alvázdarabka maradt... lol
Na azt spec nem láttam, de majd igyekszem elcsípni.
Amúgy a natgeon is megy két ilyesféle hülyéskedés. Azokkal milyen a viszonyod?