Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá
ÁÁÁ... csak elkezdeni nehéz a varratást... utána, ha egyszer ráéreztél az ízére, simán rászoksz... én már csak tudom... jelenleg 5 tattoo-t viselek magamon... és még biztos lesz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...
Most biztos hülyének fogtok nézni, de mi jó lesz agusztus 8-tól? (hátha engem is érdekel ^^)
A pekingi nyári olimpia.
Ja! Most hogy így mondod... kezd derengeni valami... XD
Nem akarok senkivel összeveszni, ezért meg se kéne említenem, de nem nagyon érdekelnek a sportoló emberkék a tévében...
De azért hajrá a magyar csapatoknak és versenyzőknek!Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-23 18:18:25
(#2518) Azért picit megnyugtató a tudat, hogy nem csak te szenvedsz, nem?
Miért, a közös szenvedés kellemesebb? Akkor szenvedjünk együtt . Aki hamarabb jól érzi magát az veszít xDDD
Hű, akkor ez egy kemény meccs lesz xD
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-05-23 18:33:47
Hohó! Olimpia már várom!
Éljenek a kézilabdás magyarok!
... meg a pólósok, meg az úszók, meg az evezősök, meg a vívók, meg az öttusázók...
sötöbö, éljenek a sportolóink!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hohó! Olimpia már várom!
... meg a pólósok, meg az úszók, meg az evezősök, meg a vívók, meg az öttusázók...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 17:10:31
(#2514) Hohó! Olimpia már várom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...
Most biztos hülyének fogtok nézni, de mi jó lesz agusztus 8-tól? (hátha engem is érdekel ^^)
A pekingi nyári olimpia.
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Azért picit megnyugtató a tudat, hogy nem csak te szenvedsz, nem?
Miért, a közös szenvedés kellemesebb? Akkor szenvedjünk együtt . Aki hamarabb jól érzi magát az veszít xDDD
beküldve: 2008-05-23 16:47:34
(#2510) Jogsi megszerzése, szokásos meló, "1 hét menyország", egy nyári con és lehetőleg 2 amv összedobása a conra.
Egyenlőre ennyi.
Egyenlőre ennyi.
beküldve: 2008-05-23 16:38:48
(#2509) Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...
... és majd elfelejtettem: ha minden jól megy, akkor augusztus utolsó hetében még egy hét "éden"...
... és majd elfelejtettem: ha minden jól megy, akkor augusztus utolsó hetében még egy hét "éden"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-23 17:20:14
beküldve: 2008-05-23 16:18:10
(#2508) Tervek? Elöször is a korábban említett érettségi befejezése, hmm aztán, rövid távú apró tervek: teljes szoba átrendezés, albérlet keresése Debrecenben (bár felvételi függvénye), buli teljes K.O állapotig, aztán alvás délig (vagy még tovább), egy raklapnyi könyv elolvassása a kedvenc fám alatt x), húzás a dinnyeföldre "dogozni" [megint le fog égni a hátam brrr] ja meg a régen várt tetkók felvaratása... most hirtelen ennyi x]
beküldve: 2008-05-23 15:58:28
(#2507) beküldve: 2008-05-23 15:56:24
(#2506) Nyár?.... Mondjuk befejezem az érettségit (csak tartanák már ott), aztán bankettelek osztályommal.
Családi nyaralóban kollégista barátaimnak búcsúbuli.
És melózok rogyásig, kell a lé conra. Ha pedig nem találok munkát? Kicuccolok keresztanyámhoz falura, és végre (!) befejezem a négy (!) éve írott-tervezett regényemet.
Többiek?
Családi nyaralóban kollégista barátaimnak búcsúbuli.
És melózok rogyásig, kell a lé conra. Ha pedig nem találok munkát? Kicuccolok keresztanyámhoz falura, és végre (!) befejezem a négy (!) éve írott-tervezett regényemet.
Többiek?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-23 15:56:45