Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jah chika.. leesett.. és ha megtennd a lakásunk gumiból lesz.. így még a környezetet is védjük...
Parancs, értettem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
sorry de megyek majd ha hazajöttem beszélünk pusy szia!!!! ^^
Szia, puszi. Mikor is jössz majd haza, pénteken?
beküldve: 2008-03-23 19:30:43
(#1978) jah chika.. leesett.. és ha megtennd a lakásunk gumiból lesz.. így még a környezetet is védjük...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
sorry de megyek majd ha hazajöttem beszélünk pusy szia!!!! ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
nem mondod.. és szereti az illatot??
mármint a gumikét?? én ímádom.. meg a tapintásukat is.. *lehet h ez már kóros*
ha erről van szó, szerzek neked párat
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem mondod.. és szereti az illatot??
Hahahahaha.... az....
Legalább annyira, mint a "Jó reggelt, Vietnám"-ban: "Imádom reggel a napalm illatát..."
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-23 19:26:41
beküldve: 2008-03-23 19:23:23
(#1974) nem mondod.. és szereti az illatot??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
és riku.. nem voltál még ezek szerint ató boltban.,..
Olyan igazi autó boltban még nem voltam, de ha egyszer megyek majd egybe, akkor feltátlenül meg fogom szagolni a gumiabroncsokat. nekem pl anyukám ott dolgozik..
és riku.. nem voltál még ezek szerint ató boltban.,..
Olyan igazi autó boltban még nem voltam, de ha egyszer megyek majd egybe, akkor feltátlenül meg fogom szagolni a gumiabroncsokat. Berni, ezek tök jó dolgok. Velem nem történt semmi különös.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-23 19:20:32
Szia Rikukäm hogy vagy? Nekem nem jött lev. hogy felostäztäk a naruto 4-et
Szia Berni! Milyen odakint? Az a fránya német billentyűzet! Bizti hamarosan megy majd a levél.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-23 19:07:11
(#1970) és szio édesem.. itt vagy?? rég láttalak.. és riku..
nem voltál még ezek szerint ató boltban.,.. meg egyébb helyeken... a guminak hihetettlen szaga .. sőtt illatsa van.. *belegondol és már simizi őket*
nem voltál még ezek szerint ató boltban.,.. meg egyébb helyeken... a guminak hihetettlen szaga .. sőtt illatsa van.. *belegondol és már simizi őket*
Szia Rikukäm hogy vagy? Nekem nem jött lev. hogy felostäztäk a naruto 4-et
Szia Berni! Milyen odakint? Az a fránya német billentyűzet! Bizti hamarosan megy majd a levél.
SAKAMOTO RIKU: Nem akar valaki mellém és L mellé bejönni beszélgetni egy jót dumcsitopicba? ha velem van a baj, akkor nyugodtan írjátok ide, és elhúzok, hogy L beszélhessen egy jót.------------------->> >>>
Ragáylos az én betegségem....
beküldve: 2008-03-23 19:03:45
(#1967) SAKAMOTO RIKU: Nem akar valaki mellém és L mellé bejönni beszélgetni egy jót dumcsitopicba? ha velem van a baj, akkor nyugodtan írjátok ide, és elhúzok, hogy L beszélhessen egy jót.------------------->> >>>
jajjjj Rikum, már mért lenne veled bajunk??? nekem semmi bajom itt senkivel!!!! legalábbis csak azok közül akiket ismerek!!! Szóval aggodalomra semmi ok csak maradj itt szépen és majd csak feldobjuk valahogy a hangulatot.
jajjjj Rikum, már mért lenne veled bajunk??? nekem semmi bajom itt senkivel!!!! legalábbis csak azok közül akiket ismerek!!! Szóval aggodalomra semmi ok csak maradj itt szépen és majd csak feldobjuk valahogy a hangulatot.
beküldve: 2008-03-23 19:02:41
(#1966) Master of puppets, im pulling your strings, twisting your mind and smashing your dreams, blinded by me you cant see a thing, just call my name 'cause i hear your scream..master...master...