Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-28 18:50:18
(#2115) te is édes vagy.. te tényleg az én oldalamon állsz?? jól van visz a halál a szárnyas hátán chika után..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nos.. odaértem két órával előtte mondom "éljen én leszek az első.." vittem magammalishiyama kei mangáját h ne unatkozzak br nwem tudom miért tettem volna ugyanis öcsém is vlem volt (mell grimm mesék mangáról van szó)olvasgatom közben öcsém szedi a vakolatot PECSA faláról nyitás erre akkor eszméltem rá h elém állt 14 otromba szőrős hím és nőnemű lény.. mondom jajj de jó..*irónia* ekkor kérdem tőlük mégis h csinálták..
válasz.. nem is tudtuk h conra akarsz jegyet venni..
mondom.. te ennyire gyökér vagy vagy erre tanítottak..
nem feltűnő a manga a kezemben és h előbb voltam ott.. valahonnan a távolból meg hallom" -ez a 3.os mostr mit akar itt kivel fog jönni az anyjával??" olyan ideges lettem.. és kikeltem magamból h én már 2.os gimis vok..
utólag belegondolva vicces volt
nem feltűnő a manga a kezemben és h előbb voltam ott.. valahonnan a távolból meg hallom" -ez a 3.os mostr mit akar itt kivel fog jönni az anyjával??" olyan ideges lettem.. és kikeltem magamból h én már 2.os gimis vok..
Uhh, te szegény...azért ez kicsit gáz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-28 18:44:42
(#2113) nos.. odaértem két órával előtte mondom "éljen én leszek az első.." vittem magammalishiyama kei mangáját h ne unatkozzak br nwem tudom miért tettem volna ugyanis öcsém is vlem volt (mell grimm mesék mangáról van szó)olvasgatom közben öcsém szedi a vakolatot PECSA faláról nyitás erre akkor eszméltem rá h elém állt 14 otromba szőrős hím és nőnemű lény.. mondom jajj de jó..*irónia* ekkor kérdem tőlük mégis h csinálták..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ok én ne szurkonék?? és mégis nekem ki szurkolt mikor az a 14 emberke beállt elém.. mikor olvastam?? és még le is fikázták a méretemet
Én is állandóan lefikázom a méreted...
Na, jó... Ezért szeretlek!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-28 18:35:19
(#2110) elmeséljem??
ok én ne szurkonék?? és mégis nekem ki szurkolt mikor az a 14 emberke beállt elém.. mikor olvastam?? és még le is fikázták a méretemet
Én állandóan szurkolok neked...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 18:29:55
(#2108) ok én ne szurkonék?? és mégis nekem ki szurkolt mikor az a 14 emberke beállt elém.. mikor olvastam?? és még le is fikázták a méretemet
nah. ide írom majd úgyis elolvasod. papem egyetlenem ma láttam mikor felkeltem(kb 10 perce) h mit rebesgetnek "nincs jegy" "lefogyott a jegy".. nah h dilemmánkat megoldjam kipótoltam a a jegyem árát és megveszem ma az enyémmel együtt a tiédet is.. jó csak ne sírj mire hazajössz már itt lesz a kacsómban a jegyed.....de azért egy puszit kérek...
Adtam is, hármat... Bár, többet is adnék, szívesen... Mi az, hogy egyetlened? Neked nem Necro az egyetlened? És ha meglátja, és lebukunk itt a nagy nyilvánosság előtt?!
És igeeen!!! Megvan a jegy!!! Éljen, éljen, éljen... De azért drukkolj, hogy hétfőn is legyen, szegény osztálytársamnak! I'm hoping with you... (Az már helyes nyelvtan...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-28 16:54:58
Hanon, ha jól tudom, akkor Picilány, Pape és L elég jól tud főzni. Szerintem kérj tőlük tanácsot, mert nem olyannak ismerem őket, hogy ne segítenének.
Szívesen segítenék! Höhö...
Bár igaza van Hanonnak... Tényleg gáz volt, ahogy az a néni (aki egyébként tényleg szépségletes) kiborult a krumplija miatt... Nagggggyon gáááz vooolt.... Jó, nem főtt meg... És??? (ikúhuszár modellek...)
beküldve: 2008-03-28 14:33:09
(#2105) Nah látom kicsit lassult a topic végre, bár most se olvastam el az elmúlt 12 oldal termését. XD
Örülhetsz, nem lesz Air. Inkább a látványfetisizmus...
Óó, köszönöm, hogy nem kínzol vele *_* Csak vigyázz vele, hogy ne legyen túl monoton, Shinkai műveknél könnyen átfordulthat unalmasba egy amv.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-28 10:43:07
(#2103) másról.. tegnap láttam egy tök jó filmet.. 1992-es de sztem jó..BARAKA-vilgok arca szöveg nélküli.. (narráció 0) de a zene és a képek.. hihetetlen.. apámnak nem tetszett az elején de sztem naon jó..ki látta???
beküldve: 2008-03-28 10:19:05
(#2102) nah. ide írom majd úgyis elolvasod. papem egyetlenem ma láttam mikor felkeltem(kb 10 perce) h mit rebesgetnek "nincs jegy" "lefogyott a jegy".. nah h dilemmánkat megoldjam kipótoltam a a jegyem árát és megveszem ma az enyémmel együtt a tiédet is.. jó csak ne sírj mire hazajössz már itt lesz a kacsómban a jegyed.....de azért egy puszit kérek...
*Péntekenként csak negyed 11-re kell bejárni életerzés*
*csöndben elvonul Rudyn röhögni*
//update: Nájó, csak kuncogok. *vígasztaló nézés*
*csöndben elvonul Rudyn röhögni*
//update: Nájó, csak kuncogok. *vígasztaló nézés*
És Rudy még mindíg nem alszik, mert vágja a conos amv produkcióját... :)
Örülhetsz, nem lesz Air. Inkább a látványfetisizmus...