Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De ha nem .. Nahät kiväncsi vagyok hogy fog-e még vaalami eszsedbe jutni?!XD
Azt hiszem, más már nincs.
Elég lesz, ha ennyi is az eszembe jut ( az agyam az utóbbi időben kicsit a szitára hasonlít ) .
Jót fogunk röhögni rajta, az egyiken legalábbis.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-27 21:58:08
Azt hiszem, más már nincs.
Elég lesz, ha ennyi is az eszembe jut ( az agyam az utóbbi időben kicsit a szitára hasonlít ) .
Jót fogunk röhögni rajta, az egyiken legalábbis.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Berni, még vagyok, csak a megunhatatlan Death Note-ot nézem. De jó neked, hogy ettál ráment, én is szeretnék majd enni valamikor.
Hehe figy ha gondolod holnap megyek és veszek még egy pärat szal ha gondolod megörzök neked egyet a Conig De attól hogy nézed a death note-ot tessék irogatni !! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-27 21:48:47
beküldve: 2008-03-27 21:44:27
(#2081) Berni, még vagyok, csak a megunhatatlan Death Note-ot nézem. De jó neked, hogy ettál ráment, én is szeretnék majd enni valamikor.
Hmm ne aggódj akkor van "az" a dolog meg akkor még egy ha igymondom eszsedbe fog jutni??
Hát, nem tudom, de remélem igen. Meg van még egy dolog. Basszus, egyre több minden jut eszembe.
Tényleg kellenek azok a cetlik.
Nem baj, majd szép lassan eszembe jutnak a dolgok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Berni!
Most más is eszembe jutott, amit el akarok majd mondani. Szerintem mire hazajössz, a felét el fogom felejteni. Lehet, jegyzetelnem kéne.
Hmm ne aggódj akkor van "az" a dolog meg akkor még egy ha igymondom eszsedbe fog jutni?? Most más is eszembe jutott, amit el akarok majd mondani. Szerintem mire hazajössz, a felét el fogom felejteni. Lehet, jegyzetelnem kéne.
beküldve: 2008-03-27 21:33:19
(#2078) Berni!
Most más is eszembe jutott, amit el akarok majd mondani. Szerintem mire hazajössz, a felét el fogom felejteni. Lehet, jegyzetelnem kéne.
beküldve: 2008-03-27 21:31:45
(#2077) Riku élsz még??XD
Hmmm.. ha nem irtok meg amúgy is lassan mennem kell!
Hmmm.. ha nem irtok meg amúgy is lassan mennem kell!
Szerk: Berni 2008-03-27 21:34:43
Hät izlett persze mit värsz tölem?? Amúgy különosebben semmi extra nincs benne néhänyszor leforräztam a szämat de semmi baj!!Meg ez amit én ettem intstatnt volt de finom!
Remélem az amire gondolok Nem baj +még egy kis izgalom Meg csinältunk képeket is majd küldök nagyon örülök hogy boldog vagy!!
Szerintem arra gondolsz. Illetve túl nagy dologra ne gondolj, de nekem ennyi is elég.
A képekre természetesen én is igényt tartok.
Szóval ízlett a rámen.
Jajj ennek a pofinak nem tudok ellenälni persze hogy küldök meg akkor lehet hogy mäst is^^Hú az aztän jó sok manga gratula lesze egy kis idö mig elolvasod habär ha jobban beelgondolok ezek csak mangäk
Remélem az amire gondolok Nem baj +még egy kis izgalom Meg csinältunk képeket is majd küldök nagyon örülök hogy boldog vagy!!
beküldve: 2008-03-27 21:20:01
(#2072) Én nagyon jól vagyok. Nekem nem csak naruto 4 jött, hanem Kenshin 2. és Árnybíró 9. is. Mostanában semmi különös nem történik errefelé, legalábbis most nem jut eszembe érdekesség. Aztán ha lehet (légyszlégyszi lehessen), akkor majd kérek szépen fényképeket. <---(könyörgő arckifejezés akar lenni)
beküldve: 2008-03-27 21:14:32
(#2071) Én előrendeltem, meg be is fizettem, úgyhogy marad az elővételi sor.
Nem baj, megoldom.
Most tiszta happy vagyok. Sikerült pár jó napot szerezni nekem, úgyhogy most szupi minden.
De majd, ha hazajössz, elmesélek mindent.
Nem baj, megoldom.
Most tiszta happy vagyok. Sikerült pár jó napot szerezni nekem, úgyhogy most szupi minden.
De majd, ha hazajössz, elmesélek mindent.