Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Lehet csak és kizárólag miattam adták ki a Hellsinget. Én vettem rá Mangafanékat a mentális erőmmel.
Nah, hát pl. ez az egyik oka. XD A másik meg az, hogy be akarok vágódni, hátha nekem is álmodsz majd. Szólj, hogy hova küldjem a kívánságlistámat.
beküldve: 2008-04-09 12:14:49
(#2234) Miért kell tőlem aláírás? Egyébként én soha nem rondítanék bele íly barbár módón egy Hellsing mangába >(
Személyi kultusz lolz. Ez tetszik. Lehet csak és kizárólag miattam adták ki a Hellsinget. Én vettem rá Mangafanékat a mentális erőmmel. Cheh, méghogy istennő-hiány, cheh.
Személyi kultusz lolz. Ez tetszik. Lehet csak és kizárólag miattam adták ki a Hellsinget. Én vettem rá Mangafanékat a mentális erőmmel. Cheh, méghogy istennő-hiány, cheh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Viszek majd papírt, hogy Hanontól tudjak aláírást kérni
Gratula, ez már kezd szeméyli kultusz gyanus lenni!
Azért lábat csak akkor csókoljatok, ha nem esik!
Naneeee..... lábcsók maximum az isteneknek/istennőknek jár... ezeknek hiányában pedig, ugyebár....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Viszek majd papírt, hogy Hanontól tudjak aláírást kérni
Gratula, ez már kezd szeméyli kultusz gyanus lenni!
Azért lábat csak akkor csókoljatok, ha nem esik!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Mivel magyar átírás támogató vagyok, és reklámozom is, a Hepburn-supporterek ellen.
Bár lehet egy katanával jobban járnék, és akkor még talán arra is lenne esélyem, hogy bejussak a PeCsa hátsó folyosójára. XD
Bár lehet egy katanával jobban járnék, és akkor még talán arra is lenne esélyem, hogy bejussak a PeCsa hátsó folyosójára. XD
Szerk: pansy 2008-04-09 07:32:35
beküldve: 2008-04-09 07:14:06
(#2230) Védekezésre miért jó a Magyar Helyesírási Szabályzat? Mi ellen védekezel vele?
*: de utálom a meet és meeting "szavakat" a találkozó helyett...
"Bocsi, ez a Mangafan-meeeeeet [fonetikusan olvasva]?" XD
Lehet én is elnézek majd felétek, ha nem felejtem el, meg épp nem máshol leszek.
Viszek majd papírt, hogy Hanontól tudjak aláírást kérni (vagy simán a Hellsing mangát iratom alá) + a magyar helyesírás szabályai könyvet, hogy legyen mivel védekezni, ha megtámadnak. XD
Fórum-meeten kéne valami, amiről tudjuk, hogy ti azé rohadtok a padon, mer meet van
Mondjuk odamész a "Mangafan fórumtalálkozó"* feliratú transzparens környékén gyülekezőkhöz...
Ha pedig nem lesz transzparens, akkor marad a mosolyogva kérdezés: "Mangafanos fórumtalálkozó?"
*: de utálom a meet és meeting "szavakat" a találkozó helyett...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oké egyszerüsítsük le a dolgot. Fórumtalira belépés csak fényképes igazolvánnyal! Lefizetünk két lepukkant bkv ellenőrt (egy kevert Péter Pállal, meg bónusz kapnak egy napmeleg Kőbányait) és ők majd biztosítják a beléptetést! Aztán akkor mindenki megnyugodhat az életkorokat illetően. Na.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 14:32:01
(#2226) Támogatlak, hagyom, hogy lelkizz nekem, segítek az önkritikád előkerítésében, erre itt oltogatsz, hát ez milyen már? x')
De most miért érdekel mindenkit annyira egy fórumozó életkora? Ha nem írja ki a profiljába, akkor valószínűleg nem fogja beríni a fórum egyik topicjába.
Plusz, más embert a háta mögött (aka msn x']) 'kibeszélni' nem tisztességes, és gyerekes húzás x)
De most miért érdekel mindenkit annyira egy fórumozó életkora? Ha nem írja ki a profiljába, akkor valószínűleg nem fogja beríni a fórum egyik topicjába.
Plusz, más embert a háta mögött (aka msn x']) 'kibeszélni' nem tisztességes, és gyerekes húzás x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hanon mennyire vén-e. XD
Szééép!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Utána egyszerűbb eldönteni, hogy parkoló, pad, pult vagy csillár...
Csillár rulez!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-08 11:51:52
(#2223) Fórum-meeten kéne valami, amiről tudjuk, hogy ti azé rohadtok a padon, mer meet van. Majd ott meglátjátok, hogy Hanon mennyire vén-e. XD Nah meg én is ott leszek. XD
Akkor ismét felhoznám a fórumtalit: tehát szombaton délben a padoknál. Ez egy kicsit necces, és mindjárt megpróbálom összehozni pár értelmes mondatban, hogy miért. [...] De majd még meglátjuk, részemről programtól függ az egész. :S
Jó lenne, ha a hivatalos Con honlap összekapná magát és rittyentene vlm programot, így nem egész két héttel az aktus előtt már nem nagy kérés! Utána egyszerűbb eldönteni, hogy parkoló, pad, pult vagy csillár...
Csak jöjjön be mind a három kívánság, mert a történelem során számos esetben a túl nagy zsenialitás éhhalállal párosult!