Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-23 19:01:56
(#1965) Szia Rikukäm hogy vagy? Nekem nem jött lev. hogy felostäztäk a naruto 4-et
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-23 18:59:42
(#1964) Hát mangafan fórumozunk és MSN-ezünk. Bár lehet, hogy L valami más jót is csinál.
Örülök, hogy többen is benéztek ide végre.
Örülök, hogy többen is benéztek ide végre.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-23 19:00:53
beküldve: 2008-03-23 18:58:50
(#1963) Ajjmár... z a csávó akinek megvan a Dragonball össz. része magyarul 2,5 milkót kér a licenszért...sebaj, a "Friendly Thief Circle of Necrokid" majd vhogy megszerzi *hehe*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-23 18:56:45
(#1962) Érthető a dolog. Már 9-en vagyunk fenn, de még mindig csak 2-en beszélünk.
Szólj a többieknek dumaládán keresztül...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-23 18:53:26
(#1960) Érthető a dolog. Már 9-en vagyunk fenn, de még mindig csak 2-en beszélünk.
Nem ismerek MAT tagot, de gondolom mennyit értenek a témához. Azt tudom nagyjából, te mennyit értesz, és szerintem simán felvesznek a társaságba.
Nem kell érteni... úgy műxik az egész, h el kellett küldeni egy formanyomtatványt, ők cserébe küldenek egy csekket, amin be kell fizetni a tagdíjat, és utána küldik az igazolványt... ennyi... csak az idegesít, h még mindig nem kaptam meg a csekket sem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-23 18:48:50
(#1958) Nem ismerek MAT tagot, de gondolom mennyit értenek a témához. Azt tudom nagyjából, te mennyit értesz, és szerintem simán felvesznek a társaságba.
Én azért nem válaszoltam, mert én egyértelműen nem vagyok az, és nem is tudok olyanról, aki az lene itt rajtad kívül. Te MAT tag vagy, nem?
Még nem... és emiatt vok egy kicsit dühös.. már kb. három hete elküldtem a jelentkezési lapot (expressz ajánlva) és még mindig semmi válasz...
Ezt akartam megkérdezni, h mennyit kell még várni????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-23 18:41:32
(#1956) Én azért nem válaszoltam, mert én egyértelműen nem vagyok az, és nem is tudok olyanról, aki az lene itt rajtad kívül. Te MAT tag vagy, nem?
Most fent vagyunk 6-an. Szerintem ennyi ember elég egy jó beszélgetéshez (egyesek szerint agymenéshez). Hogy vagytok? Van valakinek egy jó témája?
Akkor itt is megkérdem... van köztetek MAT-tag???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-23 18:37:27
(#1954) Most fent vagyunk 6-an. Szerintem ennyi ember elég egy jó beszélgetéshez (egyesek szerint agymenéshez). Hogy vagytok? Van valakinek egy jó témája?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-23 18:39:27
Köszi a grat-ot, de ez nem verseny, úgyhogy igazából nem kell gratulálni.
Tudom, de én már csak ilyen vagyok. Az kéne még, hogy verseny legyen, és mindenki teljesen szétoffolná az összes topicot az 1szavas hsz.-ekkel.
Sajna, most már mennem kell. Sziasztok! Puszi Vikinek, Andinak.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-22 22:12:01
Sziasztok Viki, Andi, Rudymester! Hogy vagytok? Remélem jól.
Sziasztok!
Megvagyok, kicsit szomorkásan, de vagyok.
Köszi a grat-ot, de ez nem verseny, úgyhogy igazából nem kell gratulálni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-22 22:01:40
(#1951) Akkor jó esti dolog csinálást és jó vagdalást. XD
Viki, látom sikerült összehoznod az Addiktgyanús rangot. Gratula.
Picilány, bocs, hogy nem tudtam MSN-en lenni , de nagyszüleimnél vendégeskedtünk és csak ilyen későn értünk haza. Rögtön lecsaptam a gépre, hátha még fenn vagy.
Viki, látom sikerült összehoznod az Addiktgyanús rangot. Gratula.
Picilány, bocs, hogy nem tudtam MSN-en lenni , de nagyszüleimnél vendégeskedtünk és csak ilyen későn értünk haza. Rögtön lecsaptam a gépre, hátha még fenn vagy.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-22 22:06:26