Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Így utólag viszont már szívesen kipróbálnám. Te Pape, nem akarod elhozni fórumtalira a rollered? *meow*
Hát, attól függ, milyen szépen kéred!
De egyébként tényleg vicces volt. Mindenki azt mondta, hogy de poén, meg hogy ők sosem jöttek volna azzal, viszont mikor kivettem a szekrényből, persze hogy menni akartak vele pár kört...
Mindegy, többet nem megyek vele, annyira azért nem volt "májer" (hogy ezzel az undorító, közhelyes szóval éljek...)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-07 16:26:55
(#2204) hihi..én csak egy szőke 175cm(kbre) tornacipős nőt láttam .. angolon végig egyedül voltam.. meg francián is.. még tanárom sem volt..
hanon nkem van egy rollerom amit nem használok mert kinőttem belőle ha m,egtalálom nked adom...mit szólsz???
hanon nkem van egy rollerom amit nem használok mert kinőttem belőle ha m,egtalálom nked adom...mit szólsz???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-07 16:28:51
*sniff* Nekem sose volt rollerem T~T De általános 6.-ban (vagy 7), mikor ugye már felsősök voltunk és nagyok és idősek, ott ment az oltogatás a 'kicsikre', hogy "dehát az ott rollerezik a kis véglény..". Plusz ugye a mesedélután, hogy "wú, tennap mentünk bicajjal és ott ment a kiccsávó rollerral és akkor elkaptuk ésakkor...". De tényleg, akkor még én is úgy gondoltam, hogy "deazaszar hogy néz már ki, meg milyen lassú..". Így utólag viszont már szívesen kipróbálnám. Te Pape, nem akarod elhozni fórumtalira a rollered? *meow*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Roller? Eddig a rolleres gyerekeket megverték ._.°
Hű, elég rázós lehetett a gyerekkorod, ha csak ilyen tapasztalataid vannak! Jaaa, hogy még mindig a gyerekkorodat éled? Szegényke...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-07 14:59:14
(#2201) Roller? Eddig a rolleres gyerekeket megverték ._.°
Szerk: Hanon 2008-04-07 15:29:38
beküldve: 2008-04-07 13:58:09
(#2200) Ha a mai napon valaki látott egy rollerrel száguldó, zöld pulcsis, tornacipős szőke gyermeket, ne ijedjen meg! Csak én voltam...
Sztájk Rulz!
Sztájk Rulz!
Egyáltalán nincs nyelvérzékük, képtelenek megtanulni más nyelven akcentus nélkül, loserek. XD
Ezeket nézzétek meg XD:
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-04-06 16:43:34
(#2198) Hehe látom jól elvoltatok de szerintem maradjatok annyiban h hülyék vagytok mert hát: Addig örülj amíg hülye vagy!!(barátaimmal sokszor mondogatjuk ezt )
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-06 08:08:02
(#2197) Nyilatkozz nyugodtan, majd ha nem tetszik, maximum megy egy virtuális ököl.
Kösz, ez jól esett. Inkább maradjunk abban, hogy mindketten hülyék vagyunk.
Én biztosan, rólad nem nyilatkozom!
beküldve: 2008-04-06 07:59:41
(#2195) Kösz, ez jól esett. Inkább maradjunk abban, hogy mindketten hülyék vagyunk.
Így már érthető a dolog. Köszi a magyarázatot. (Sejtettem, hogy már megint félreértettem valamit a hülye formámmal. )
Nem hülye a formád, biztos csak én voltam ennyire kétértelmű...
Pape, milyen nyelvvizsgáról beszélsz? Múltkor tettél le egy angol középfokút, nem?
Német volt, de most jött meg az értesítő...
Így már érthető a dolog. Köszi a magyarázatot. (Sejtettem, hogy már megint félreértettem valamit a hülye formámmal. )
beküldve: 2008-04-06 01:28:47
(#2192) Hmh, remélem a következő Double Vision videónál is marad a technotizált intro. Már szinte jobb mint a Rambos metal verzió x)
Mondtam már, hogy ez a 91. fejezet nem volt túl sokatmondó? -.-" És erre kellett 2 hónapot várni. Ez pofátlanság. Lusta, dagadt dög. De azért szertjük, One Piece buzi macibácsi >)
Mondtam már, hogy ez a 91. fejezet nem volt túl sokatmondó? -.-" És erre kellett 2 hónapot várni. Ez pofátlanság. Lusta, dagadt dög. De azért szertjük, One Piece buzi macibácsi >)
Pape, milyen nyelvvizsgáról beszélsz? Múltkor tettél le egy angol középfokút, nem?
Német volt, de most jött meg az értesítő...