Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Legyek gonosz...? Én gyűlölöm azt a műsort. XD
Legyek gonosz én? Nem vagy gonosz, csak nem érted humort. XD
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-05-12 09:51:11
(#2459) beküldve: 2008-05-12 09:46:32
(#2458) Rudy, te mester, köszönjük, hogy eme hasznos információval szolgáltál nekünk. Én már alá is írtam a petíciót.
Tehát mindenki, aláírni!
Tehát mindenki, aláírni!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-12 10:03:27
beküldve: 2008-05-11 20:42:17
(#2457) beküldve: 2008-05-11 19:13:02
(#2455) Fent van a legutóbbi Beugró. Szerintem az eddigi legjobb zsebszöveg ment le. Nameg azaz Uri Geller paródia...
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-05-11 16:59:13
(#2454) jajj már...ha ennyire letargia h megszűnik..legyen saját beugrónk
(bár szerintem az az egész életünk)...és minden conon és képregény feszten szedünk érte pénzt
(bár szerintem az az egész életünk)...és minden conon és képregény feszten szedünk érte pénzt
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ma megnéztem a tegnapi Beugrót.
Egyre jobb. Sokat javult az eleje óta. Nekem Rudolf Péter a kedvencem. Hamarosan kellene nyitni egy Beugró topicot.
Egyre jobb. Sokat javult az eleje óta. Nekem Rudolf Péter a kedvencem. Hamarosan kellene nyitni egy Beugró topicot.
Na ja... egyre jobb... erre megszüntetik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-10 16:22:27
(#2452) Ma megnéztem a tegnapi Beugrót.
Bukott hősök rulez!
A japánok imádják a bukott hősöket!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-09 18:30:05
(#2450) Jó ez a Vonszulos kép. Nagyban még jobb. Nekem is favorit, kát, hogy eltűnt. Legalább a 9.-ben kihentelhette magát.
A véletlen nagyon gááz. De mégis fárasztóan jó. Az összes szó megértésével inkább nem próbálkoztam.
A véletlen nagyon gááz. De mégis fárasztóan jó. Az összes szó megértésével inkább nem próbálkoztam.
Meg Vonszul egyébként is nagy favorit. Bukott hősök rulez!
Vonszul nekem is nagy kedvenc, főleg a nyolcadik résztől hihetetlenül kúlos, a fáslijaival...
Kár hogy annyira kiszúrnak vele :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Köszönöm, nékem is tetszik a kép - nagyban is - csak az avának kissé kivehetetlen lenne. Meg Vonszul egyébként is nagy favorit. Bukott hősök rulez!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-09 05:29:49
(#2447) egészben tényleg szebb..*néz nagy szemekkel a képre*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-09 05:30:01
beküldve: 2008-05-08 16:10:39
(#2446)