Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sorry! Megpróbálok rávágni. ha nem jön össze akkor marad Shinkai mester műve. Majd becsukod a szemed. :)
Neee, könyörgöm ne a lolizált kezdőribiket T___T
De ha már Keyel akarsz kínozni, akkor legalább ne a legvisszataszítóbbal. Egyszerűen rossz ránézni, az újabb sorozatok legalább már kinéznek valahogy, de ez :'(
De ha már Keyel akarsz kínozni, akkor legalább ne a legvisszataszítóbbal. Egyszerűen rossz ránézni, az újabb sorozatok legalább már kinéznek valahogy, de ez :'(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Komolyan csak 4 oldalt írtatok 2 nap alatt? O.o Ennyire sokkolt mindenkit a távollétem? x)
Rudy: Repülés, szerelem, halál...ez valamelyik Shinkai cuccból lesz? Látvány-fetisisztáknak tetszeni fog.
Rudy: Repülés, szerelem, halál...ez valamelyik Shinkai cuccból lesz? Látvány-fetisisztáknak tetszeni fog.
Majdnem arra esett a választásom, de nem. A halál kicsit túlzás (talán még a szerelem is). Gondolkozz el, melyik animéről jut eszedbe egyből az ég? Neked tuti le fog esni, te kis Key gyűlölő... :)
Pontosan ugyanaz, mint a yaoi... csak ezt éppenséggel Harry Potter miliőben használják.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-03-24 19:57:20
(#2006) Slash?Mivva'?*ez most rendkívül intellektuális előadásban*
Valaki rendet rakna pici fejemben mi is az a slash?Fogalmam az van csakmár ezer-millióegy variációt halottam....Szóval,valaki,hmm?
Valaki rendet rakna pici fejemben mi is az a slash?Fogalmam az van csakmár ezer-millióegy variációt halottam....Szóval,valaki,hmm?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-24 19:49:42
(#2005) Komolyan csak 4 oldalt írtatok 2 nap alatt? O.o Ennyire sokkolt mindenkit a távollétem? x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tom, ha már yaoi, én ennek leragadtam egy másik verziójánál, a slash-nél... Nagyon nehezen olvasom őket (vhol még mindig irritál néha a dolog), viszont elkezdtem egy sztorit, ami szintén ien témájú. Eddig egyészen pozitív a fogadtatás, remélem ez az állapot megmarad még egy darabig
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-03-24 14:50:53
(#2003) Sziasztok jöttem én is !!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
igen..és mért jó h te csak 13 éves vagy?? vagy mi?? ..nem értem..
Nem azt írtam, hogy jó, csak azt, hogy ha te azt mondod, hogy CSAK 16 éves vagy, akkor én mit szóljak?
PaPe: tudom, hogy annyi idős vagy.
A Gravi nekem is tetszett. Ha tudnék AMV-t csinálni, és le tudnám tölteni az animét, akkor lehet, hogy csinálnék. Egyetértek Rudymesterrel, hogy megrajzolva kifejezetten jó, de élőszereplős verzsönben irritálna, de valószínűleg megnézném.
beküldve: 2008-03-24 14:12:10
(#2001) pedig jó..sztem kezdd mangával.. csak meg ne ijedj az első alakoktól én féltemmert nem ismertem fel először yukit.. de az elején tényleg naon furi de sztem jó volt.. egyszer vedd rá magad h megnézed.. a poénk miatt sem lehet kihagyni.. *belegondol mikor shuichi beöltözött banánnak*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ok asszem vágom.. gravis amv kb senkinek nem kell pedig sztem édesek..
Dehogynem kellene. A fiatal csajoknak nagyon is kellene. nem lehetetlen, hogy idén lesz Gravi amv. Én megnéztem az első 7-8 részt és azt mondom hogy egy jó anime, de valamiért félbehagytam. Egyszeri megnézésre nekem elég. Engem nem zavarnak a csókolózó rajzolt fiúk. Élőszerepkősben már zavarna...
Szerk: Rudymester 2008-03-24 14:09:23
beküldve: 2008-03-24 14:02:32
(#1999) ok asszem vágom.. gravis amv kb senkinek nem kell pedig sztem édesek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
rudy: légies..(asszem ezt a szót használtad) nos..hát..nem tudom elképzelni ahogy szárnyra kap de sebaj..
és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..
és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..
Nem szándékozok Gravis amv-t készíteni, nem az én világom. Majd ha kész lesz megérted miért is légies a videóm. Így talán közérthetőbb: repülés, szerelem, halál. Meglátom hogy sikerül...
Neckroid szerint te már 17 és fél éves vagy.
Nem... A 17 és fél én vagyok...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-24 11:42:46
(#1996) Superkrumply a HP doujinshi gépen van meg neked? Ha igen eltudod küldeni nekem mail-ben? :) lééégyszi