Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem úgy értettem x))))) Nem, nem ecchi. Lányoknak van. Tele van tömködve romantikával, és még több romantikával, aztán ennyi x) Mindjárt mondok példát, egy pillanat, csak elő kell keresnem.
//update: nyegh, még nem raktam át őket az új gépre. De fejből most úgy hirtelen a Shinobi no Onnat tudnám felhozni, már ha egyáltalán abban volt a Butterfly Night, mindegy, nagyon rossz volt x').
//update: nyegh, még nem raktam át őket az új gépre. De fejből most úgy hirtelen a Shinobi no Onnat tudnám felhozni, már ha egyáltalán abban volt a Butterfly Night, mindegy, nagyon rossz volt x').
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-25 15:36:53
Hetero x) Nem tudom elmagyarázni rendesen. "Prűdhentai", szóval nem mutat túl sokat, de azért ott van.
akkor inkább echi, nem?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hetero x) Nem tudom elmagyarázni rendesen. "Prűdhentai", szóval nem mutat túl sokat, de azért ott van.
beküldve: 2008-03-25 14:45:48
(#2022) Hanon a mangáid közöt a shoujo hentait hogy értetted? Yuri vagy Yaoi?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Youtubeon teljesen más felhasználónevem van, msn címhez közelít, alig tér el tőle ;).
Megnéztem a kislányt, már a háttér rossz, soha nem raknék ki olyan hátteret, aminek ennyire dating sim feelingje van. Aztán ott van Uta Kata, Clannad, meg ugye az Air amv. Meg valahogy korban sem egyezünk.
Megnéztem a kislányt, már a háttér rossz, soha nem raknék ki olyan hátteret, aminek ennyire dating sim feelingje van. Aztán ott van Uta Kata, Clannad, meg ugye az Air amv. Meg valahogy korban sem egyezünk.
beküldve: 2008-03-25 14:06:27
(#2020) Hanon: Kommentelték az egyik youtube-os videómat, és Hanon13 a felhasználó. Gondolom nem te vagy, mert a videói között találtam egy Air amv-t is... Dóra és 14 éves, az utóbbi meg nem te vagy szerintem...
Csak annyi, hogy szerintem House-ra gondoltál, mert ámerikai a lelkem... na mind1.
A kölnivel meg vigyázz, mert feloldja az agysejted! Vigyázz rá!!!
jah mire elküldtem leesett.. no de mind1.. és vigyázok.. naon..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Csak annyi, hogy szerintem House-ra gondoltál, mert ámerikai a lelkem... na mind1.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-25 13:41:01
beküldve: 2008-03-25 13:35:10
(#2017) ÉDESEM MÉG 1X TEDD FEL A KÉRDÉST.. MERT NEM JUTOTT EL.. (A SOK KÖLNI ELVETTE AZ AGYHELYEM.. )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
hanon nekem nagyon hiányoztál.. főleg a hause tipusú megjegyzéseid...
Nekem is csak nem mondom!
Picilány: van német remake-je?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-25 13:25:09
(#2015) hanon nekem nagyon hiányoztál.. főleg a hause tipusú megjegyzéseid...
beküldve: 2008-03-24 23:48:08
(#2014) Azthiszem elteszem magam holnapra Andi ma feláll, és balra el, pápá, szép animés/mangás álmokat és pusszer mindenkinek
Shinkaial nincs gond, az jöhet, még nyitott szemmel is x) Csak azok a már-dugható-korban-lévő-loli k ne :'( Key arra jó, hogy legálisan tömködsz lolikat. Mnn...
Lehet az lesz a vége, mert nem akar összeállni az amv, pedig a koncepció jó, csak a gépem nem bírja... Nem adom fel, de nem vetettem el a Beyond the Clouds-ot sem.
beküldve: 2008-03-24 22:23:22
(#2012) sZiasztok!!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-24 22:25:46
Shinkaial nincs gond, az jöhet, még nyitott szemmel is x) Csak azok a már-dugható-korban-lévő-loli k ne :'( Key arra jó, hogy legálisan tömködsz lolikat. Mnn...