Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-04-11 20:04:39
(#2250) A végén nincs is u...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
szegény picilánynak minap beszóltak(minő meglepetés kb minden nap megkapod te lány..)mert a yu yu hakushot így írtam le..:yuu yuu hakusho.. és kihagytam a végéről az Ut .. gonoszok.....
Honnan hagytad ki az u-t?
a végéről.....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hehe, mikre nem jó egy kialvatlan benyögés!
Alister vigyázz, mert a lábnál kezdődik, de aztán elindulhat felfelé és a végén mindenkire kacsingatni fogsz!
Alister vigyázz, mert a lábnál kezdődik, de aztán elindulhat felfelé és a végén mindenkire kacsingatni fogsz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Azért használom a meet szót, mert rövidebb leírni. XD
Mondd, hogy tali az is rövcsi és cuki, na csocsi!
sorry, keveset aludtam! ^^°
Még pár ilyen, aztán nem fogok tudni alcsizni, mert rosszakat fogok álmizni. XD
Ó igen, ettől is heveny lábrázást kapok...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még pár ilyen, aztán nem fogok tudni alcsizni, mert rosszakat fogok álmizni. XD
Pfujj ez volt az első és az utolsó ilyen kommentem.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-04-11 15:38:43
Szerk: alister 2008-04-11 10:45:32
szegény picilánynak minap beszóltak(minő meglepetés kb minden nap megkapod te lány..)mert a yu yu hakushot így írtam le..:yuu yuu hakusho.. és kihagytam a végéről az Ut .. gonoszok.....
Honnan hagytad ki az u-t?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja lehet, de kérdezz csak meg egy kínait/japánt (mind1 ), neki meg minden európai egyforma!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
De legalább nem mesefigurát mondtak.
A gond az is, hogy sok embernek, a kínai meg japán ember/nyelv/kultúra ugyanazt jelenti...
A gond az is, hogy sok embernek, a kínai meg japán ember/nyelv/kultúra ugyanazt jelenti...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-11 08:23:50
beküldve: 2008-04-11 06:27:22
(#2241) Hal a tortán: "Akkora lett a szeme, mint egy kínai rajzfilmhősnek..."
No comment.
No comment.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-10 20:42:19
(#2240) szegény picilánynak minap beszóltak(minő meglepetés kb minden nap megkapod te lány..)mert a yu yu hakushot így írtam le..:yuu yuu hakusho.. és kihagytam a végéről az Ut .. gonoszok.....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Fórum-meeten kéne valami, amiről tudjuk, hogy ti azé rohadtok a padon, mer meet van
Mondjuk odamész a "Mangafan fórumtalálkozó"* feliratú transzparens környékén gyülekezőkhöz...
Ha pedig nem lesz transzparens, akkor marad a mosolyogva kérdezés: "Mangafanos fórumtalálkozó?"
*: de utálom a meet és meeting "szavakat" a találkozó helyett...
Jah jólvan akkor, nekem mindegy. Akkor így lesz majdan. XD
beküldve: 2008-04-09 16:13:02
(#2237) Lanwell: megnézem, mit tehetek :3
pansy: Megálmodni nem olyan egyszerű ám. Általában azt is nehéz eldönteni, hogy az adott álom eléggé kretén volt-e ahhoz, hogy különösebb figyelmet kelljen fordítani rá. De majd próbálkozom x')
De ez ijesztő, a minap épp a Don Quijotet énekelgettem(tük) egyik metroaluljáróban, erre puff, este a Popdarálóban az volt az egyik elődöntős szám. Namindegy, ezt csak úgy elmondtam.
pansy: Megálmodni nem olyan egyszerű ám. Általában azt is nehéz eldönteni, hogy az adott álom eléggé kretén volt-e ahhoz, hogy különösebb figyelmet kelljen fordítani rá. De majd próbálkozom x')
De ez ijesztő, a minap épp a Don Quijotet énekelgettem(tük) egyik metroaluljáróban, erre puff, este a Popdarálóban az volt az egyik elődöntős szám. Namindegy, ezt csak úgy elmondtam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Akkor ezúton fohászkodok hozzád ist... itten te nő, hogy majd Conon csinálj helyet nekünk a bejáratnál a mentál powerrel pls, mert én max csak a felpüffesztett egommal tudnék helyet szorítani magamnak...
Szerk: Lanwell 2008-04-09 12:54:56