Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nyugdíjas korban már nem mindegy? Akkor már más gondjai vannak az embernek.
Na igen... amúgy meg... nyugdíjas években jó visszaemlékezni rá, hogy milyen jó is volt akkor, régen, amikor készültek a rajzok...
A tattoo-hoz amúgy meg kell némi elszántság és elvetemültség... viselni pedig mindenképpen tudni kell... középszerű emberek nem is képesek rá...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
De azért mégis, néni felszáll a buszra, udvariasabb punk csávó (cuz dropkick the faint nanana... punks rn't dead...) feláll és akkor meglátt a karján egy már összeugrott, kivehetetlen ábrát, szóval az egy érdekes helyzet lehet.
"A rock örökké szól. Kivéva ha van nálad egy lángszóró."
"A rock örökké szól. Kivéva ha van nálad egy lángszóró."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nyugdíjas korban már nem mindegy? Akkor már más gondjai vannak az embernek.
Khm...! Izé csak a tetováló-művész láthatja? Párocskád nem?
Spec pont a kedvesemre gondoltam... a tattoo-művészt annyira nem hozta lázba a téma anno...
Értem *bólogat*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Spec pont a kedvesemre gondoltam... a tattoo-művészt annyira nem hozta lázba a téma anno...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 20:13:55
(#2530) Kesu helyett azt olvastam, hogy kurva, bocsánaaat x')))
Brr, soha nem rakatnék magamra olyan dolgot, amit nem tudok leszedni. Bwá, még belegondolni is undorító. Plusz, hogy fog az kinézni nyugdíjas éveimben? Nem, soha. Aagh Oo"
De ez már volt téma ha jól emlékszem.
Brr, soha nem rakatnék magamra olyan dolgot, amit nem tudok leszedni. Bwá, még belegondolni is undorító. Plusz, hogy fog az kinézni nyugdíjas éveimben? Nem, soha. Aagh Oo"
De ez már volt téma ha jól emlékszem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én tiszta hülye vagyok *könnyes szemekkel*... Mi az a tribal? Én tényleg nem tudom x'[
Khhmm... nos e'gen gondoltam, hogy van diszkrétebb helyeken is amit jó esetben csak két ember láthat (rajtad kivül persze)...
Khhmm... nos e'gen gondoltam, hogy van diszkrétebb helyeken is amit jó esetben csak két ember láthat (rajtad kivül persze)...
Tribal: nonfiguratív törzsi motívum... amg... rajtam kívül csak EGY ember láthatja...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én tiszta hülye vagyok *könnyes szemekkel*... Mi az a tribal? Én tényleg nem tudom x'[
Tribal: nonfiguratív törzsi motívum... amg... rajtam kívül csak EGY ember láthatja...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
5!? Wow fekete-fehér, vagy szines?
Nekem csak 2-3 kéne, vagyis ha a tervet követem akkor 3, mert el van ám tervezve hogy mit hova csak mersz kéne hozzá.. ami bizony hiányzik... már lassan 5 éve gondolkozok rajta, hogy beválaljam, vagy sem nah majd meglájuk
Nekem csak 2-3 kéne, vagyis ha a tervet követem akkor 3, mert el van ám tervezve hogy mit hova csak mersz kéne hozzá.. ami bizony hiányzik... már lassan 5 éve gondolkozok rajta, hogy beválaljam, vagy sem nah majd meglájuk
Ha megengeded válaszolok: ha jól emlékszem egy színes van, a többi egyszínű. Ha nem így lenne majd javítanak...
Jól emlékszel... Lumana: 1. a bal lapockámon egy nonfi pegazus-fej, 2. a jobb lábszáramon egy tribal, 3. a gerincemen végig a nevem kanjival, 4. a bal mellkasomon egy sárkányszem (ez a színes), és az 5. nem publikus... lol de Rá szemét ábrázolja...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ha megengeded válaszolok: ha jól emlékszem egy színes van, a többi egyszínű. Ha nem így lenne majd javítanak...
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá
Már kinéztem egy gyönyörű gótikus keresztet szal biztos az lesz csak még nem tudtam eldönteni, hogy bokára vagy lábfejre legyen. Meg később csípőre lesz egy "mangás" angyal vagy valami ilyesmi. Mindenkép fekete-fehér lesz, nekem a színes tetkók kicsit olyan benyomást keltenek mint a gyerekeknek a rágókhoz csomagolt lemosható matricák.^.^°
ÁÁÁ... csak elkezdeni nehéz a varratást... utána, ha egyszer ráéreztél az ízére, simán rászoksz...
Ez lehet így van, egyik ismerősömnek is szinte "rögeszméjévé" vált, még szinte kész sincs már is azt nézzi hova lehetne a következőt. x)
5 tetó? Tyű, nem rossz egy tanító nénitől . Én is azt kérdem: mi és hol? Persze csak ha nincs olyan helyen ami, nos khm... nem publikus
Szerk: miyu 2008-05-23 19:57:16
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-23 18:49:54
(#2522) Egyszer majd én is szeretnék, de sajna amíg a szüleim fizetik a tandíjam-kajapénzem-mangapénz em addig sajna nem lehet.
Anyuméknak szilárd nevelési elveik vannak *kacsint* (Skizó énem felsikolt: És manga közelébe engedtek? Ez neked szilárd nevelési elv?)
Anyuméknak szilárd nevelési elveik vannak *kacsint* (Skizó énem felsikolt: És manga közelébe engedtek? Ez neked szilárd nevelési elv?)
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-23 18:50:22
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá
ÁÁÁ... csak elkezdeni nehéz a varratást... utána, ha egyszer ráéreztél az ízére, simán rászoksz... én már csak tudom... jelenleg 5 tattoo-t viselek magamon... és még biztos lesz...
Egy legalább....
Szívesen elnézegetem a tetkókat, de magamon nem nagyon tudnék elképzelni jelenleg bármit is.