Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha nem is gyerekes, teljesen értelmetlen, ezért itt ne is foglalkozznk vele.
Hagyjuk.
Múltkor elcsaptam anyum kocsijával egy kiscicát, mert a ****(szinonima a csökkentértelmiségre, nem publikálható formában) kölykök, azzal szórakoztak, hogy cicákat dobáltak az úttestre. És hiába fékeztem....
Borzalmas volt.
Más téma? Mondjuk... tervek nyárra?
Mezőhegyesi diszkós ,,romák" szórakozása még rosszabb, nejlonzsákban kanálisba lógatni meg felakasztani őket.
Én chipset fogok csomagolni 350-es órabérért, hogy legyen zsém conra :) Meg megyünk Balatonra, meg szokásos nagymamalátogatások.. többiek?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Cica O_O T~T
Egyiptom, Forma 1 (de csak ha megint szerzünk jegyet promoterbe 8)), és talán con, ha marad pénz.
//update: úristen, még Tunézia :'D Egen, az tavaly volt, csak beragadt xDD
Egyiptom, Forma 1 (de csak ha megint szerzünk jegyet promoterbe 8)), és talán con, ha marad pénz.
//update: úristen, még Tunézia :'D Egen, az tavaly volt, csak beragadt xDD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-05-23 16:18:28
Hagyjuk.
Múltkor elcsaptam anyum kocsijával egy kiscicát, mert a ****(szinonima a csökkentértelmiségre, nem publikálható formában) kölykök, azzal szórakoztak, hogy cicákat dobáltak az úttestre. És hiába fékeztem....
Borzalmas volt.
Más téma? Mondjuk... tervek nyárra?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kivel mi történt ma? Elém kijött ma egy nyanya camping biciklivel (onnan, ahonnan nem láttam), de úgy keresztülment a főuton szétnézés nélkül, hogy öröm volt nézni. Azért figyeltem és nem került alám (lol), de akkor menjenek a fenébe azok, akik nem néznek körül az úton.
Hozzá kell tennem, hogy tanuló vezetőként történt ez...
Kivel mi történt ma? Elém kijött ma egy nyanya camping biciklivel (onnan, ahonnan nem láttam), de úgy keresztülment a főuton szétnézés nélkül, hogy öröm volt nézni. Azért figyeltem és nem került alám (lol), de akkor menjenek a fenébe azok, akik nem néznek körül az úton.
Elénk meg (mikor reggel anyám vitt a suliba) egy "nyanya" bottal átsántikált az úton (az is majdnem alánk került - de szerencsére anyám még időben fékezett). Szóval igazság szerint 10 métert se kellett volna sétálnia - szerintem - és odaért volna a zebrához - de nem. A legnagyobb kereszteződés közepén kellett átmennie...
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-23 13:07:38
(#2500) Látom itt is "az" a téma.........
Annyira gyerekes..... *fáradt sóhaj* (Mármint az, ami az Átírás fórumban van, nem ez, bocsánat a félreérthetőségért.)
Annyira gyerekes..... *fáradt sóhaj* (Mármint az, ami az Átírás fórumban van, nem ez, bocsánat a félreérthetőségért.)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-23 13:08:27
Atya gatya, mi megy az átírás topicban.
Nekem mondod?
Ez a fórum tele van nyelvészekel x]
Bár tele lenne...
Mondjuk ehhez a vitához elég lenne a magyar nyelvtant gimnáziumi szinten ismernie minden résztvevőnek.
Szórakoztató
Fogjuk rá. Részbe igen. Részben csak annyira, mint egy nyílt hasi seb.
Ne is említsétek... most durrant el az agyam, és írtam pár keresetlen (ámde udvarias) szót a sok-sok nyelvtudósnak...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Atya gatya, mi megy az átírás topicban.
Nekem mondod?
Ez a fórum tele van nyelvészekel x]
Bár tele lenne...
Mondjuk ehhez a vitához elég lenne a magyar nyelvtant gimnáziumi szinten ismernie minden résztvevőnek.
Szórakoztató
Fogjuk rá. Részbe igen. Részben csak annyira, mint egy nyílt hasi seb.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-05-23 10:59:49
Azért picit megnyugtató a tudat, hogy nem csak te szenvedsz, nem?
Átírás topic... áh, már egy ideje be se merem dugni a nózim oda, mert nagyon nem értek néha egyet ... de azért télleg poén, hogy milyen adatokkal dobálozik össze-vissza a nép
Átírás topic... áh, már egy ideje be se merem dugni a nózim oda, mert nagyon nem értek néha egyet ... de azért télleg poén, hogy milyen adatokkal dobálozik össze-vissza a nép
lumana.wordpress.com
Na pont ezért örülök, hogy egy nagyjából egyedi foglalkozást választottam, remélem sikerül elérnem a célomat Nyelvészből, jogászból és diplomatából már túl sok van Pedig alapból én is ezek között a lehetőségek között variáltam kb egy éve...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
De jó, akkor nem csak én görnyedezek a könyv felett majd' egész nap . Ez azért vigasztaló... na jó nem, mégsem vigasztal de ha Debrecenre akarok menni akkor muszáj. Meg különben is lesz még nyár... valamikor xD
Atya gatya, mi megy az átírás topicban. Ez a fórum tele van nyelvészekel x] Szórakoztató
Atya gatya, mi megy az átírás topicban. Ez a fórum tele van nyelvészekel x] Szórakoztató
Egyetértek. Kár, hogy most a nyugalom óráit tanulásra kell fordítanom
Ühüm, ez nekem se tetszik, de hát ez a vizsgaidőszak átka... de utánna jön a szünet! A megérdemelt pihi! nem mintha kitanulnám a lelkemet is..
lumana.wordpress.com
Szabadság. Szeretem.
Egyetértek. Kár, hogy most a nyugalom óráit tanulásra kell fordítanom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-22 18:59:57
(#2492) Éjjeliőr? Én védem a fórumot az éjszaka leple alatt.. de menőnek hangzik
Am sziplán csak este a legjobb ébren lenni szal akkor inkább csak szimplán éjszakai bagoly vok.
Ilyenkor netezek, eszek, tvzek, tanulok, mert enyém az egész ház! Szabadság. Szeretem.
Am sziplán csak este a legjobb ébren lenni szal akkor inkább csak szimplán éjszakai bagoly vok.
Ilyenkor netezek, eszek, tvzek, tanulok, mert enyém az egész ház! Szabadság. Szeretem.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-22 17:41:10
(#2491) Most az számít, hogy ki lesz elég aktív ahhoz, hogy írjon fórumra is, vagy az hogy kinek lesz tovább bekapcsolva a gépe?
(<- MSN-en pl. látszik)
Azthiszem nem köröznének le sokan, tekintve, hogy holnap reggel tervezem kikapcsolni a gépet mert megy a letöltés... és nem szívesn szakítanám meg - megint...Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user