Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megy a Beugró
És én nem néztem, mert elfelejtettem, pedig szerettem volna. Vagyis felvettem volna.
Bizony, itt minden elcsitult szinte. 2,5 nap alatt mindössze 5 (az enyém most a 6.) hsz. Nem hittem volna, hogy ebben a topicban ez lehetséges.
Pape, milyen nyelvvizsgáról beszélsz? Múltkor tettél le egy angol középfokút, nem?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-05 11:12:39
beküldve: 2008-04-05 07:32:32
(#2189) Hoppálá... Sikerült a nyelvvizsga!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-04 23:25:50
(#2188) beküldve: 2008-04-04 23:19:50
(#2187) beküldve: 2008-04-03 22:53:46
(#2185) Hogy elcsitultak itt a kreatív energiák...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-02 19:45:57
(#2184) Rukia, az őszi Animecon-on szinte egyáltalán nem nézelődtem az angol mangás pultok felé, de ha véletlenül odapillantottam, mindig láttam köztük Bleach mangát, és Naruto-ból is bővelkedtek.
beküldve: 2008-04-02 17:57:59
(#2183) Igazán nincs mit^.^ Így sem százas a dolog, de ott elég sok minden kapható angolul. Egy próbát mindenképp megér
"Runaway, runaway, runaway...!"
A conos részét nem tudom, viszont legjobb tudomásom szerint a Trillian képregénybolt rendelkezik Bleach mangával, angol verzióban. Legalábbis, mintha láttam volna a polcukon^_^
köszönöm az infót
ööö a Bleach mangát hol tudom megszerezni?? Lesz Con-on?? vagy ne is reménykedjek?
A conos részét nem tudom, viszont legjobb tudomásom szerint a Trillian képregénybolt rendelkezik Bleach mangával, angol verzióban. Legalábbis, mintha láttam volna a polcukon^_^
"Runaway, runaway, runaway...!"
beküldve: 2008-04-02 15:52:00
(#2180) De jóóó nekem ma jöttek meg a jegyek!!!XD
Óó és mellesleg üdv mindnekinek!!
Óó és mellesleg üdv mindnekinek!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-02 15:53:06
Kösz, PaPe, hogy eljöttél velem jegyet venni...
És ezzel a hozzászólással már "legálisan" vehetek részt a fórumtalin!
Szívesen!
Köszöntelek a fórumon!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-02 15:50:02
(#2178) Kösz, PaPe, hogy eljöttél velem jegyet venni...
beküldve: 2008-04-02 14:21:32
(#2177) ööö a Bleach mangát hol tudom megszerezni?? Lesz Con-on?? vagy ne is reménykedjek? azért aki tud segítsen, előre is kösszencs
beküldve: 2008-03-30 22:54:33
(#2176) Felvett egy valószínűleg Eszter keresztnévre hallgató lány msn-re még tegnapelőtt, azóta nem írt. Már nem is azért, de ha egyrészt nem is jelez pm-ben vagy akár mailben, hogy fel szeretne venni, aztán nem is ír, akkor ennek most mi értelme van? Jelenleg speciel azt se tudom, hogy melyik fórumról szedett össze @_@
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-30 22:58:43