Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-12 14:21:17
(#1321) beküldve: 2008-03-09 18:26:29
(#1320) kérdeznék mind2-töktől valamit tegnap szó volt itt a Battle Royale-ról megnéztem és van könyv és manga formában ahogy láttam melyiket szerezzem be ?
KÖNYV! Nagyon jól megírt, fordulatos történet. A film nekem nem tetszett, mert agyatlan lövöldözés meg gyilkolás lett az egészből.
beküldve: 2008-03-09 13:50:38
(#1318) jujjj bocsi csak elkalandoztak a gondolataim így nem igen figyelmet a topicot
beküldve: 2008-03-09 13:10:54
(#1317) Bocs Andi, de hamar le kellett lépnem. Az én javaslatom a BR-rel kapcsolatban: én eddig a könyvet olvastam, és gépen olvasom a magát hülyegyereknek nevező Pape mangafordítását, a filmek közül pedig még sajna nem láttam egyiket sem. Ha belekezdsz valamelyikbe, szerintem is a könyvvel kezdd. Utána a sorrend már nem számít. Ha megrendeled a könyvet, ajánlom az Alexandra könyvesbolt webboltját, mert én is onnan szereztem, és rendesen kihozták.
További BR-ről folyó bszélgetéseket folytassuk PaPe Battle Royale...... topicjában (a japán kultúra.... témakörben található)
További BR-ről folyó bszélgetéseket folytassuk PaPe Battle Royale...... topicjában (a japán kultúra.... témakörben található)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-09 13:16:11
jéééé most látom csak hogy a mangát te fordítottad PaPe
Öhhöhö...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-09 10:56:10
(#1315) kérdeznék mind2-töktől valamit tegnap szó volt itt a Battle Royale-ról megnéztem és van könyv és manga formában ahogy láttam melyiket szerezzem be ?
Magyarországon szerintem csak a könyv van meg. És manga előtt is inkább azt olvasd el.
Itt pedig a manga linkja, valami hülyegyerek fordítja: [Link]
köszi, hát majd akkor megpróbálom beszerezni a könyvetigaz hogyan az majd eldöl és amúgy már láttam ezt a linket és mégegyszer köszi az infót
kérdeznék mind2-töktől valamit tegnap szó volt itt a Battle Royale-ról megnéztem és van könyv és manga formában ahogy láttam melyiket szerezzem be ?
Magyarországon szerintem csak a könyv van meg. És manga előtt is inkább azt olvasd el.
Itt pedig a manga linkje, valami hülyegyerek fordítja: [Link]
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-09 10:47:33
beküldve: 2008-03-09 10:29:05
(#1312) kérdeznék mind2-töktől valamit tegnap szó volt itt a Battle Royale-ról megnéztem és van könyv és manga formában ahogy láttam melyiket szerezzem be ?
beküldve: 2008-03-09 10:19:16
(#1311) Kösz Pape. Majd mailben megy a kép.
Most látom, hogy van nálam fiatalabb felhasználó is (Mangaangel). Azt hittem én vagyok itt a legfiatalabb.
Most látom, hogy van nálam fiatalabb felhasználó is (Mangaangel). Azt hittem én vagyok itt a legfiatalabb.
beküldve: 2008-03-09 10:04:35
(#1310) Riku!
Jó az új avád! (Áj láv death note...)
Jó az új avád! (Áj láv death note...)
beküldve: 2008-03-09 10:02:37
(#1309) HAHÓÓÓÓÓ Van itt valaki, vagy csak egymagamban beszélgetek?
Bocsánat, csak nem profi a gép, és nem mutatta, hogy írtál.
Bocsánat, csak nem profi a gép, és nem mutatta, hogy írtál.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-09 10:03:37
beküldve: 2008-03-09 09:57:22
(#1308) nálam még kora reggel van ilyen tájban témával nagyon nem tudok szolgálni de viszont örülök hogy nem vagyok egyedül
beküldve: 2008-03-09 09:47:18
(#1307) Jó napot mindenkinek! Nincs ez korán, én valamikor már 7 körül fenn vagyok. Sok kedvem lenne egy jó beszélgetéshez. Nincs valakinek egy jó témája?