Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-05-22 17:22:55
(#2490) Na ma is sokáig leszek fent És még egy jó darabig ez így lesz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-22 16:17:22
(#2489) de ha ilyen verseny tartunk csináljunk ki tanul éjszaka a legtöbbet versenyt
.és ki ne próbálkozzon bizonyos időszakban vizsgára készülni-t is..(erősen megamra és a másodikban alisterre céloztam..)
.és ki ne próbálkozzon bizonyos időszakban vizsgára készülni-t is..(erősen megamra és a másodikban alisterre céloztam..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-22 16:17:56
Ha ki marad fent tovább verseny lenne, akkor indulnék a fődíjért!
Lehet, hogy nyernél is...
Lehet... bár most még korán van, majd késöbb felnézek, hogy tényleg enyém-e a győzelem.
Szerk: Punnyad mindenki ezerrel.. ilyenkor a legjobb a fórum
Esetleg éjjeliőr vagy, vagy csak éjszakai bagoly???
Lehet... bár most még korán van, majd késöbb felnézek, hogy tényleg enyém-e a győzelem.
Szerk: Punnyad mindenki ezerrel.. ilyenkor a legjobb a fórum
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-05-22 03:32:32
Nem szeretek ilyet játszani, mert azért van meló is, ahol nem lehet aludni...
beküldve: 2008-05-21 11:24:45
(#2484) Érdekes dolgokat is olvashat az ember, ha vizsgára készülés közben Google-özik egyet:
"Japánt egyetlenegy társadalmi forrongás tudná csak gyökereiben megingatni, ha leányainak lelki mentalitása - csodaképpen - a nyugati nőéhez formálódna."
Mécs Alajos írta ezt Az ismeretlen Japán című művében, még a II. világháború előtt. A későbbiek ismeretében azt hiszem különösen tanulságos...
"Japánt egyetlenegy társadalmi forrongás tudná csak gyökereiben megingatni, ha leányainak lelki mentalitása - csodaképpen - a nyugati nőéhez formálódna."
Mécs Alajos írta ezt Az ismeretlen Japán című művében, még a II. világháború előtt. A későbbiek ismeretében azt hiszem különösen tanulságos...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-20 23:50:14
(#2481) Na ma se sikerült tízkor lefeküdnöm... De legalább már korán ébredek...
beküldve: 2008-05-20 00:22:50
(#2480) Megnéztem a legutóbbi műsort neten. most is szuper volt, végre hanyagolták a tolmácsos témát, az eddig nem jött be annyira...
Kár hogy nem sokáig élvezhetünk már új műsorokat...
Köszönjük tv2:
Kár hogy nem sokáig élvezhetünk már új műsorokat...
Köszönjük tv2:
Szerk: Rudymester 2008-05-20 00:23:03
beküldve: 2008-05-19 01:41:30
(#2479) beküldve: 2008-05-17 19:11:58
(#2478) az még ilyet!!..de nem baj riku tudjuk jobb vagy matekból(erősen utal a nemrég szerzett helyezésére)....és beugró..nkem ez naon tetszett apám két horkolás közt felrötyögött..h "halkabban nevess már.."
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-17 12:54:37
(#2477) Ismét nagyon jóra sikeredett a Beugró. A múltkori jobb volt. Rudolf Péter nagyon jól nyomja. A Méééééééééééééé ééééééég iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- jet. mondat közben majd' megszakadtam a röhögéstől.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-17 12:54:55
beküldve: 2008-05-17 09:43:56
(#2476) Fenébe... Tegnap megnéztem port.hu-n a műsort és azt írták, hogy nem lesz... Erre most kiderült hogy mégis lesz...