Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
és APA ő meg felülmúlhatattlan::X
Apa a legszebb?
Ki az APA???
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
és APA ő meg felülmúlhatattlan::X
Apa a legszebb?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-18 13:54:39
(#2323) Akkor én meg felvegyem a fekete Akirás pólómat?
Csak hogy összeöltözzünk...
Csak hogy összeöltözzünk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
na de anyu.....mind a két hímnemű..szép okso kedves(már amikro) és szeretnivaló..és APA ő meg felülmúlhatattlan::X
Azaz... Hímnemű...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
És még valami... Pape szép... a kicsi vejem meg nem... *nyehehe... gonosz anyós... :P*
na de anyu.....mind a két hímnemű..szép okso kedves(már amikro) és szeretnivaló..és APA ő meg felülmúlhatattlan::X
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Engem viszont igen..mégpedig h PaPeval kevernek össze..nyehehe..mondjuk én meg Ichigo Cosplakyben leszek
Nya, azért hogy még a véletlent is elkerüljük, sztem azért van/lesz köztünk pár apróbb különbség:
1. Fogszabályzóm van. () Neked nincs.
2. Te beöltözöl. Én nem. (Egyszerű, zöld póló és zöld tornacipellő lesz majd a lábamon.)
Remélem, így már senki nem veszi a bátorságot, hogy összetévesszen minket.
És még valami... Pape szép... a kicsi vejem meg nem... *nyehehe... gonosz anyós... :P*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Engem viszont igen..mégpedig h PaPeval kevernek össze..nyehehe..mondjuk én meg Ichigo Cosplakyben leszek
Nya, azért hogy még a véletlent is elkerüljük, sztem azért van/lesz köztünk pár apróbb különbség:
1. Fogszabályzóm van. () Neked nincs.
2. Te beöltözöl. Én nem. (Egyszerű, zöld póló és zöld tornacipellő lesz majd a lábamon.)
Remélem, így már senki nem veszi a bátorságot, hogy összetévesszen minket.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-18 00:59:18
(#2318) Tegnap jól lemaradtam a Houseról T~T
Elég befordulós-lelkizős volt, úgyh utána gyors menéztem egy másik részt az AXN-en is!
Jaja... Ház doki tittára emberi volt... lol :PP ... így már nem is jön be annyira... ^^'
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Tegnap jól lemaradtam a Houseról T~T
Elég befordulós-lelkizős volt, úgyh utána gyors menéztem egy másik részt az AXN-en is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Tyűű :3
Kő összefogi??? ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Tyűű :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hm... Necro... még nem is említetted, h Ichigo-t cp-zel... hallotta már vki, h Necro Ichigo lesz????..... emberek... Necro most említette, h Ichigo-nak öltözik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Csak nem Akira premierről az Odeonban?
Ezt hogy találtad ki XD 3x néztem meg moziban, dvd-n meg nagyon sokszor. Annyira jól szól DTS-ben...
beküldve: 2008-04-17 19:08:00
(#2311) Trisa, jó lett a kép. Nekem tetszik. Jobb is lett így, mintha tele lett volna feketével.