Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-04-17 19:03:21
(#2310) Engem viszont igen..mégpedig h PaPeval kevernek össze..nyehehe..mondjuk én meg Ichigo Cosplakyben leszek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Előre jelzem: fehér Akira pólóban leszek...
Akkor én nem veszem fel, még összetévesztenek és engem vernek meg!
Csak nem Akira premierről az Odeonban?
Khm.... asszem engem nem fenyeget az összekeverés veszélye... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Előre jelzem: fehér Akira pólóban leszek...
Akkor én nem veszem fel, még összetévesztenek és engem vernek meg!
Csak nem Akira premierről az Odeonban?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-17 18:40:04
És amugy Nici, inkább te vagy eltűnve... vagy te is... mindenki eltűnik...
Hát, sajnos eddig necces volt ez a hetem és még nincs vége. (bár a hétvége azt hiszem kárpótol majd!! )
A CP készítés is sok időm elvitte...szinte egész héten a cipőmet nyüstölöm...
De elvileg elkészülök! Utána héten meg nyelvvizsga és utána meg tényleg leszek gyakrabban msn-n is!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-17 18:00:59
Ügyes vagy, gratula! Ezt biztos megtalálja mindenki... Előre jelzem: fehér Akira pólóban leszek...
beküldve: 2008-04-17 17:04:12
(#2305) óh, hát köszönöm
Nagyonis
Tudom, hogy a felhőcke nyem (sem) az igazi, de pjobálkoztyam és tényleg remélem nem baj a logó (hehe)
Nagyonis
* remegő kézzel átveszi és hajlong*
, és az őszinteséget is Tudom, hogy a felhőcke nyem (sem) az igazi, de pjobálkoztyam és tényleg remélem nem baj a logó (hehe)
Nagyon boldoggá tesz, hogy azért nem lett nagyon lefikázva, ám, ha nem tetszik, akkor nyugodtan lehet vele rendelkezni, és mindeinféle indulatot levezetni persze csak "dél" után...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-04-17 17:06:10
Nekem tetszik Trisa!Minden elismerésem a tied!
Sztem is tök jó lett, célnak megfelelő és nagyon tetszik, hogy ráraktad a logót is! (Mikor nézegettem vhogy a felhőcskékről beugrott, mikor én is vagdostam ki őket a CP-hez... )
Egyébként Syan, Veled most mi van? Jössz a Conra? Mert semmit nem hallok rólad egy ideje...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Óóó, köszönöm!
nincs mit...(nem bóknak szántam) ha álmos vagy igyekezz munkával és húzz haza aludni::X
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-17 16:15:22
(#2302) Óóó, köszönöm!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
hogy te aztán milyen mocsok vagy
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Big up 4 Trisa!
Köszönjük, hogy eme nagyszabású eseményhez, példa nélküli szociális érzékenységgel közelítesz és a társadalmi felelősségvállalás ilyen pompás megtestesűlésével járulsz hozzá!
*kitüntetés átadása bársonypárnácskán*
Nekem valamennyire tetszik, tehát mindketten heppik lehetünk!
THX
Köszönjük, hogy eme nagyszabású eseményhez, példa nélküli szociális érzékenységgel közelítesz és a társadalmi felelősségvállalás ilyen pompás megtestesűlésével járulsz hozzá!
*kitüntetés átadása bársonypárnácskán*
Nekem valamennyire tetszik, tehát mindketten heppik lehetünk!
Bár a logóban a baloldali kicsi felhő nem lett az igazi...
THX
Szerk: Lanwell 2008-04-17 16:11:43
beküldve: 2008-04-17 15:57:13
(#2299) nos trisa..nkem tetszik..kettő szerintem jogot sértettél de nem hiszem h beperpelnének vagy vmi szoal nyugi:::: ha meg mégis megtennék..vannak ügyvéd ismerőseim
beküldve: 2008-04-17 15:50:04
(#2298) Nekem tetszik Trisa!Minden elismerésem a tied!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-04-17 15:35:21
(#2297) Édes kedves Mangafanosok!
