Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*hiszti* Én akartam írni.
Nem hisztizik, ahhoz túl nagy kislány...
Lehet, hogy Azért annyira mégsem nagy és vagány mint ahogy ő mondja...nyehehe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-03-28 20:12:35
beküldve: 2008-03-28 20:07:13
(#2129) óó olyan jó volt ma mert ma fogtam életemben elöször Shippuuden mangät a kezemben meg kell hagyni hogy teljesen mäs mint az anime!!(meg még vagy 5-6db Naruto kötetet!! De megyek is pusy mindekinek!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-28 20:54:08
Nem hisztizik, ahhoz túl nagy kislány...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
MIelőtt elfelejteném: este Beugró!
*mégnagyobb hiszti* Aoianimén én akartam a Hellsing adatait megadni, hauu~ T___T~ Ráadásul Seras lett elsőnek írva a karakterek felsorolásánál (pontosabban a seiiyuknál), hát ezt a pofátlanságot már é' >.<"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mivel rajtam kívül csak nőneműek vannak fenn, puszi mindenkinek, sziasztok. Riku bácsi meg takarodik az ágyába.
Na köszi...
Amikor artam, rögtön előte néztem, meg, hogy kik vannak fenn. Vagy rossza a gép, vagy nem tudom, de téged egyáltalán nem láttalak. Bocsi.
beküldve: 2008-03-28 19:33:02
(#2125) KINCSEM ki ne tdná.. CHIKA RÓZSÁM MOLIÉRE tnap volt de már láttam csak most fogtam fel igazán mit is mondott.. duna tv honlapján megnézheted ha nem láttad
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
erősen AJÁNLOTT FŐLEG ELBORULTTAKNAK
Én magam vagyok az ELVONT fogalom, így biztos ott leszek a Glotze előtt...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
erősen AJÁNLOTT FŐLEG ELBORULTTAKNAK
Öhm.... beleférek az elborult kategóriába???
amúgy honnan az aláírás???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 19:24:06
(#2122) erősen AJÁNLOTT FŐLEG ELBORULTTAKNAK
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-28 19:23:29
(#2121) MIelőtt elfelejteném: este Beugró! Mindenki kötelezően tévé elé... Na jó, nem kötelező, de ajánlott...
beküldve: 2008-03-28 19:16:18
(#2120) új nem volt alakalmam nézni de aki nézi a "korona ékkövei " című dél-koreai sorozatot tudósítson már róla h mi történt a 9-10 részekben.. köszönöm..
beküldve: 2008-03-28 18:58:20
(#2119) jajj bocsi.. kiv hanon nem szőrős és nem otromba lényei
elém állt 14 otromba szőrős hím és nőnemű lény
Héló, azért csak ne általánosítsunk ennyire durván, elvileg az én drága alattvalóm is ott volt akkor x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-28 18:54:12
(#2117) tehát én már nem lepődök meg azon h ha conon szembetalálkozok egy szőrös bajszos sakurával vagy inoval
nyitás erre akkor eszméltem rá h elém állt 14 otromba szőrős hím és nőnemű lény.. mondom jajj de jó..*irónia*
Mi Vikivel megjósoltuk a nagy, benga állatokat... :)
(Ugye, a vetkőzős póker) *hangosan kacag, kifullad, lefordul a székről*