Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-24 11:12:51
(#1995) igen..és mért jó h te csak 13 éves vagy?? vagy mi?? ..nem értem.. (bár én sok mindent nem értek..)
rudy: légies..(asszem ezt a szót használtad) nos..hát..nem tudom elképzelni ahogy szárnyra kap de sebaj..
és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..
rudy: légies..(asszem ezt a szót használtad) nos..hát..nem tudom elképzelni ahogy szárnyra kap de sebaj..
és ha sok gravis fiú lesz benne nekem tuti be fog jönni
(yukira gondol erősen) .. kérdés: haverod már megmondta h campingolhatsz nála?? és téged hidd el elfogadnálak testőrömnek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
riku: én 1991.07.13.pénteken születtem.. tehát még csak 16 éves vagyok .. (kár.. már várja a nyarat)kielégítő válasz volt???
Igen, ez kielégítő válasz volt. Neckroid szerint te már 17 és fél éves vagy. Én is várom már a nyarat , de az őszt utálom. Fránya, átkozott parlagfű, fekete üröm, pázsitfű, amitől az allergiám van. Ja, és a suli.
Ha te csak 16 éves vagy, akkor én csak csak 13 éves vagyok?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-24 10:28:36
rudy..nos..a manga friss illatát és is szeretem.. meg a könyveket szagolgatni.. meg általában mindent.. és láttam AMV-de és ne, értem miért kellet volna pörgősebb zene..
Nem az amv-be kellett volna pörgősebb zene, hanem egy pörgősebb amv a versenyre. Idén pörgős lesz (és egy kicsit szomorkás) ha elkészülök vele. Animeconon nincs sok lehetőség közönséget megnyerni.
1. Aktuálisan futó animéből vicceset kell vágni. (Idén sok lesz megint a Bleach és a Naruto).
2. Legyen benne sok szépfiú (Gravi, Ouran High School Host Club)
Az enyém idén "légies" lesz. Anime és zene terén is.
beküldve: 2008-03-24 09:44:19
(#1992) rudy..nos..a manga friss illatát és is szeretem.. meg a könyveket szagolgatni.. meg általában mindent.. és láttam AMV-de és ne, értem miért kellet volna pörgősebb zene..
riku: én 1991.07.13.pénteken születtem.. tehát még csak 16 éves vagyok .. (kár.. már várja a nyarat)kielégítő válasz volt???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 06:40:39
(#1991) Tegnap rosszul írtam. Csak 6 Megszállottunk van. Kiment a fejemből, hogy Hanon különbejáratú rangot kapott.
beküldve: 2008-03-24 06:27:33
(#1990) Nem szagolgattam még friss gumiabroncsot, de szerintem sem lehet jobb, egy új mangánál. De előbb még ki kell tapasztalnom, hogy milyen egy gumiabroncs. Gumiabroncsszagolásra fel!!
Engem felvett MSN-re valaki mangafanról, de azt sem tudja, hogy milyen az avatárja, és mi a mangafanos nickneve. Ő Death Note rajongó. MSN-re az amigos név van kiírva neki. Mit tegyek? Ha megnézném mindenkinek a profilját, már az első után leállna egy a rossz gép.
Engem felvett MSN-re valaki mangafanról, de azt sem tudja, hogy milyen az avatárja, és mi a mangafanos nickneve. Ő Death Note rajongó. MSN-re az amigos név van kiírva neki. Mit tegyek? Ha megnézném mindenkinek a profilját, már az első után leállna egy a rossz gép.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-24 06:31:32
beküldve: 2008-03-23 21:08:13
(#1989) Autógumi illat fan? Érdekes "dili". Én a frissen kézbevett manga illatát szeretem, van annak valami varázsa.
beküldve: 2008-03-23 20:42:04
(#1988) Picilány, édesem, te most igazából melyik évben születtél? Mert Neckro azt írta, hogy 1990-ben. A profilodban ez másképp van. Ha lehet, mihamarabb válaszolj.
beküldve: 2008-03-23 20:26:09
(#1987) beküldve: 2008-03-23 19:54:51
(#1986) ne csináldd mert sírás nélkül otthagylak.. ozt nézjhetsz mint rozi a moziban..(mire is gondoltál)
és még egyszer nem szoktam rá de szívtam már.. cigit
Meg persze......(najónemgonosz)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-23 19:49:48
(#1984) Nekem azt mondta, hogy csak egyszer próbálta, ha jól emlékszem.
Megszállott lettem! Már 7-en vagyunk, mint a gonoszok. Pedig egyáltalán nem vagyunk azok.
Megszállott lettem! Már 7-en vagyunk, mint a gonoszok. Pedig egyáltalán nem vagyunk azok.
beküldve: 2008-03-23 19:49:17
(#1983) én nem is szoktam rá.. és ezeket a házakat bevakolják meg minden csak a fal faszerkezet helyett gumiabroncs megtöltve rengeteg kavicssal és ezáltal olyan jó lesz a szigetelés h nem kell a villanyra meg gázra fizetni egy kanyit sem..
jah chika.. leesett.. és ha megtennd a lakásunk gumiból lesz.. így még a környezetet is védjük...
Parancs, értettem
Kivéve, ha véletlenül kigyullad a lakás...
mer picim leejti a cigijét, vagy vmi... vagy már leszoktál????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
sorry de megyek majd ha hazajöttem beszélünk pusy szia!!!! ^^
Szia, puszi. Mikor is jössz majd haza, pénteken?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)