Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"Ekkora halat fogtam -> szerintem ne így tartsd a harmonikát..." x'))
Na igen, az tényleg gyenge volt. De a tűzoltós...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-29 13:16:00
(#2159) és végeztem a tegnapi irományotokkal.. (végre vége) hát.. necrodrágámat nem lesz nehéz felismerni ugyanis (nagy a valószinűsége) végig a számban lesz.. kettő egy hatalmas kardot fog szorongatni ami kb akkora lesz mint én ..
cuki látvány leszel édesem.. egy akkora kard a jobbkezedben mint a bal kezedben a csajod..
édes
és az első két próbálkozás tényleg elég erős volt .. d az a tűzóltós rész nem volt semmi.."én 3asban szeretném" felkiáltással
cuki látvány leszel édesem.. egy akkora kard a jobbkezedben mint a bal kezedben a csajod..
édesés az első két próbálkozás tényleg elég erős volt .. d az a tűzóltós rész nem volt semmi.."én 3asban szeretném" felkiáltással
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Detto. De most kivéetelesen jól sikerült a "stopptrükk. Első két próbálkozás nagyon erőltetett volt. "Ekkora halat fogtam -> szerintem ne így tartsd a harmonikát..." x'))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Beugró egyre zseniálisabb
Szerintem a múlt heti jobb volt... Most csak egyszer röhögtem el magam...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
Aki meg látott már rólunk képet, az meg lehet, hogy minket kettőnket össze fog keverni...
Jaj, a végén nehogy szegény PaPe-nak kelljen új fogsort csináltatni!
Ha a többi csúnya, rossz, gonosz meg akarja verni N.-t és még összekevernék PaPéval...(Hú, most már én is elvesztettem a fonalat... De az a vicces, hogy ezt a fonalat én adtam a saját kezembe, és én is ejtettem el...
)A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-29 01:24:59
(#2155) Hanon: szívesen máskor is.
Legalább valaki kiáll mellettem :3
HÁHÁHÁ. Szerkesztettem a Hellsing adatait, beírtam pár emberke vezetéknevét, részek címet, opening/ending címeket, és ezek mellett lecsúsztattam Seraskát a 3. helyre
Olyan jó, hog bárhova be lehet szerkeszteni ^^
HÁHÁHÁ. Szerkesztettem a Hellsing adatait, beírtam pár emberke vezetéknevét, részek címet, opening/ending címeket, és ezek mellett lecsúsztattam Seraskát a 3. helyre
Olyan jó, hog bárhova be lehet szerkeszteni ^^What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-28 22:34:07
(#2153) Dehogy. Nem avgyok a lapítós fajta...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
N=necro
Jaja
Ez rövidítve maradt...
Amúgy ne izgulj, Necrokid majd megtalálunk. Elég lesz azt figyelni, ki lapít a legjobban, amikor meglátja a fegyvereinket...
beküldve: 2008-03-28 21:46:44
(#2151) Jah, hogy N.=Neckroid. Akkor én is elvesztettem a fonalat így estefelé.
Amúgy én is tudom, hogy hogy nézel ki. Nagyjából. Hát, Neckro barátom, ezt benézted.
Sőt, te elfelejtetted, hogy Picilány is tudja, hogy nézel ki.
Amúgy én is tudom, hogy hogy nézel ki. Nagyjából. Hát, Neckro barátom, ezt benézted.
Sőt, te elfelejtetted, hogy Picilány is tudja, hogy nézel ki.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-28 21:52:52
beküldve: 2008-03-28 21:45:00
(#2150) De a többiek nem..sztem ötletük sincs....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
Én tom h nézel ki... hihihi
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 21:39:17
(#2147) Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
beküldve: 2008-03-28 21:38:17
(#2146)