Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
oh..hát merre olvadjak????????ki kér epres pockyt????,
Hát én téged szívesen megkóstolnálak..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-04-21 19:37:33
beküldve: 2008-04-21 19:33:10
(#2354) Aki még nem kóstolt olyat, annak már csak miattad is megérné.
Nekem nagyon ízlett.
Családomnak elraktároztam egy keveset, de hamar elfogyott.
Nekem nagyon ízlett.
Családomnak elraktároztam egy keveset, de hamar elfogyott.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-21 19:34:25
beküldve: 2008-04-21 19:25:47
(#2353) oh..hát merre olvadjak????????ki kér epres pockyt????,
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-21 19:24:51
(#2352) Picilány, köszönöm a bókot.
Elképzeltem az adott személyeket Pocky-ként. Nevettem egyet. Én leginkább téged tudlak azonosítani egy epres Pocky-val a vörös szín miatt, és mert annyira édes vagy.
Elképzeltem az adott személyeket Pocky-ként. Nevettem egyet. Én leginkább téged tudlak azonosítani egy epres Pocky-val a vörös szín miatt, és mert annyira édes vagy.
beküldve: 2008-04-21 19:07:33
(#2351) sty-chan.. úgy értettem h legtöbbeteket megettem::X..és a többieket meg halálra nevettettem (én lelkes emese..)..és csaba..naon cuki a piros pólód..tényleg édes pofid van..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Jó volt az idei Sakuracon, csak rövid...
Most gondolj bele, milyen rövid lehetett annak, aki csak szombaton kettő után jutott be XXD
Egyébként teljesen egyet értek
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-21 17:56:18
(#2349) Ha én pocky voltam, akkor kicsit vastag pocky lehettem, mert ugye én olyan karcsú vok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
3. fórumtalis emberkékkel álmodtam a legtöbben pockik voltatok de sokak(mint pl :pape lanwell anya apa és a drága férjem) titeket csak halálra nevettettelek..
Mi az, hogy a legtöbben pockik voltunk? XD Az érdekes lehetett... Sok sok pálcika...
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-21 17:15:57
(#2347) Alvás:
Péntek este: 4 óra.
Szombat este: kb 5 óra.
Nem csoda, hogy vasárnap este hulla voltam. Olyan szinten hulla, hogy hétfőn reggel hétkor küldtem egy sms-t a vezetés oktatómnak, hogy nem vagyok beszámítható, így halasszuk máskorra a mai városi vezetést... Szépen visszaaludtam és fél egykor keltem fel, de még mindíg fáradt vagyok. Sajnálom is szegény Chikát, hogy hoszúnapoznia kell...
Péntek este: 4 óra.
Szombat este: kb 5 óra.
Nem csoda, hogy vasárnap este hulla voltam. Olyan szinten hulla, hogy hétfőn reggel hétkor küldtem egy sms-t a vezetés oktatómnak, hogy nem vagyok beszámítható, így halasszuk máskorra a mai városi vezetést... Szépen visszaaludtam és fél egykor keltem fel, de még mindíg fáradt vagyok. Sajnálom is szegény Chikát, hogy hoszúnapoznia kell...
beküldve: 2008-04-21 16:48:05
(#2346) 1.riku én nked mindent..
2. annyira nem heverésztem ki magam hétvége óta h ma 3órát egy az egyben végigaludtam de volt energiám kémián 5jó választ adni egy képletet feljből elmondani angolból csukott szemmel a padon heverve felelni.. és beszélni franciául..(mind ezt két álom közben )
3. fórumtalis emberkékkel álmodtam a legtöbben pockik voltatok de sokak(mint pl :pape lanwell anya apa és a drága férjem) titeket csak halálra nevettettelek..
2. annyira nem heverésztem ki magam hétvége óta h ma 3órát egy az egyben végigaludtam de volt energiám kémián 5jó választ adni egy képletet feljből elmondani angolból csukott szemmel a padon heverve felelni.. és beszélni franciául..(mind ezt két álom közben )
beküldve: 2008-04-20 20:59:35
(#2345) Köszönöm ezt a jelölést. Ki szavaz Rikura, hogy megkapja azt a jó hosszú című rangot?
Téged hogyne imádnánk? Akkor én még egyszer elmondom: nincs mit.
nked meg megszavazzuk a "picilány után a legédesbb mangafanfórum tag"címet (kicsit hosszú..de az kit érdekel
Szerk: PICILÁNY 2008-04-20 19:34:26
beküldve: 2008-04-20 19:30:06
(#2343) beküldve: 2008-04-20 19:20:26
(#2342) altair..riku(vagy fordítva vesszetek össze rajta)..köszönöm h itt imádtok meg minden..de az ember ahol tud segít..vagy nem..és köszönöm a címet riku még 1x..aon meghatódtam kb úgy mint trisa a sztahanov emlékérem miatt
Ezer köszönet!!!! Imádlak!!!!!
Ettől kezdve hivatalosan is Picilány a fórum legszeretetreméltóbb személye (mintha ez eddig nem így lett volna).