Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Holmikormelyikcsatornán? *tapsol-tapsol*
M2 21:00
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Viki, látom elég nagy mennyiségben töltögeted internetről a jó kis mangákat. Ennyit én összesen (ha átszámítjuk kézzel fogható kötetre) csak az Őszi AnimeCon-on láttam. Többön nem is voltam.
Hát igen, már csak el kéne olvasni őket. De legalább már megvannak, aztán, ha lesz időm, nekiállok olvasni. :)
De ez nem sok. Sokan vannak itt, akiknek sokkal több van.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-03-21 20:35:41
beküldve: 2008-03-21 20:32:30
(#1932) Viki, látom elég nagy mennyiségben töltögeted internetről a jó kis mangákat. Ennyit én összesen (ha átszámítjuk kézzel fogható kötetre) csak az Őszi AnimeCon-on láttam. Többön nem is voltam.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-21 20:33:04
beküldve: 2008-03-21 20:29:25
(#1931) Este Holt költők társasága!
Imádom!
Imádom!
értem én.. hát riku félve de hozzád olvadok.. csak az én férjemuram meg ne tudja.. (erősen necrora gondol)
Ez nálam már nagyon nagy siker. Köszönöm. Elvileg Nekro nem lesz 3 napig, és kétlem, hogy a legtöbbet írott topic 3 napi irományait visszaolvasná. Ha pedig igen, akkor magamra vállalom a felelősséget.
beküldve: 2008-03-21 19:49:03
(#1929) *feldob* Ma megint lesz Beugró, jeee x)))) *már előre sírvaröhög*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-21 19:43:16
(#1928) értem én.. hát riku félve de hozzád olvadok.. csak az én férjemuram meg ne tudja.. (erősen necrora gondol)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-21 19:39:10
(#1927) nem nyomja úgy semmi a lelkemet és tudom hogy mangákról/animékről kéne dumizni de nem jut ezsmbe igy semmi olyan dolog ami érdekes lenne....
beküldve: 2008-03-21 19:37:24
(#1925) nos akkor mesélj vakamit bár azért alszanak mert kezdődik a pihi időszaka.. tod munka meg minden.. nincs idejük regenerálódni és itt adják ki.. meg alapjáraton itt nem társalogni hanem mangákról animekről kéne beszélni..
de sebaj mondd mi nyomja lelked..
de sebaj mondd mi nyomja lelked..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-21 19:35:35
(#1924) beküldve: 2008-03-21 19:16:38
(#1923) jajj hát már merre olvadjak itt hirtelen..
nos....hát itt volt téma.. mégpedig h ki mit ene ha valki lenne oly tetves és megfőzné neki.. ez úton kívánok mindenkinek kellmes locsólókban gazdag húsvéti ünnepeket.. és lanwell ma sem kellet újságot venned??
necro és riku.. én nem istennő vok.. azokból sok van.. belőlem csak 1
necro és riku.. én nem istennő vok.. azokból sok van.. belőlem csak 1
Épp azért írtam, hogy te vagy az egyetlen.
beküldve: 2008-03-21 17:46:36
(#1921) Fél órája villog, de még mindig tudok írni. Nem baj, addig jó
Nee-chan: nekem a Logitech is megteszi. Olcsó, okos, halk. Az egér meg tud oldalra is görgetni, ezt imádom <3
//update: na, azóta egyszer lemerült, de találtam elemeket ajvé ^^
Erre meg elfelejtettem válaszolni:
Köszönöm :3 A shoták pedig annyiban jobbak, mint a bishik, hogy egyrészt nem annyirra sablonosak, nincs túétengés belőlük, ezért még tudnak újat felmutatni, másrészt pedig többségük ugye még 'ártatlan' ^.~
Nee-chan: nekem a Logitech is megteszi. Olcsó, okos, halk. Az egér meg tud oldalra is görgetni, ezt imádom <3
//update: na, azóta egyszer lemerült, de találtam elemeket ajvé ^^
Erre meg elfelejtettem válaszolni:
Hanon: nem tom, mennyire számít neked, de én még emléxem erre az avádra... és már régen is naon tetszett... szép munka... viszont az eredeti kép is naon kawaii... erősen elgondolkoztam a shotafan-ságon... de azé' inkább maradok bishifan...
Köszönöm :3 A shoták pedig annyiban jobbak, mint a bishik, hogy egyrészt nem annyirra sablonosak, nincs túétengés belőlük, ezért még tudnak újat felmutatni, másrészt pedig többségük ugye még 'ártatlan' ^.~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-21 18:42:50