Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most akkor mi van? Valaki!!!
Legkésőbb a fórumtalálkozón kiderül...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Talán azért volt olyan, mert talán még gyerek, nem gondoljátok? XD
Én már nem is tudom... Egyszer valaki azt mondja, hogy már felnőtt nő, harminc körül, máskor meg azt mondják, hogy 15 éves... Most akkor mi van? Valaki!!!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-04-08 08:43:02
beküldve: 2008-04-08 07:23:51
(#2218) Pape: egyszer azt írod, hogy Hanon még gyermek, aztán meg, hogy előtört belőle a gyermek? Megint félreértetted magadat.
Nem értettem félre magamat, tisztában vagyok vele, mit mondtam. Az első arra vonatkozott, hogy néha olyan, mint egy gyerek. A második, hogy most volt pont olyan, mint egy gyerek...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Hm-hm...
Hanon drága, esetleg nem akarod azt álmodni, hogy megtalálom a boldogságot, az emberek mintegy varázsütésre felismerik a zsenimet, és elhalmoznak nagyon sok pénzzel, mintegy mellékesen?
Hanon drága, esetleg nem akarod azt álmodni, hogy megtalálom a boldogságot, az emberek mintegy varázsütésre felismerik a zsenimet, és elhalmoznak nagyon sok pénzzel, mintegy mellékesen?
Kész, ma Hellsing napot tartunk.
Emlékeztek még arra, mikor egyik álmomat (nem, nem a háztartásigép-mentőakció shotaWalterrel, a másik) írtam le és fejtettem ki elég hosszasan?
Majd egy válaszüzenet után
Eljutottam addig az elméletig, hogy
*dobpergés* [Link] SHOCKED O_O. Remélem ez még valamiféle megcsúszott április 1-jei fanvid. De hogy alcím "Seras Victoria". Na ez már csöppet sem vicces ._."
Emlékeztek még arra, mikor egyik álmomat (nem, nem a háztartásigép-mentőakció shotaWalterrel, a másik) írtam le és fejtettem ki elég hosszasan?
És mai témánk: idióta álmok.
Az oké, hogy megálmodom, hogy leadják a Hellsinget. Magyarul. Szinkronnal. Sorozat műfaja: vígjáték. Eddig annyira még nem is baromság. De amikor felkeltem és rádöbbentem, hogy Integra szinkronja-Courtney Cox (Friends-Jóbarátok Monica) magyarhangja volt kitört belőlem a röhögés >.<
Az oké, hogy megálmodom, hogy leadják a Hellsinget. Magyarul. Szinkronnal. Sorozat műfaja: vígjáték. Eddig annyira még nem is baromság. De amikor felkeltem és rádöbbentem, hogy Integra szinkronja-Courtney Cox (Friends-Jóbarátok Monica) magyarhangja volt kitört belőlem a röhögés >.<
Majd egy válaszüzenet után
A legrosszabb, hogy ezek a "megálmodások" általában be is jönnek. Legnagyobb a Da Vinci-kód volt. Mikor befejeztem a könyvet folyton csak arra tudtam gondolni, hogy "hm, ebből baromi jó film lenne, pontosan és érthetőek a leírások, végletekig izgalmas eseménysorozatm érthető és teljesen kifejtett", és egy évre rá mi történt? Bejelentették, hogy "készül a modern krimik egyik gyöngyszemének filmes változata". Na mondom, defasza, és ráadásul Tom Hanks (esküszöm rá gondoltam miközben olvastam a könyvet). Utólag persze kisült, hogy a film egy rakat ratyi, Tom Hanks pedig kaphatna aranymálnát, végig olyan mint egy vízihulla.
Eljutottam addig az elméletig, hogy
Na de, visszatérve, ha ebből indulunk ki, akkor a Hellsingből most vagy lesz egy movie (Crossfire maybe?..) vagy pedig beteljesül a rémálom: Hellsing live eksön!
