Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hanon: rá se ránts, N. mindenkivel így viselkedik Mit gondolsz, miért nem mer eljönni a fórumtalálkozóra?
Csak csendben, zárójelben: N. ott lesz fórumtalin...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 21:19:55
(#2144) Nemnem... sárga útön bezavarnak mindenféle vashulladékok meg szalmabábok meg nagymacskák... vérnyulak nem utat mutatnak, hanem előzetes figyelmeztetés nélkül átharapják a torkodat...
Ellenben a fehér nyúl elvezet oda, ahová mindig is vágytál... vagy még tovább...
Tehát követni szigorúan csak őt... XD
Ellenben a fehér nyúl elvezet oda, ahová mindig is vágytál... vagy még tovább...
Tehát követni szigorúan csak őt... XD
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 21:18:27
(#2143) Hanon: rá se ránts, N. mindenkivel így viselkedik Mit gondolsz, miért nem mer eljönni a fórumtalálkozóra?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem értem most miért oltogatsz =D Vagy mert nem írok neked msn-en? O.o Ha valaki felvesz, akkor az már kezdeményezzen beszélgetést maga, én sosem szoktam ilyen esetekben először írni.
Nem a sárga utat? Vagy a vérnyúl? x'D
Nem a sárga utat? Vagy a vérnyúl? x'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Most vesztettem el a fonalat ._."
Ha elveszett a fonal, akkor tanácsom: Follow the white rabbit!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
vagy zavarba jöttél... eh, bár ez elfogadható..még zöldfülű vagy
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nos.. odaértem két órával előtte mondom "éljen én leszek az első.." vittem magammalishiyama kei mangáját h ne unatkozzak br nwem tudom miért tettem volna ugyanis öcsém is vlem volt (mell grimm mesék mangáról van szó)olvasgatom közben öcsém szedi a vakolatot PECSA faláról nyitás erre akkor eszméltem rá h elém állt 14 otromba szőrős hím és nőnemű lény.. mondom jajj de jó..*irónia* ekkor kérdem tőlük mégis h csinálták..
válasz.. nem is tudtuk h conra akarsz jegyet venni..
mondom.. te ennyire gyökér vagy vagy erre tanítottak..
nem feltűnő a manga a kezemben és h előbb voltam ott.. valahonnan a távolból meg hallom" -ez a 3.os mostr mit akar itt kivel fog jönni az anyjával??" olyan ideges lettem.. és kikeltem magamból h én már 2.os gimis vok..
utólag belegondolva vicces volt
válasz.. nem is tudtuk h conra akarsz jegyet venni..
mondom.. te ennyire gyökér vagy vagy erre tanítottak..
nem feltűnő a manga a kezemben és h előbb voltam ott.. valahonnan a távolból meg hallom" -ez a 3.os mostr mit akar itt kivel fog jönni az anyjával??" olyan ideges lettem.. és kikeltem magamból h én már 2.os gimis vok..
utólag belegondolva vicces volt
Nah, ilyen taplókat (kivéve Hanon-szan alattvalóját). Szörnyű lehetett. Több mint 150 cm vagy, és 3.-osnak néztek? Mi kb. 6. korunkban voltunk 150 cm-esek. Biztos azt gondolták, te óriás 3.-os vagy.
Mellesleg vannak ilyen kölkök: Húgom (4.-es) osztályában vannak nálam nagyobb (160 cm avgyok)nagy gyerekek. Akik lányok.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-28 21:11:40
Mondtam én valaha, hogy nagy és vagány vagyok? O.o Ez nem inkább egyéni következtetés eddigi fórumos tevékenységeimből? >P
Ingerelni azt lehet akinek alacsony az 'ingerküszöbe', kész, én ilyennel születtem x') És csak az "ingerel" aki nem elég érett ahhoz, hogy befogja a pofáját xD
Ingerelni azt lehet akinek alacsony az 'ingerküszöbe', kész, én ilyennel születtem x') És csak az "ingerel" aki nem elég érett ahhoz, hogy befogja a pofáját xD
*feszültséget old* ... de leginkább a bolhás kutyát lehet ingerelni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 20:43:07
(#2136) Vigyázz Hanon drága, kezd a jég kcisit olvadni a talpad alatt...Bár még fiatatal vagy, kevés tapasztalattal az életrl
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mondtam én valaha, hogy nagy és vagány vagyok? O.o Ez nem inkább egyéni következtetés eddigi fórumos tevékenységeimből? >P
.... és mint tudjuk, ingerelni csak azt lehet, aki elég éretlen ahhoz, h felvegye a kesztyűt...
...ó nem! Ingerelni BÁRKIT lehet, csak van, aki nem veszi fel a kesztyűt
.... ismét alisteré a pont!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
.... és mint tudjuk, ingerelni csak azt lehet, aki elég éretlen ahhoz, h felvegye a kesztyűt...
...ó nem! Ingerelni BÁRKIT lehet, csak van, aki nem veszi fel a kesztyűt
beküldve: 2008-03-28 20:17:39
(#2132) .... és mint tudjuk, ingerelni csak azt lehet, aki elég éretlen ahhoz, h felvegye a kesztyűt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-28 20:18:08
*hiszti* Én akartam írni.
Nem hisztizik, ahhoz túl nagy kislány...
Lehet, hogy Azért annyira mégsem nagy és vagány mint ahogy ő mondja...nyehehe
...ám ez nem jelenti, hogy bölcs dolog volna ingerelni