Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-24 11:12:51
(#1995) igen..és mért jó h te csak 13 éves vagy?? vagy mi?? ..nem értem.. (bár én sok mindent nem értek..)
rudy: légies..(asszem ezt a szót használtad) nos..hát..nem tudom elképzelni ahogy szárnyra kap de sebaj..
és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..
rudy: légies..(asszem ezt a szót használtad) nos..hát..nem tudom elképzelni ahogy szárnyra kap de sebaj..

és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
riku: én 1991.07.13.pénteken születtem.. tehát még csak 16 éves vagyok .. (kár.. már várja a nyarat)kielégítő válasz volt???
Igen, ez kielégítő válasz volt. Neckroid szerint te már 17 és fél éves vagy.

Ha te csak 16 éves vagy, akkor én csak csak 13 éves vagyok?

Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-24 10:28:36
rudy..nos..a manga friss illatát és is szeretem.. meg a könyveket szagolgatni.. meg általában mindent.. és láttam AMV-de és ne, értem miért kellet volna pörgősebb zene..
Nem az amv-be kellett volna pörgősebb zene, hanem egy pörgősebb amv a versenyre. Idén pörgős lesz (és egy kicsit szomorkás) ha elkészülök vele. Animeconon nincs sok lehetőség közönséget megnyerni.
1. Aktuálisan futó animéből vicceset kell vágni. (Idén sok lesz megint a Bleach és a Naruto).
2. Legyen benne sok szépfiú (Gravi, Ouran High School Host Club)
Az enyém idén "légies" lesz. Anime és zene terén is.
beküldve: 2008-03-24 09:44:19
(#1992) rudy..nos..a manga friss illatát és is szeretem.. meg a könyveket szagolgatni.. meg általában mindent.. és láttam AMV-de és ne, értem miért kellet volna pörgősebb zene..
riku: én 1991.07.13.pénteken születtem.. tehát még csak 16 éves vagyok .. (kár.. már várja a nyarat)kielégítő válasz volt???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 06:40:39
(#1991) Tegnap rosszul írtam. Csak 6 Megszállottunk van. Kiment a fejemből, hogy Hanon különbejáratú rangot kapott.
beküldve: 2008-03-24 06:27:33
(#1990) Nem szagolgattam még friss gumiabroncsot, de szerintem sem lehet jobb, egy új mangánál. De előbb még ki kell tapasztalnom, hogy milyen egy gumiabroncs. Gumiabroncsszagolásra fel!!
Engem felvett MSN-re valaki mangafanról, de azt sem tudja, hogy milyen az avatárja, és mi a mangafanos nickneve. Ő Death Note rajongó. MSN-re az amigos név van kiírva neki. Mit tegyek? Ha megnézném mindenkinek a profilját, már az első után leállna egy a rossz gép.

Engem felvett MSN-re valaki mangafanról, de azt sem tudja, hogy milyen az avatárja, és mi a mangafanos nickneve. Ő Death Note rajongó. MSN-re az amigos név van kiírva neki. Mit tegyek? Ha megnézném mindenkinek a profilját, már az első után leállna egy a rossz gép.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-24 06:31:32
beküldve: 2008-03-23 21:08:13
(#1989) Autógumi illat fan? Érdekes "dili". Én a frissen kézbevett manga illatát szeretem, van annak valami varázsa.

beküldve: 2008-03-23 20:42:04
(#1988) Picilány, édesem, te most igazából melyik évben születtél?
Mert Neckro azt írta, hogy 1990-ben. A profilodban ez másképp van.
Ha lehet, mihamarabb válaszolj.

beküldve: 2008-03-23 20:26:09
(#1987) beküldve: 2008-03-23 19:54:51
(#1986) ne csináldd mert sírás nélkül otthagylak.. ozt nézjhetsz mint rozi a moziban..(mire is gondoltál)

és még egyszer nem szoktam rá de szívtam már.. cigit
Meg persze......(najónemgonosz)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-23 19:49:48
(#1984) Nekem azt mondta, hogy csak egyszer próbálta, ha jól emlékszem.
Megszállott lettem!
Már 7-en vagyunk, mint a gonoszok. Pedig egyáltalán nem vagyunk azok.

Megszállott lettem!

beküldve: 2008-03-23 19:49:17
(#1983) én nem is szoktam rá.. és ezeket a házakat bevakolják meg minden csak a fal faszerkezet helyett gumiabroncs megtöltve rengeteg kavicssal és ezáltal olyan jó lesz a szigetelés h nem kell a villanyra meg gázra fizetni egy kanyit sem..
jah chika..
leesett.. és ha megtennd a lakásunk gumiból lesz.. így még a környezetet is védjük...

Parancs, értettem
Kivéve, ha véletlenül kigyullad a lakás...

mer picim leejti a cigijét, vagy vmi... vagy már leszoktál????

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
sorry de megyek majd ha hazajöttem beszélünk pusy szia!!!!
^^

Szia, puszi. Mikor is jössz majd haza, pénteken?

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)