Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá

ÁÁÁ... csak elkezdeni nehéz a varratást... utána, ha egyszer ráéreztél az ízére, simán rászoksz... én már csak tudom... jelenleg 5 tattoo-t viselek magamon... és még biztos lesz...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...

Most biztos hülyének fogtok nézni, de mi jó lesz agusztus 8-tól? (hátha engem is érdekel ^^)
A pekingi nyári olimpia.
Ja! Most hogy így mondod... kezd derengeni valami... XD
Nem akarok senkivel összeveszni, ezért meg se kéne említenem, de nem nagyon érdekelnek a sportoló emberkék a tévében...

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-23 18:18:25
(#2518) Azért picit megnyugtató a tudat, hogy nem csak te szenvedsz, nem?

Miért, a közös szenvedés kellemesebb? Akkor szenvedjünk együtt

Hű, akkor ez egy kemény meccs lesz xD
Am milyen tetkóid lesznek? Én is filózok rajta, de sztem nyuszi vok hozzá

lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-05-23 18:33:47
Hohó! Olimpia már várom!
Éljenek a kézilabdás magyarok!
... meg a pólósok, meg az úszók, meg az evezősök, meg a vívók, meg az öttusázók...

sötöbö, éljenek a sportolóink!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hohó! Olimpia már várom!
... meg a pólósok, meg az úszók, meg az evezősök, meg a vívók, meg az öttusázók...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 17:10:31
(#2514) Hohó! Olimpia már várom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...

Most biztos hülyének fogtok nézni, de mi jó lesz agusztus 8-tól? (hátha engem is érdekel ^^)
A pekingi nyári olimpia.

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Azért picit megnyugtató a tudat, hogy nem csak te szenvedsz, nem?

Miért, a közös szenvedés kellemesebb? Akkor szenvedjünk együtt

beküldve: 2008-05-23 16:47:34
(#2510) Jogsi megszerzése, szokásos meló, "1 hét menyország", egy nyári con és lehetőleg 2 amv összedobása a conra.
Egyenlőre ennyi.
Egyenlőre ennyi.

beküldve: 2008-05-23 16:38:48
(#2509) Nyár??? Hm... táboroztatás, con, egy hét "mennyország", majd augusztus 8-tól tv-bámulás...
... és majd elfelejtettem: ha minden jól megy, akkor augusztus utolsó hetében még egy hét "éden"...

... és majd elfelejtettem: ha minden jól megy, akkor augusztus utolsó hetében még egy hét "éden"...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-23 17:20:14
beküldve: 2008-05-23 16:18:10
(#2508) Tervek? Elöször is a korábban említett érettségi befejezése, hmm aztán, rövid távú apró tervek: teljes szoba átrendezés, albérlet keresése Debrecenben (bár felvételi függvénye), buli teljes K.O állapotig, aztán alvás délig (vagy még tovább), egy raklapnyi könyv elolvassása a kedvenc fám alatt x), húzás a dinnyeföldre "dogozni" [megint le fog égni a hátam brrr] ja meg a régen várt tetkók felvaratása... most hirtelen ennyi x]
beküldve: 2008-05-23 15:58:28
(#2507) beküldve: 2008-05-23 15:56:24
(#2506) Nyár?.... Mondjuk befejezem az érettségit (csak tartanák már ott), aztán bankettelek osztályommal.
Családi nyaralóban kollégista barátaimnak búcsúbuli.
És melózok rogyásig, kell a lé conra. Ha pedig nem találok munkát? Kicuccolok keresztanyámhoz falura, és végre (!) befejezem a négy (!) éve írott-tervezett regényemet.
Többiek?
Családi nyaralóban kollégista barátaimnak búcsúbuli.

És melózok rogyásig, kell a lé conra. Ha pedig nem találok munkát? Kicuccolok keresztanyámhoz falura, és végre (!) befejezem a négy (!) éve írott-tervezett regényemet.

Többiek?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-23 15:56:45