Örömmel jelenthetem be, hogy készen vagyon a tábla!! Bizony...!
De hogy mégjobban örüljetek...:
Nos és akkor a sok billentyűzetkoptatás után, lássátok a mívet... (remélem azért tetszik... valamenniyre... és megfelel a célnak...)
[Link]
Örömmel jelenthetem be, hogy készen vagyon a tábla!! Bizony...!
De hogy mégjobban örüljetek...:
Kis műhelyi Baki miatt sajna fekete nem lett benne olyan sok, és a piros is... nyos, nem ez a szép bordó lett, mint itt a fórumon, hanem ilyne élénk piroska... avagy Teljesen nem az elképzelésnek megfelelő...
Valamint szeretném leszögezni, hogy én csináltam, vagyis olyan minőségben készült, vagyis ne tessék figyelembevenni az olyan aprórágokat, hogy a "délben" így ki van írva, nem pedig "12:00", de szerencsére a "tizenkettőpontnullanulla& quot; -ig még én sem süllyedtem... (a Délben-t könnyebb volt megcsinálni, mint a számot )
Meg persze a "nem párhuzamos" és "el van csúszva" megjegyzéseket már megkaptam belső hangból... szóval az is velem jár, azt se tessék észrevenni...
Valamint utólagos... kérdezéssel, és remélem, nem baj, hogy felbiggyesztettem egy Mangafan Logót oda a majdnem sarokba, de ha nem tetszik/jogokat sértek/nem méltó/egyszerűen ocsmány, akkor nyugodtan le lehet tagadni... az nem az, csak a ... védjegy, vagy valami, de remélem ebből nem lesz probléma
ÉS szeretném megköszönni a kitüntetéseket, határozottan kifejezetten mély meghatódottsággal tölt el, hogy jommunkásember lehetek Köszönöm szépen!
(és mellesleg nem volt olyan vértizzasztó meló, hogy kiérdemeljem, és olyan jó se lett )
Valamint szeretném leszögezni, hogy én csináltam, vagyis olyan minőségben készült, vagyis ne tessék figyelembevenni az olyan aprórágokat, hogy a "délben" így ki van írva, nem pedig "12:00", de szerencsére a "tizenkettőpontnullanulla& quot; -ig még én sem süllyedtem... (a Délben-t könnyebb volt megcsinálni, mint a számot )
Meg persze a "nem párhuzamos" és "el van csúszva" megjegyzéseket már megkaptam belső hangból... szóval az is velem jár, azt se tessék észrevenni...
Valamint utólagos... kérdezéssel, és remélem, nem baj, hogy felbiggyesztettem egy Mangafan Logót oda a majdnem sarokba, de ha nem tetszik/jogokat sértek/nem méltó/egyszerűen ocsmány, akkor nyugodtan le lehet tagadni... az nem az, csak a ... védjegy, vagy valami, de remélem ebből nem lesz probléma
ÉS szeretném megköszönni a kitüntetéseket, határozottan kifejezetten mély meghatódottsággal tölt el, hogy jommunkásember lehetek Köszönöm szépen!
(és mellesleg nem volt olyan vértizzasztó meló, hogy kiérdemeljem, és olyan jó se lett )
Nos és akkor a sok billentyűzetkoptatás után, lássátok a mívet... (remélem azért tetszik... valamenniyre... és megfelel a célnak...)
[Link]
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-04-17 15:37:52
beküldve: 2008-04-17 15:31:14
(#2296) nos..hát látom itt elégé feljött "hogyan ne emlékezzünk a tegnap estére tanulj az öregtől" történet.... hogy lehet bebaszni??? én 5évesen rugtam be..azóta soha....pape..igen..már csak két nap...... mi is tudunk számolni..de azért köszönjük.
Szerk: PICILÁNY 2008-04-17 15:31:46