Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem veszem Mondót (elég az AS) de mivan a kissráccal? kiaz miaz mért kell kirugdalni?
A mondo fórumon van egy enyhén szeretethiányos kissrác, és próbálja magára vonni a figyelmet azzal, hogy barom topicokat nyit, beolt mindenkit és hasonlók.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-06-21 18:29:13
(#2759) Kizárólag erős idegzetűeknek: [Link]
Mert van úgy, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba...
Mert van úgy, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hátha valamelyik itteni modnak is van beleszólása.
Nem akarjátok végre kicseszni szegény kissrácot Mondoról? :3 Mármint azt a Zatot.
Igen, ezt pont abban a hitben írtam le, mintha ide gyakraban járna fel bármelyik mod, mint mondo fórumra x'))
Nem akarjátok végre kicseszni szegény kissrácot Mondoról? :3 Mármint azt a Zatot.
Igen, ezt pont abban a hitben írtam le, mintha ide gyakraban járna fel bármelyik mod, mint mondo fórumra x'))
Nem veszem Mondót (elég az AS) de mivan a kissráccal? kiaz miaz mért kell kirugdalni?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-21 15:31:06
(#2757) Hátha valamelyik itteni modnak is van beleszólása.
Vegyél fel msn-re, ott részletesebben ki tudjuk tárgyalni az egyetemi élet buktatóit.
Megtörtént
[QUOTE]Tegnap nekem is sikerült olyat zakóznom környezetvédelmi jogból, hogy még pár év, és tanítják az egyetemen.... [QUOTE]
Akkor neked is olyan jól sikerült nap volt a tegnapi, mint nekem.
Vegyél fel msn-re, ott részletesebben ki tudjuk tárgyalni az egyetemi élet buktatóit.
Akkor neked is olyan jól sikerült nap volt a tegnapi, mint nekem.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-06-20 08:11:35
Vizsgáztam ma, és persze iszonyat sz*r tételt húztam ( dekoncentrált szervek ), úgyhogy duplázás lesz közigjogból.
Jövő hét csütörtökön meg alkjogból vizsgázom.
Úgy látszik, ezek a csütörtöki napok közös szenvedések.
Majd nagyon-nagyon szorítunk.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-20 07:26:22
Tegnap nekem is sikerült olyat zakóznom környezetvédelmi jogból, hogy még pár év, és tanítják az egyetemen....
Előttem lévő két ember négy tételét tudtam, utánam jövő három ember öt tételét tudtam, csak azt a kettőt nem, amit én húztam...
Köszi, aranyos vagy.
Most már jobb a kedvem, valamennyivel.
Ennek viszont örülök
Szerk: alister 2008-06-20 00:21:56
Nemtomki, tényleg naon jó a dumád!!
Köszi... a kor meg a tapasztalat... amúgy... isten hozott az elvetemült japán-fanok gyűjtóhelyén!!! ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mivel tudnánk felvidítani?
Köszi, aranyos vagy.
Vizsgáztam ma, és persze iszonyat sz*r tételt húztam ( dekoncentrált szervek ), úgyhogy duplázás lesz közigjogból.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
"Jegyezd meg, kislányom: fiú és BKV-jármű után sose szaladj... úgyis jön a következő..." ^^
Azt nem tette hozzá: "...de lehet, hogy az már későn..."?
Ej, a vizsgázás mindig meghozza a jókedvemet... XD
beküldve: 2008-06-18 22:46:41
(#2749) Akkor már ide is:
Overture Facile
21-esen szopok már két és fél órája. Eljutottam egy lapig, miszerint "That's clever, but no... The error is at the source." Szó szerint a sourceban kell keresni a hibát? Merthogy eddig minden más próbálkozásom 404-eshez vezetett >.<
Overture Facile
21-esen szopok már két és fél órája. Eljutottam egy lapig, miszerint "That's clever, but no... The error is at the source." Szó szerint a sourceban kell keresni a hibát? Merthogy eddig minden más próbálkozásom 404-eshez vezetett >.<
beküldve: 2008-06-18 22:31:01
(#2748) beküldve: 2008-06-18 22:29:32
(#2747) Ez nagyon tetszett vannak meg hasonlo bolcsessegeid nagyon szivesen meghallgatnam(neznem)
Ha tetszett, akkor itt egy másik örökérvényű bölcsesség drága megboldogult nagyikámtól: "Jegyezd meg, kislányom: fiú és BKV-jármű után sose szaladj... úgyis jön a következő..." ^^
Ez is nagyon madar(siraly).