Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Antifaces-nek több videója nem tetszik, de anime/mangrajongó létemre ezmég nekem is tetszett... átgondoltabb művük mint összes többi együttvéve. Gondolom ez annak tudható be, hogy volt animés a készítőgárdában, így legalább valaki tudta miről beszél.
edit: Rudymester: Hát igen, voltak nézhetői műsoraik, de csakazértis lekell őket törölni, különben nem lennének olyanok mint az összes többi tömegadó magyarországon, 9 perces reklámmal és nézhetetlenül pocsék sorozatokkal. gratuláljunk nekik, hamar elintézték hogy megint sz*rok legyenek.
edit: Rudymester: Hát igen, voltak nézhetői műsoraik, de csakazértis lekell őket törölni, különben nem lennének olyanok mint az összes többi tömegadó magyarországon, 9 perces reklámmal és nézhetetlenül pocsék sorozatokkal. gratuláljunk nekik, hamar elintézték hogy megint sz*rok legyenek.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-07 20:44:57
Emberek. Rossz hír...
Megszűnik a Beugró...
Megszűnik a Beugró...
Rudymester, ne szórakozz itt velünk. Mi az, hogy megszűnik? Pedig nem volt olyan sok rész. Szerintem elég jó ahhoz, hogy a nézettség miatt keljen levenni a műsorról. Lehet, hogy a kései időpont az oka, előre meg nem tudják rakni, vagy mi.
Bizonyíték:
[Link]
Emberek. Rossz hír...
Megszűnik a Beugró...
Megszűnik a Beugró...
Rudymester, ne szórakozz itt velünk. Mi az, hogy megszűnik? Pedig nem volt olyan sok rész. Szerintem elég jó ahhoz, hogy a nézettség miatt keljen levenni a műsorról. Lehet, hogy a kései időpont az oka, előre meg nem tudják rakni, vagy mi.
beküldve: 2008-05-07 19:37:25
(#2427) khm..én meg román vagy milyen adón láttam hasonló műsort mint a beugró..az a pro tv vagy mittom én mi a neve
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-07 19:36:04
(#2426) Ezt meg kell néznetek!! Nagyon nagy!!!
[Link]
[Link]
Nagyon jó, csak pont azok nem fogják megnézni, akiknek igazából készült...
Ezt meg kell néznetek!! Nagyon nagy!!!
[Link]
[Link]
Hatalmas Laughing Out Loud... :) Nagggyon jóóó...
"Pikácsúúú villáámcsapáááás..." mese... :)
Akkor most állj ki az utcára és kiabáld azt, hogy:
Keny nem tudja kimondani azt, hogy Bakusatsu Tenshin Dokuro Chan!!
[Link]
[Link]
Hatalmas Laughing Out Loud... :) Nagggyon jóóó...
"Pikácsúúú villáámcsapáááás..." mese... :)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Fel sem tűnt, hogy ennyit postolok. Már több, mint 900 hsz.-em van.
ahha -_-"
és hol lehet megnézni hogy hány van? xD nemisgondoltam ienre xD
Szerk.:: Oki megvan xD
Szerk: Mello 2008-05-05 15:15:05
[Link]
[Link]
Jahahajjjj!!! Valaki lőjön főbe gyorsan és fájdalommentesen!!! Ez egyszerűen... lol
Ja, én már vagy hatszor megnéztem tegnap este óta, de még mindig szakadok a röhögéstől!
Van egy másik videójuk is, ami nagyon jó, de sajna nem vág az anime témába, mert WoWos :)
heehh énis WoW ozok :) saját szeróm is van csak most beszart a gépem :S meg a netem...:( (mostse othonrol irook pfehh) szal most nem megy :S de nyugotan lehet jelentkezni Gm nek! 8 évesek kiméljetek!!!(már ha van itt 8 éves lol) Ascentemum van szal ha van gyakorlott gm, aki jönne, az irjon!
[Link]
[Link]
Jahahajjjj!!! Valaki lőjön főbe gyorsan és fájdalommentesen!!! Ez egyszerűen... lol
Ja, én már vagy hatszor megnéztem tegnap este óta, de még mindig szakadok a röhögéstől!
Van egy másik videójuk is, ami nagyon jó, de sajna nem vág az anime témába, mert WoWos :)
beküldve: 2008-05-05 10:37:31
(#2419) az élet tényleg nehéz..(főleg ha sok mindenhez értesz és szeretsz is csinálni..)vmit mindig nélkülözni kell a másik érdekében... így volt ez connal is.. a con miatt nélkülöznöm kellet a festővásznamat...*uá....vissz asírja*de megérte...a könyvmániám miatt meg néha a mangák szenvednek ...szoal tényleg nehéz az élet...(még így munka mellett is..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
[Link]
[Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
na sweet ide sírjunk ne offoljuk a topikot... én meg dolgozom suliba járok.. és hát... névnap(kettő is van éss soha nem azt kapok..mindig aqverell cerka meg papír...)meg hát a netes vásásrlással az a baj h "minden olcsóbb "és ott veszed meg ..nemrég 22.000.-egy netes vásárlás végösszege...de anyám nem engedett szoal egy két dolgok szornoznom kellet szoal sztem senkinek nem könnyű az élete
Erre csak idézni tudok angol tanáromtól, mikor dogát írunk!
"LIFE IS HARD" XDXD
beküldve: 2008-05-05 10:18:26
(#2416) na sweet ide sírjunk ne offoljuk a topikot... én meg dolgozom suliba járok.. és hát... névnap(kettő is van éss soha nem azt kapok..mindig aqverell cerka meg papír...)meg hát a netes vásásrlással az a baj h "minden olcsóbb "és ott veszed meg ..nemrég 22.000.-egy netes vásárlás végösszege...de anyám nem engedett szoal egy két dolgok szornoznom kellet szoal sztem senkinek nem könnyű az élete