Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Törülközőnap
[Link]
[Link]
Váá, pont ma filóztam azon, hogy mikor van.
Kár, hogy nem sulinapon, az úgy a fun
beküldve: 2008-05-25 20:08:23
(#2579) egyiket sem..ble..piercinget..hihi és az övébe én most vmi új dolgon gondolkozom deasszem visszatérek a jól bevállt biztis tűhöz
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-25 20:09:13
És most mit raktatok a fületekbe, rajzszöget vagy gemkapcsot? :P XD
Szerintem fülbevalót...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Törülközőnap
[Link]
[Link]
Ez tetszik. Adams jópár könyvét olvastam. Kár, hogy a Kétség lazaca befejezetlen maradt korai halála miatt.
Bizony, nagy kár
De az emberiség olyan, mint a krumpli...
a java a föld alatt van
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Törülközőnap
[Link]
[Link]
Ez tetszik. Adams jópár könyvét olvastam. Kár, hogy a Kétség lazaca befejezetlen maradt korai halála miatt.
Bizony, nagy kár
De az emberiség olyan, mint a krumpli...
a java a föld alatt van
Szerk: alister 2008-05-25 15:19:13
Törülközőnap
[Link]
[Link]
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Oh! Én két hónapja lyukasztattam ki a fülem. És nem speciális bigyóval csinálta a szalonos srác, nem. Sima nagyon vastag infúziós tűvel. Érzéstelenés nélkül.
Három pici lyuk és annyi vér folyt hogy abból meg lehetett volna rendezni a Fűrész 26. részét is.
Három pici lyuk és annyi vér folyt hogy abból meg lehetett volna rendezni a Fűrész 26. részét is.
én magamnak csináltam..édes látvány volt..meg a barátnőmnek..az meg még inkább..elájult mikor meglátta a vért a mosdókagylóban
na jó egy kicsit tényleg sok volt a vér..de annyira nem
tattoo..hát..a boka tatto szép de elcsépelt..és a kereszt is..meg jézus képmása..már várom a pillanatot mikor én is mehetek ..*elmereng*"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-25 14:32:35
beküldve: 2008-05-25 13:24:38
(#2572) beküldve: 2008-05-25 10:10:47
(#2571) Nekem a tetoválások kisebb, ízléses mintákban nagyon tetszenek, főleg az ilyen "kevésbé átlagos helyeken", mint mondjuk a boka...
Egyszer láttam egy nagyon szép lányt, neki volt a bokájára viráglánc tetoválva.
beküldve: 2008-05-24 19:12:44
(#2569) Oh! Én két hónapja lyukasztattam ki a fülem. És nem speciális bigyóval csinálta a szalonos srác, nem. Sima nagyon vastag infúziós tűvel. Érzéstelenés nélkül.
beküldve: 2008-05-24 19:09:11
(#2568) Nekem a tetoválások kisebb, ízléses mintákban nagyon tetszenek, főleg az ilyen "kevésbé átlagos helyeken", mint mondjuk a boka...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Az Pisti, engem máson is zavar, és nézni sem szeretem x') Egyszerűen elkap a rosszulét, nem bírom :/.
Nos, van ez így. Van ismerősöm, aki odavan a testékszereért, a másikat már a fülbevalótól is előveszi a lábrázásos frász.
Tetkó téma: én egyetértek Hanonnal. nekem nem kell tetoválás, de máson nem zavar, esetleg szívesen látom.
Az Pisti, engem máson is zavar, és nézni sem szeretem x') Egyszerűen elkap a rosszulét, nem bírom :/.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!