Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Rendőrbácsi leszel?
Még az is lehet, bár most nem annak tanulok...
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Rendőrbácsi leszel?
Még az is lehet, bár most nem annak tanulok...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mindjárt FMA ismétlés, mindjárt reggel, mindjárt kriminalisztika előadás, mindjárt bööörzeee
Rendőrbácsi leszel?
Én meg nem mehetek, mert dolgozni kell?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-27 23:37:21
(#2097) Mindjárt FMA ismétlés, mindjárt reggel, mindjárt kriminalisztika előadás, mindjárt bööörzeee
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-27 23:01:52
(#2096) *Péntekenként csak negyed 11-re kell bejárni életerzés*
*csöndben elvonul Rudyn röhögni*
//update: Nájó, csak kuncogok. *vígasztaló nézés*
*csöndben elvonul Rudyn röhögni*
//update: Nájó, csak kuncogok. *vígasztaló nézés*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-27 23:20:07
beküldve: 2008-03-27 22:57:37
(#2095) Mindjárt reggel, mindjárt munka, de hosszú lesz a péntek (majd a szombat).
beküldve: 2008-03-27 22:55:06
(#2094) Mindjárt vasárnap, mindjárt képregénybörze, mindjárt Hellsing chapter 92 hiranomoen, olyan szép hétvége lesz :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Rudymester:Nyugi Riku biztosan ätugrott vagy valami meg mär úgyis este van!! Akkor én is megyek akki ezt lätja: Jó cakät!!
Jó éjt! Nem vettem rossz néven, csak hülyén jött ki...
beküldve: 2008-03-27 22:20:52
(#2092) Rudymester:Nyugi Riku biztosan ätugrott vagy valami meg mär úgyis este van!! Akkor én is megyek akki ezt lätja: Jó cakät!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-27 22:21:31
Mivel rajtam kívül csak nőneműek vannak fenn, puszi mindenkinek, sziasztok. Riku bácsi meg takarodik az ágyába.
Na köszi...
beküldve: 2008-03-27 22:13:36
(#2090) Oksa meglesz pusziiiiii szia!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-27 22:13:48
beküldve: 2008-03-27 22:10:47
(#2088) Nekem most már mennem kell. Remélem ma be tudom fejezni a Naruto 4.-et, és nem alszom el közben. Mivel rajtam kívül csak nőneműek vannak fenn, puszi mindenkinek, sziasztok. Riku bácsi meg takarodik az ágyába.
Berni, ha lehet, akkor tikhúsosat kérnék , bár teljesen mindegy, hogy milyen, mert mindenfélét szeretek.
Berni, ha lehet, akkor tikhúsosat kérnék , bár teljesen mindegy, hogy milyen, mert mindenfélét szeretek.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-27 22:13:01
figy ha gondolod holnap megyek és veszek még egy pärat szal ha gondolod megörzök neked egyet a Conig De attól hogy nézed a death note-ot tessék irogatni !!
Tényleg megtennéd nekem ezt? Nagyon köszönöm. Itt az újabb iromány a Death Note nézegetés alatt.
Van original
Tyúkhúsos
Sonkäs
Marhahúsos
(Tudom a jellemzések kicsit.. de .. )
VÄLASSZ!!!!
figy ha gondolod holnap megyek és veszek még egy pärat szal ha gondolod megörzök neked egyet a Conig De attól hogy nézed a death note-ot tessék irogatni !!
Tényleg megtennéd nekem ezt? Nagyon köszönöm. Itt az újabb iromány a Death Note nézegetés alatt.