Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok Viki, Andi, Rudymester! Hogy vagytok? Remélem jól.
Köszönöm jól, kissé fáradtan. Megyek esti dolgaimra, majd amv-t vágok.
beküldve: 2008-03-22 21:55:00
(#1949)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-22 21:55:32
az aláírásom.. nos amik rágcsálnak azok a termeszek.. és nem mást mint a födémet és a tartógerendát és az egész tetőszerkezetet..
Termeszek rágcsálják a tetőszerkezetet? Te jó ég! Nem lehet egy kellemes élmény. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha összedől a ház, majd kimentelek.
beküldve: 2008-03-22 21:36:32
(#1947) Nem ismertem még embert, aki ennyire szeretné a gumiabroncsokat. Egyik barátom megőrül az autós dolgokért, de ő inkább a felépítését szereti, valamint autóversenyzik rendszeresen. Valami kölökroncsderbi, vagy mi.
beküldve: 2008-03-22 19:22:26
(#1946) és sorry ha megint vkit hanyagolnék de apum isteni sütit sütött és még ráadásul gumiabroncsaokat is nézegetek neten..hát elképesztő.. még mindig.. *repül a babáihoz h simizze őket.. ez az illat..*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-22 19:19:23
(#1945) nos első.. tegnap láttam 26x-ra a hkt.. még mindig elsírom az uccsó 25percben magam.. kettő beugroó gec jó műsor.. most volt a második rész de megint a bepisisléás egyik fázisánál jártam..( még szerencse h a wc-ről látom a tv-t)
chikám: az aláírásom.. nos amik rágcsálnak azok a termeszek.. és nem mást mint a födémet és a tartógerendát és az egész tetőszerkezetet..
chikám: az aláírásom.. nos amik rágcsálnak azok a termeszek.. és nem mást mint a födémet és a tartógerendát és az egész tetőszerkezetet..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Este Holt költők társasága!
Imádom!
Imádom!
Én is nagyon örültem, hogy adják!
És most is legalább annyira tetszett, mint mikor előszőr láttam.
Egyszerűen szupi ez a film!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-22 12:34:32
(#1943) Nna, ha ügyes vagyok akkor csak egy, ha nem annyira akkor két napig nem leszek, örüljetek x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
*feldob* Ma megint lesz Beugró, jeee x)))) *már előre sírvaröhög*
Jaja Megint nagyon ott volt Régebben Vámos Miklósnak volt ilyesmi műsora, az is nagyon jó volt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-21 23:55:13
(#1941) Ez se volt rossz (színdarab kicsit el volt túlozva). Nekem még mindig az első a favorit. Abban volt alászinkronizálás x')
beküldve: 2008-03-21 23:04:54
(#1940) *feldob* Ma megint lesz Beugró, jeee x)))) *már előre sírvaröhög*
Jó hogy szólsz. Elfelejtettem volna. Ezek amiket alkotnak...
Egyéblént szép estét mindenkinek. Ja, már nincs fent senki.
Nem sokat termeltetek ma. Holnap megint meló...
Ájm nát tú hepi.
beküldve: 2008-03-21 23:00:33
(#1938) Mi ez a pangás, gyerekek? Friss, életerős elemekkel vagyok felszerelve, le kell merítenem őket, de így nem fog menni. Kicsit egyedül érzem most magam...x')
beküldve: 2008-03-21 20:42:22
(#1937) milyen jó nekem megvan dvd-n és mellesleg már láttam 25x de azért én is megnézem..
és bocsi h hanyagolva voltatok ..de a gumiabroncsok azok mégis csak gumiabroncsok..*/fut a szerelmeihez h szagolja őket*
és bocsi h hanyagolva voltatok ..de a gumiabroncsok azok mégis csak gumiabroncsok..*/fut a szerelmeihez h szagolja őket*
Szerk: PICILÁNY 2008-03-21 20:43:26
Egyébként a Conon nagybevásárlást szeretnék. Persze kérdés, hogy mennyire futja majd a pénzemből.
( Ezt írhattam volna a másik topicba is, na mindegy. )
( Ezt írhattam volna a másik topicba is, na mindegy. )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."