Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Berni!
Ha hazajössz, lesz mesélni valóm!
Hogy érzed magad? ( Hülye kérdés. )
Remélem felvásárolsz mindent.
jajj sziiiiiiiiiiiiiiiiia(L)Köszi jól és te (Hülye kérdés )Persze värsärolgatok ezerrel melleselg gratula h addiktgyanús lettél^^oo igen kpzedl megrendeltem a konra a jegyeket a s.-näl és ök häzhoz is szällitanak!!Ha hazajössz, lesz mesélni valóm!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-27 21:12:43
Szia! Már épp kérdezni akartam, hogy most beszélgetni is fogunk, vagy nem. Hogy vagy? Tartasz egy rövid beszámolót az eddigi történésekről? Aztán majd szerencsés hazautat.
Igen remélem most beszélgetni is fogunk huu nagyon jo nagyon szép környéken vagyunk minden ok anya mondta a telefonba hogy mär otthon vär engem a naruto 4XDDe mire hazamegyek még pótolnom is kell No de nembaj megérte!!Te hogy vagy mesélj valamit ne csak én... Jah igen meg csinältunk vidókat is haku"kontra"Deiadara meg ilyen mäsikat is amit nehéz lenne leirni mert... Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-27 21:06:08
(#2068) Szia Berni!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-27 21:04:18
(#2067) Szia! Már épp kérdezni akartam, hogy most beszélgetni is fogunk, vagy nem. Hogy vagy? Tartasz egy rövid beszámolót az eddigi történésekről? Aztán majd szerencsés hazautat.
Hanon, bocsáss meg, hogy meggyanúsítottalak, hogy nem tudsz főzni.
Hanon, bocsáss meg, hogy meggyanúsítottalak, hogy nem tudsz főzni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-27 21:05:35
beküldve: 2008-03-27 21:03:36
(#2066) Nem, ez nem én voltam Valamelyik fantasztikus új főzőcskézős műsorban borult ki egy nyuszinéni a krumplija miatt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-27 21:01:12
(#2065) Szia Riku itt is vagyok!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-27 20:52:01
(#2064) A krumplipuhítás ügyében, hogy ne rontsa el az estédet. Ha valamit félrenéztem és nem értek, akkor bocsánat, ma kissé lasssan fog az agyam.
beküldve: 2008-03-27 20:48:16
(#2063) Eer, miért is kéne? o.o
beküldve: 2008-03-27 20:40:54
(#2062) Hanon, ha jól tudom, akkor Picilány, Pape és L elég jól tud főzni. Szerintem kérj tőlük tanácsot, mert nem olyannak ismerem őket, hogy ne segítenének.
beküldve: 2008-03-27 17:15:01
(#2061) Hujujuj, best kiborulás ever x'D
"A krumplit...*szip*...rendesen megfőztem és *szip* kemény maradt, 45 percig *szip* főztem, majdnem 45 percig, és mégsem puhult *szip* meg. Az a hülye krumpli elrontja *szip* az egész estémet..."
Ez a már majdnem jobb mint a hazugságvizsgálós műsor x)))
//update: mindjárt vasárnap *-*
"A krumplit...*szip*...rendesen megfőztem és *szip* kemény maradt, 45 percig *szip* főztem, majdnem 45 percig, és mégsem puhult *szip* meg. Az a hülye krumpli elrontja *szip* az egész estémet..."
Ez a már majdnem jobb mint a hazugságvizsgálós műsor x)))
//update: mindjárt vasárnap *-*
Szerk: Hanon 2008-03-27 17:17:29
Narutóban jó, hogy elrugaszkodik a valóságtól, meseszerű a hülye dzsucukkal, de ugyanakkor kicsit idegesít, hogy Naruto ilyen kis görcs.
Aztán ugye jön a Berserk is... affene.
Naruto szerintem sem csak egy kis görcs. Már zért is eléggé sokat tett, hogy ennyit elérjen. És az szerintem is igz, hogy senki sem volt neki, aki megtaníthatta volna, hogy mi a helyes.
Bár valóban eléggé sok kötetes manga. 394 fejezet és még fut.
nem is sejtem h mitől szárnyal az én tanító nénim
rudy most eszméltem rá h manga.hu-n a te fordításodban olvashatom a genshikent..
rudy most eszméltem rá h manga.hu-n a te fordításodban olvashatom a genshikent..
"Kicsit" meg vagyok vele csúszva. A 6. rész is kész, csak be kellene irogatni (fele talán már kész is van...). Az a baj amikor csináltam akkor munkanélküli voltam, most meg már nem vagyok az (szerencsére). Sokáig tart egy rész elkészítése, mert rossz az angolom, meg lusta is vagyok, de ami késik, az nem jön hamar...
Berserk mindenképp nyerő! Narutonak nagyon bejön a képi megjelenítése, a Kenshintől meg mindenki oda-vissza van, én meg nem tudok zöldágra vergődni... Conig eldöntöm!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-27 11:40:34
(#2057) nem is sejtem h mitől szárnyal az én tanító nénim
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
A Kenshin, meg egyenlőre unalmasnak tűnik (no gondolom később beindul, nem hiába olyan népszerű), viszont tetszik a karakter... nemtom mi legyen, de két végtelen sorozatra nem akarok beruházni.
A Kenshin legalább be van fejezve, így tudod mikor lesz vége. A Berserket meg én is NAGYON várom. Szerettem az animét, de sajnos pénz hiányában csak egy sorozatot élt meg és a manga viszi tovább a sztorit. Végre egy nem shonen manga!