Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bár ha már agyament műsor, akkor már inkább Mythbusters...
Az is nagyon durva, nekem az a kedvenc részem, mikor betmeneset játszanak.
Az én favoritom a kamionos betonkeverőbe száradt beton felrobbantása volt. Ipari robanószert használtak és a teherautóból csak egy kis alvázdarabka maradt... lol
Az is nagyon durva, nekem az a kedvenc részem, mikor betmeneset játszanak.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én is szoktam nézni, ha nincs jobb dolgom. Hála az égnek mostanában van...
Még egy "eszement". Szia! *integet*
Én szinte mindig nézem ha tehetem...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hibbant sorozatokat nézünk a diszkáverin? Üdv a klubban!
Háhá x'D
Vissza: szerintem nem mindenki olyan szabadelvű, és 50 év múlva sem lesznek, hogy "faszányosnak" gondoljanak egy összeaszalódott tetkót x')
A lökött pölö pont nem ugrott be, de akkor az is xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
"A rock örökké szól. Kivéva ha van nálad egy lángszóró."
Látod látod ez baromi jó kérdés, ezért is nevetgéltem el rajta x')
Hja, már aki van elég elvetemült/elborult (és most nem folytatom) ahhoz, hogy egyáltalán viselje. 8)
Hja, már aki van elég elvetemült/elborult (és most nem folytatom) ahhoz, hogy egyáltalán viselje. 8)
Mondd ki nyugodtan, hogy lökött... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: miyu 2008-05-23 20:52:41
amg... rajtam kívül csak EGY ember láthatja...
*Ártatlanul pislog* meg a nődokid, nem? Vagy a másik intim oldalon van? o.O
Naaa... azért ennyire ne legyünk szőrszálhasogatók!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
"A rock örökké szól. Kivéva ha van nálad egy lángszóró."
Ööö, tényleg most, hogy írod mintha boncolgatuk volna már ezt a témakört... Ami meg a nyugdíjas tetkós néniket meg bácsikat illeti, tiszta flesh xD Kedvenc szomszéd bácsim 60 valamennyi és a mellkasán pucér nénik vigyorognak. [Ezt onnan tom, hogy annó nyáron ing nélkül csücsükélt a verandán:]
Meg aztán ha megvénülök nem fogok kis haspóloban meg csípőnadrágban csoszogni a járókeretemmel az utcán és mutogatni a tetóvált csípőmet meg miegymásomat xD
Meg aztán ha megvénülök nem fogok kis haspóloban meg csípőnadrágban csoszogni a járókeretemmel az utcán és mutogatni a tetóvált csípőmet meg miegymásomat xD
Szerk: miyu 2008-05-23 20:48:12
beküldve: 2008-05-23 20:31:46
(#2538) Látod látod ez baromi jó kérdés, ezért is nevetgéltem el rajta x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
amg... rajtam kívül csak EGY ember láthatja...
*Ártatlanul pislog* meg a nődokid, nem? Vagy a másik intim oldalon van? o.O
beküldve: 2008-05-23 20:26:27
(#2536) 1 kérdés hogy lehet kesut kurvának olvasni???..(nem értem)
2. tattoo hát izlés dolga én nekem lesz ha végre kierülök abból a borzalombólk amit szülői háznak neveznek-..(a borzalom szó nem komolyan értendő)
2. tattoo hát izlés dolga én nekem lesz ha végre kierülök abból a borzalombólk amit szülői háznak neveznek-..(a borzalom szó nem komolyan értendő)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..