Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-04-11 23:07:06
(#2265) Komolyan mondom, ha most nem szóltál volna be, hiányozna...
De pont ezért szeretlek.
De pont ezért szeretlek.
Hát én mondtam, ittenem ittenem x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
szio apu beszéltem anyuval.. puszil..és mondta h kiröhögted..
Ezt ne itt légyszives...
beküldve: 2008-04-11 21:27:39
(#2261) Néhány csoporttársam azt sem tudja ill. tudta, mi az anime, manga. Az egyik a mangát simán leanimézte.
De most már tudja, megcsillantottam a fényt a sötétségben. ( Ez most nagyon gonosz lett. )
Az nagyon vicces volt, hogy csak forgatták a mangámat, nem tudták, hogyan kezdjenek hozzá.
De most már tudja, megcsillantottam a fényt a sötétségben. ( Ez most nagyon gonosz lett. )
Az nagyon vicces volt, hogy csak forgatták a mangámat, nem tudták, hogyan kezdjenek hozzá.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-11 21:16:43
(#2260) Engem csak az idgesít jobban amikor együtt használják: anime mese (v ez helyes?) mindenesetre nagyon idegesít engem...
Ha vmit nem birok, akkor az pont ez, pedig előtte említettem, hogy lécci: RAJZFILM! ne mese!!!
Mindegy, lehet ez csak az én hülyeségem.
Nem csak a tiéd. Ezt én sem szeretem. Legyen már rajzfilm, vagy animációs film. Egyik haverom múltkor beszól manga helyett: Mondo (mivel látott már minkét fajtából nem is egyet, el is meséltem neki a dolgokat elég részletesen, ennyit tudhatna). Nem baj Gergő, neked elnézzük.
Örömmel látom, hogy sikerült magam hasznossá tenni azzal, hogy emlékeztettem embereket a Beugró-ra.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-11 21:16:09
Remélem pár éven belül már meg is tudom kérdezni és japán lesz az illető. (De majd a pontszámok eldöntik. )
Mindenesetre azért még zavar(?) , hogy ha azt mondom japán és legtöbben elkezdenek 'csing-csáng-csung'-okat emlegetni.
Ma meg jöttem haza a vonattal és beszélgettem pár ismerőssel és említettem a Cont. Kérdezték mi az, akkor nekiálltam elmagyarázni, hogy milyen szupi meg mik vannak. De a végén azt a kérdést kaptam vissza, hogy ja akkor ott ezek a japán mesék vannak? Meg ismerem az Inuyashat az is ilyen japán mese...
Ha vmit nem birok, akkor az pont ez, pedig előtte említettem, hogy lécci: RAJZFILM! ne mese!!!
Nem...velem is hasonló a helyzet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-11 20:42:01
(#2257) anyu nem mondja meg ugyanis csak vasárnap lesz tom mert hívott.. és beugró kedvenc műsor lett itthon.. anyuval apuval meg mindenkivel együtt nézzük..én meg nevetek.. bár én a "mihimihin " is nevetek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-11 20:42:31
Ja lehet, de kérdezz csak meg egy kínait/japánt (mind1 ), neki meg minden európai egyforma!
hehe...mondasz vmit!
Remélem pár éven belül már meg is tudom kérdezni és japán lesz az illető. (De majd a pontszámok eldöntik. )
Mindenesetre azért még zavar(?) , hogy ha azt mondom japán és legtöbben elkezdenek 'csing-csáng-csung'-okat emlegetni.
Ma meg jöttem haza a vonattal és beszélgettem pár ismerőssel és említettem a Cont. Kérdezték mi az, akkor nekiálltam elmagyarázni, hogy milyen szupi meg mik vannak. De a végén azt a kérdést kaptam vissza, hogy ja akkor ott ezek a japán mesék vannak? Meg ismerem az Inuyashat az is ilyen japán mese...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-11 20:40:11
(#2255) Már csak azt nem értem, hogy egy fórumon miért kell köszönni a másiknak :"))
A végén sehogysincs 'u'. De majd Chika/L/akárhogyis hívjátok megmondja.
Yay, Beugró! =D
A végén sehogysincs 'u'. De majd Chika/L/akárhogyis hívjátok megmondja.
Yay, Beugró! =D
Közérdekű közlemény: Ma este Beugró!
Jó hogy szólsz. Megint elfelejtettem volna.
szio apu beszéltem anyuval.. puszil..és mondta h kiröhögted..nyugi én is percekig röhögtem..:: nos jelenteném.. ott van u csak átírásban... de mind1.... de én akkor sem úgy értettem.. de mind mert pöttömöt mindig minenki leszólja..szio hanon..lenyugodtál..örülök h élsz még hellsing bejelentés óta
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Jó hogy szólsz. Megint elfelejtettem volna.
beküldve: 2008-04-11 20:13:04
(#2252) Sziasztok! Picilány, Berni, nektek külön szia és cup (Picilánynak 2 ). Picilány, miért nem vágtál vissza valami frappáns mondattal?
Mellesleg Yu Yu Hakusho a helyes írásmód.
Mostanában nagyon le van lassulva a topic. Nem azt monom, hogy órák alatt tele legyen pumpálva 12 oldal.
Mellesleg Yu Yu Hakusho a helyes írásmód.
Mostanában nagyon le van lassulva a topic. Nem azt monom, hogy órák alatt tele legyen pumpálva 12 oldal.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-11 20:16:19
beküldve: 2008-04-11 20:08:18
(#2251) Mármint úgy érted, hogy Yu Yu Hakusho>u<? Ott valóban nincs 'u'. A "yu yu" eredeti romanizálás szerint két 'u'-val írandó, de ahogy megvették más országokban is, le lett egyszerűsítve egy 'u'-ra.