Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"Ekkora halat fogtam -> szerintem ne így tartsd a harmonikát..." x'))
Na igen, az tényleg gyenge volt. De a tűzoltós...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-29 13:16:00
(#2159) és végeztem a tegnapi irományotokkal.. (végre vége) hát.. necrodrágámat nem lesz nehéz felismerni ugyanis (nagy a valószinűsége) végig a számban lesz.. kettő egy hatalmas kardot fog szorongatni ami kb akkora lesz mint én .. cuki látvány leszel édesem.. egy akkora kard a jobbkezedben mint a bal kezedben a csajod.. édes
és az első két próbálkozás tényleg elég erős volt .. d az a tűzóltós rész nem volt semmi.."én 3asban szeretném" felkiáltással
és az első két próbálkozás tényleg elég erős volt .. d az a tűzóltós rész nem volt semmi.."én 3asban szeretném" felkiáltással
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Detto. De most kivéetelesen jól sikerült a "stopptrükk. Első két próbálkozás nagyon erőltetett volt. "Ekkora halat fogtam -> szerintem ne így tartsd a harmonikát..." x'))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Beugró egyre zseniálisabb
Szerintem a múlt heti jobb volt... Most csak egyszer röhögtem el magam...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
Aki meg látott már rólunk képet, az meg lehet, hogy minket kettőnket össze fog keverni...
Jaj, a végén nehogy szegény PaPe-nak kelljen új fogsort csináltatni! Ha a többi csúnya, rossz, gonosz meg akarja verni N.-t és még összekevernék PaPéval...
(Hú, most már én is elvesztettem a fonalat... De az a vicces, hogy ezt a fonalat én adtam a saját kezembe, és én is ejtettem el... )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-29 01:24:59
(#2155) Hanon: szívesen máskor is.
Legalább valaki kiáll mellettem :3
HÁHÁHÁ. Szerkesztettem a Hellsing adatait, beírtam pár emberke vezetéknevét, részek címet, opening/ending címeket, és ezek mellett lecsúsztattam Seraskát a 3. helyre Olyan jó, hog bárhova be lehet szerkeszteni ^^
HÁHÁHÁ. Szerkesztettem a Hellsing adatait, beírtam pár emberke vezetéknevét, részek címet, opening/ending címeket, és ezek mellett lecsúsztattam Seraskát a 3. helyre Olyan jó, hog bárhova be lehet szerkeszteni ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-28 22:34:07
(#2153) Dehogy. Nem avgyok a lapítós fajta...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
N=necro
Jaja Ez rövidítve maradt...
Amúgy ne izgulj, Necrokid majd megtalálunk. Elég lesz azt figyelni, ki lapít a legjobban, amikor meglátja a fegyvereinket...
beküldve: 2008-03-28 21:46:44
(#2151) Jah, hogy N.=Neckroid. Akkor én is elvesztettem a fonalat így estefelé. Amúgy én is tudom, hogy hogy nézel ki. Nagyjából. Hát, Neckro barátom, ezt benézted. Sőt, te elfelejtetted, hogy Picilány is tudja, hogy nézel ki.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-28 21:52:52
beküldve: 2008-03-28 21:45:00
(#2150) De a többiek nem..sztem ötletük sincs....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
Én tom h nézel ki... hihihi
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-28 21:39:17
(#2147) Ott ám...de persze az a ciki, senki nem tudja hogy nézek ki, így nehéz elkapni..nyehehe
beküldve: 2008-03-28 21:38:17
(#2146)