*dobpergés* [Link] SHOCKED O_O. Remélem ez még valamiféle megcsúszott április 1-jei fanvid. De hogy alcím "Seras Victoria". Na ez már csöppet sem vicces ._."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-07 23:25:20
Elvileg Trisa dolgozik az ügyön...vagyis ő elvállalta.
Akkor jó
Bár ez csak a probléma egyik fele
mondjuk valaki csinálhatna egy naaagy transzparenst...
Elvileg Trisa dolgozik az ügyön...vagyis ő elvállalta.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
abban a tömegben a helyedről felállni, és megpróbálni kisétálni a nagyteremből életveszélyes.
Szerintem abba a tömegbe beülni se életbiztosítás...
Amúgy tényleg ki kéne találni valamit a fórumtalálkozóra (Necrokid meglincselésén kívül, persze ), mondjuk valaki csinálhatna egy naaagy transzparenst...
Én is próbáltam felvetni vmi hasonlót...hogy programok meg minden, még xezer oldallal ezelőtt, de nem hogy nem válasz, semmi reakció nem jött...Hát akkor...E' van...
Ja és ha pl. eső lesz, akkor gondolom nem a parkolóban* kéne tartani ...vagy??
Ugyan tom', hogy ált.ban a spontán dolgok a legjobbak, de vmi kis szervezés mégis...
*ja padoknál..na ezt benéztem, de a lényeg ugyanaz...:))
Ja és ha pl. eső lesz, akkor gondolom nem a parkolóban* kéne tartani ...vagy??
Ugyan tom', hogy ált.ban a spontán dolgok a legjobbak, de vmi kis szervezés mégis...
*ja padoknál..na ezt benéztem, de a lényeg ugyanaz...:))
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-07 22:37:50
beküldve: 2008-04-07 22:06:23
(#2210) Akkor ismét felhoznám a fórumtalit: tehát szombaton délben a padoknál. Ez egy kicsit necces, és mindjárt megpróbálom összehozni pár értelmes mondatban, hogy miért.
Szóval, eddigi conokon szerzett tapasztalat alapján, ha valaki bejut, és talál helyet a nagyteremben, arra a legkisebb az esély, hogy elhagyja a szent székét. És általában dél körül már megy valamelyik nagyobb műsor (amv verseny/cosplay), amit a többség szeret végignézni. Plusz hozzátenném, hogy abban a tömegben a helyedről felállni, és megpróbálni kisétálni a nagyteremből életveszélyes. De majd még meglátjuk, részemről programtól függ az egész. :S
Szóval, eddigi conokon szerzett tapasztalat alapján, ha valaki bejut, és talál helyet a nagyteremben, arra a legkisebb az esély, hogy elhagyja a szent székét. És általában dél körül már megy valamelyik nagyobb műsor (amv verseny/cosplay), amit a többség szeret végignézni. Plusz hozzátenném, hogy abban a tömegben a helyedről felállni, és megpróbálni kisétálni a nagyteremből életveszélyes. De majd még meglátjuk, részemről programtól függ az egész. :S
beküldve: 2008-04-07 20:30:29
(#2209) Pape: egyszer azt írod, hogy Hanon még gyermek, aztán meg, hogy előtört belőle a gyermek? Megint félreértetted magadat.
Andi: valószínűleg lesz több DVD is a MangaFan kiadványai közt is.
Andi: valószínűleg lesz több DVD is a MangaFan kiadványai közt is.
beküldve: 2008-04-07 17:13:47
(#2208) Nem tudom mennyit használnám (és mikor törne össze alattam x'D) De majd hozzátok fórumtalira, és akkor majd ottan kipróbizom, okés?
Nya, ebből is előtört a gyermeteg lélek!
beküldve: 2008-04-07 16:52:27
(#2206) Nem tudom mennyit használnám (és mikor törne össze alattam x'D) De majd hozzátok fórumtalira, és akkor majd ottan kipróbizom, okés?