Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Legyek gonosz...? Én gyűlölöm azt a műsort. XD
Legyek gonosz én? Nem vagy gonosz, csak nem érted humort. XD
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-05-12 09:51:11
(#2459) beküldve: 2008-05-12 09:46:32
(#2458) Rudy, te mester, köszönjük, hogy eme hasznos információval szolgáltál nekünk. Én már alá is írtam a petíciót.
Tehát mindenki, aláírni!
Tehát mindenki, aláírni!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-12 10:03:27
beküldve: 2008-05-11 20:42:17
(#2457) beküldve: 2008-05-11 19:13:02
(#2455) Fent van a legutóbbi Beugró. Szerintem az eddigi legjobb zsebszöveg ment le. Nameg azaz Uri Geller paródia...
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-05-11 16:59:13
(#2454) jajj már...ha ennyire letargia h megszűnik..legyen saját beugrónk (bár szerintem az az egész életünk)...és minden conon és képregény feszten szedünk érte pénzt
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ma megnéztem a tegnapi Beugrót. Egyre jobb. Sokat javult az eleje óta. Nekem Rudolf Péter a kedvencem. Hamarosan kellene nyitni egy Beugró topicot.
Na ja... egyre jobb... erre megszüntetik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-10 16:22:27
(#2452) Ma megnéztem a tegnapi Beugrót. Egyre jobb. Sokat javult az eleje óta. Nekem Rudolf Péter a kedvencem. Hamarosan kellene nyitni egy Beugró topicot.
Bukott hősök rulez!
A japánok imádják a bukott hősöket!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-09 18:30:05
(#2450) Jó ez a Vonszulos kép. Nagyban még jobb. Nekem is favorit, kát, hogy eltűnt. Legalább a 9.-ben kihentelhette magát.
A véletlen nagyon gááz. De mégis fárasztóan jó. Az összes szó megértésével inkább nem próbálkoztam.
A véletlen nagyon gááz. De mégis fárasztóan jó. Az összes szó megértésével inkább nem próbálkoztam.
Meg Vonszul egyébként is nagy favorit. Bukott hősök rulez!
Vonszul nekem is nagy kedvenc, főleg a nyolcadik résztől hihetetlenül kúlos, a fáslijaival...
Kár hogy annyira kiszúrnak vele :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Köszönöm, nékem is tetszik a kép - nagyban is - csak az avának kissé kivehetetlen lenne. Meg Vonszul egyébként is nagy favorit. Bukott hősök rulez!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-09 05:29:49
(#2447) egészben tényleg szebb..*néz nagy szemekkel a képre*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-09 05:30:01
beküldve: 2008-05-08 16:10:39
(#2446)