Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-26 19:27:56
(#2040) Nem baj... Kicsit szórakozott vagy..nekem is eszondja az irodalom tanárom
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-26 19:27:00
(#2039) *fejét veri a falba. h milyen hülye volt..* ez leeshetett volna .. de ebből is látszik mennyire nem vok beszámítható ha ilyen hülyeségekre figyelek.. azért köcce..rávilágítottál arra a tényre h még nem vettem észre mindent..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nos én kérdeznék olyan valakitől aki már nem először látta a narutot.. tegnap este direkt az részleteket figyeltem és láttam h mikor az első vizsgán ültek a geninek akkor az első sor balról a második padban ült egy vén papa de még nem láttam a következő részekben megjelenni.. pedig átment.. ez miért van??? tomh hülye kérdés de már annyit láttam h eldöntöttem odafigyelek a bakikra és mindegyiket közhírré teszem és megkérdezem ki mit tud róluk..
Őket valszeg azért nem láttad merthogy az erdőben buktak el... Mellesleg a mangában kishi rengeteg töltelék shinobit tett pl első 3 rész, akiket sose láttunk viszont..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-26 19:18:35
(#2037) nos én kérdeznék olyan valakitől aki már nem először látta a narutot.. tegnap este direkt az részleteket figyeltem és láttam h mikor az első vizsgán ültek a geninek akkor az első sor balról a második padban ült egy vén papa de még nem láttam a következő részekben megjelenni.. pedig átment.. ez miért van??? tomh hülye kérdés de már annyit láttam h eldöntöttem odafigyelek a bakikra és mindegyiket közhírré teszem és megkérdezem ki mit tud róluk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-26 16:16:03
(#2036) Aaagh, nem is tudtam, hogy ennyi shotás dating sim van *_* De miért boys love mind?! T_T Esetleg ezek is élből férfiaknak készülnek? O.o Bár van abban valami, hogy férfi alapkarakter helyébe csak egy férfi tudja beleélni magát igazán ._. Itt vannak ezek a neoromance játékok, női alapkarakter, egész tűrhető arcszerkezetű bishik, erre puff, egyikben sincs vetkőző pasi. Mégis mi alapján feltételezik a japánok azt, hogy egy nőnek nem kell vetkőző pasi? x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-26 13:33:54
(#2035) Köszönöm az elismerést. Eddig még tették meg az osztályban (nem is fogják, mert nem is szokták, csak egy páran, de ők a másik csoportban vannak, és pénteken van számtechük). Csak a "bezzeg a stréber megint 5-öst kapott" ment egy ideig, de hamar leszálltak rólam, mint általában. Exelben nem tudtam dolgozni csak Excelben (na jó ezt inkább visszavonom és nem gonoszkodom , tehát vedd úgy, OK?).
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-26 13:35:25
beküldve: 2008-03-26 13:26:40
(#2034) ügyi vagy édesem.. komolyan.....elismerés.. kérdés.. tudtál excelben dolgozni?? *jajj de gonosz volt*
Szerk: PICILÁNY 2008-03-26 13:37:08
beküldve: 2008-03-26 13:14:04
(#2033) MorTisha: Nektek még most is szünez van? De jó nektek. Én most itt nyomom a klavit számtechóra kellős közepén. De kaptram egy támazáró 5-öst meg egy órai munka 5-öst is ma.
beküldve: 2008-03-26 11:59:02
(#2032) kérdés .. hallottam rudy hozzászólását a "mit kéne.." topikban.. de aki rajzol az ha egy karaktert rajzol nem rögtön több pozícióban rajzolja meg..? mert én mindig.. de ez lehet h csak én vok.. de sztem ez evidens.. vagy nem?? *már tényleg nem tudja h ő ennyire alapos vagy ez magától érthetendő*
Ezek szerint te vizuális típus vagy, nemde?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De ebben még mindig nincs benne a hentai. Mert ezeknek ugye a hentai a csúcspontjuk, végig azért küzdenek, vagy épp küzdenek ellene. x)
Noja, josei. És ismét egy japán hülyeség, a vetkőző pasis téma után: melyik idióta nippon találta ki azt, hogy a nőknek nem kell olyan grafika, mint mondjuk egy random dating simnek? Az egy dolog, hogy már megállapították, a nők nem annyira erősen vizuális beállítottságúak, mint a férfiak, de azért nem kell ezt túlzásba vinni...
Noja, josei. És ismét egy japán hülyeség, a vetkőző pasis téma után: melyik idióta nippon találta ki azt, hogy a nőknek nem kell olyan grafika, mint mondjuk egy random dating simnek? Az egy dolog, hogy már megállapították, a nők nem annyira erősen vizuális beállítottságúak, mint a férfiak, de azért nem kell ezt túlzásba vinni...
Szerk: Hanon 2008-03-25 20:16:06
Egyszerűen nem tudtam jobb kifejezést a 'nőknek/lányoknak szóló folydogálósan romantikus prűdhentaiok'-ra x)
Shoujo josei?
Aki esetleg nem tudná mi az a josei annak itt van az aouianime.hu-ról:
Josei (女性)
Fiatal (18-30 év közötti) nőknek szóló animék, mangák. A fiatal felnőtt nők mindennapi gondjairól szóló művek ugyanúgy beletartozhatnak ebbe a kategóriába, mint a homoerotikus történetek.
Hanon, azért azt lásd be, hogy a sódzsó hentai eléggé félrevezető meghatározása annak, amire gondoltál..
Hát igen...Mondjuk nemtom mi lenne rá a megfelelő szó...
Egyszerűen nem tudtam jobb kifejezést a 'nőknek/lányoknak szóló folydogálósan romantikus prűdhentaiok'-ra x)
beküldve: 2008-03-25 19:18:33
(#2026) Hanon, azért azt lásd be, hogy a sódzsó hentai eléggé félrevezető meghatározása annak, amire gondoltál..
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."