Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Természetesen részben vállon fogom hordani
A lányt vagy a kardot?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-30 20:43:38
(#2174) Ezt a tinik angolul tanulnak videót már TVzős topicba belinkelte valaki. De így mégegyszer megnéztem. Jó kis videó.
A kislányos is nagyon ott van.
Mellesleg mivel nem tudok olyan jól angolul, mert németet tanulok suliban, és angolt csak nem régóta magántanárnál, én nem ismertem ezt a "refridgeraitor" szót. Aztán a videóból megtanultam, amikor régebben belinkelték. Egyik nap összevont óra volt, és elsütöttem az angolosoknak a "refridgeraitor"-t. Rendesen leesett az álluk.
A kislányos is nagyon ott van.
Mellesleg mivel nem tudok olyan jól angolul, mert németet tanulok suliban, és angolt csak nem régóta magántanárnál, én nem ismertem ezt a "refridgeraitor" szót. Aztán a videóból megtanultam, amikor régebben belinkelték. Egyik nap összevont óra volt, és elsütöttem az angolosoknak a "refridgeraitor"-t. Rendesen leesett az álluk.
beküldve: 2008-03-30 19:04:05
(#2173) és visszatértem.. ki nézte tnap este kusturica "cigányok ideje" c filmet???? nkem naon bejött főleg a zene.. *dúdol a szülei megrökönyödésére*hmm???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-30 18:24:57
(#2172) Szegény japánok, még a saját nyelvükön is nehéz beszélniük, hít még írniuk, és ha bejön egy másik nyelv...szegénykéim xD
Kiscsaj meg ari. Mekkorát fog ez röhögni magán ha megnő x"D
Kiscsaj meg ari. Mekkorát fog ez röhögni magán ha megnő x"D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-30 18:15:51
(#2171) beküldve: 2008-03-30 18:06:52
(#2170) 今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
cuki látvány leszel édesem.. egy akkora kard a jobbkezedben mint a bal kezedben a csajod..
Nah, most elképzeltem ezt a látványt. Egy csöppet (irónikus voltam) poénos gondolat született belőle. Amúgy egy 150+valahány cm-es kard nem 5 gram, Neckro. Gyúrj addig rá, hogy sikerüljön vele mindenkit elrisztanod, aki az utadba áll.
Természetesen részben vállon fogom hordani
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-30 15:54:39
(#2168) No, elég gyenge felhozatal volt mangákból a börzén. Ebből kifolyólag nem is vettem túl sokat, mai zsákmány:
-Vampire Knight vol. 1
-D.N. Angel vol. 2 (nemtom miért ._.")
-Árnybíró vol. 9
Nem baj, így több pénz lesz conra x)
És igen, van Hellsing a márciusi YKOs-ban!! =DD
-Vampire Knight vol. 1
-D.N. Angel vol. 2 (nemtom miért ._.")
-Árnybíró vol. 9
Nem baj, így több pénz lesz conra x)
És igen, van Hellsing a márciusi YKOs-ban!! =DD
Szerk: Hanon 2008-03-30 15:56:35
Amúgy is: nem a méret a lényeg, hanem a technika
Animékben és mangákban ez így igaz. De a valóságban nem teljesen. Csak minimális mértékben.
Pape: ha nem mondtad volna, hogy másra gondoltál, akkor is tudtuk volna, hogy másra gondoltál.
És nekem erről megint más jutott eszembe... (Ja, hogy azért született ez a mondat? )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
sikerüljön vele mindenkit elrisztanod, aki az utadba áll.
Izé, mi puskát szoktunk vinni... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
cuki látvány leszel édesem.. egy akkora kard a jobbkezedben mint a bal kezedben a csajod..
Nah, most elképzeltem ezt a látványt. Egy csöppet (irónikus voltam) poénos gondolat született belőle. Amúgy egy 150+valahány cm-es kard nem 5 gram, Neckro. Gyúrj addig rá, hogy sikerüljön vele mindenkit elrisztanod, aki az utadba áll.
De még milyen jól illett az előtte lévőhöz "én csak neonfényben tudom csinálni" x)) Kár, hogy most kihagyták a monológot, múltkoriban Kálloy hatalmas volt, aszondja "nem értette... *fogmosás effekt* fogatmostam, hátha jobban érti. Mit tettél velem te liba?!.." xD
... de előtte elszámoltam magamban angolul háromig... *földön vergődve sikítva röhögött*
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
De még milyen jól illett az előtte lévőhöz "én csak neonfényben tudom csinálni" x)) Kár, hogy most kihagyták a monológot, múltkoriban Kálloy hatalmas volt, aszondja "nem értette... *fogmosás effekt* fogatmostam, hátha jobban érti. Mit tettél velem te liba?!.." xD
... de előtte elszámoltam magamban angolul háromig... *földön vergődve sikítva röhögött*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-29 19:24:28
(#2161) De még milyen jól illett az előtte lévőhöz "én csak neonfényben tudom csinálni" x)) Kár, hogy most kihagyták a monológot, múltkoriban Kálloy hatalmas volt, aszondja "nem értette... *fogmosás effekt* fogatmostam, hátha jobban érti. Mit tettél velem te liba?!.." xD