Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-05-17 07:16:16
(#2475) Tegnap anya megkérdezte, hogy milyen filmek lesznek ma a TV-ben, mert nem volt hajlanó elővenni a tévéújságot . Gondolkozok.
-Semmi érdekes. - mondom *eltelik néhány másodperc* - Jaj, a Beugró.
Aztán beprogramoztam. Remélem felvette, mert még nem néztem meg.
-Semmi érdekes. - mondom *eltelik néhány másodperc* - Jaj, a Beugró.
Aztán beprogramoztam. Remélem felvette, mert még nem néztem meg.
beküldve: 2008-05-16 23:16:49
(#2474) beküldve: 2008-05-14 23:13:30
(#2473) Lol, roommod lettem kongregaten. Hogy egy elvakult férfi mikre nem képes, ehh
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ehh a rajzolás kilőve, akkor inkább maradok európai bukott híró fan, nem kérek a nippon anatómiából! Para lenne ha a Bleach pólóm hirtelen 3 számmal nagyobb lenne rám, más ruhadarabokról már nem is beszélve!
Te, mint átlag japán magasság és testalkat? lol Érdekes lenne...
beküldve: 2008-05-14 09:32:34
(#2471) beküldve: 2008-05-14 08:49:12
(#2470) Miééért van az, hogy az említett hero gyerekről olyan kevés jó kép van? Neeem igazság...
(pedig úgy szeretem nézegetni x])
(pedig úgy szeretem nézegetni x])
Szerk: miyu 2008-05-14 08:49:55
Ehh a rajzolás kilőve, akkor inkább maradok európai bukott híró fan, nem kérek a nippon anatómiából! Para lenne ha a Bleach pólóm hirtelen 3 számmal nagyobb lenne rám, más ruhadarabokról már nem is beszélve!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Aki aláírja a petíciót, az nem lehet gonosz, szóval uzsgyi kitölteni.
Nem túl etikus de mindkét mailemmel aláírtam Az msneden lévő összes címmel írd alá! xD
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-13 14:24:15
(#2467) zsolti nem lehet pupák..(ez még mindig az én megnevezésem) és a beugró féle petíciót vagy mittom én..én is aláírnám...khm...és zsoltim..beugrót igenis szeretni kell..meg hát..nem mellékesen..érteni is
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Wooo, akkor most japó vagyok? Ez könnyen ment, csak azt nem tudom ez nekem jó-e? :P
A japánok testi adottságait tekintve irdatlan rosszul jártál kedves gyermekem. XD De ha képes vagy ugyanolyan mangákat összerittyenteni, akkor nem probléma. :)
Bukott hősök rulez!
A japánok imádják a bukott hősöket!
Wooo, akkor most japó vagyok? Ez könnyen ment, csak azt nem tudom ez nekem jó-e? :P
Amúgy az említett fallen hero éppen koreai, bár japánba is exportált. XD De ééértem én úgy általában... ;)
A Beugró meg nagy rulez, megyek aláírni!
Zsolti nem gonosz vagy, hanem pupák! ^^!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Legyek gonosz...? Én gyűlölöm azt a műsort. XD
Boldog ember vagy, ha szerinted ez a gonoszság...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Legyek gonosz...? Én gyűlölöm azt a műsort. XD
Nem gonosz. Ha nem tetszik, nem írod alá!
Szerk: Rudymester 2008-05-12 12:27:28
Aki aláírja a petíciót, az nem lehet gonosz, szóval uzsgyi kitölteni.
Az 5348. aláíró hangosan jelentkezik, hogy mások is írják alá... De most tényleg. :)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-05-12 10:16:17
(#2461) Aki aláírja a petíciót, az nem lehet gonosz, szóval uzsgyi kitölteni.