Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Még!!! Ez kevés!!! Aztán térj ki arra, hogy hogy állsz a DN live-val és a BR-rel...
mit meséljek még magamról? DN?BR? lehet hogy hülye vagyok de nem ismerősök igy a cimek
mit meséljek még magamról? DN?BR? lehet hogy hülye vagyok de nem ismerősök igy a cimek
beküldve: 2008-03-08 18:06:45
(#1290) Akkor boldog szülinapot most így előre is, mert három nap múlva én már Prágában leszek!
És ezért van jó napom, mert ez a gondolat, hogy utazok, feltölt energy-vel..
És ezért van jó napom, mert ez a gondolat, hogy utazok, feltölt energy-vel..
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Édesem... mi ez a kishitűség??? Má mér ne sikerülne??? Tudom, h jó lesz... tuti átmész... okos vagy, szép vagy, aranyos vagy... ha ez nem elég a vizsgabizottságnak, akkor kapják be!!!
Én mondtam volna a vizsgáztató néniket, hogy kapja be, de akkor lehet, hogy nem mentem volna át...
Vagy pont, h átmentél volna... egyébként, indítottam egy üj topicot... a címe: Kedvenc mangáim...
Mellesleg, nálam is kissé lassú a cucc... de azért fagyni nem fagy...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-08 18:06:41
rendben
nos
Név : Pataki Andrea (de ezt már tudjátok)
Kor : még csak 14, de 3 nap és 15
hobbi : mangaolvasás, animenézés, jpop/jrock zene hallgatás
nos
Még!!! Ez kevés!!! Aztán térj ki arra, hogy hogy állsz a DN live-val és a BR-rel...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Édesem... mi ez a kishitűség??? Má mér ne sikerülne??? Tudom, h jó lesz... tuti átmész... okos vagy, szép vagy, aranyos vagy... ha ez nem elég a vizsgabizottságnak, akkor kapják be!!!
Én mondtam volna a vizsgáztató néniket, hogy kapja be, de akkor lehet, hogy nem mentem volna át...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Tényleg! Itt vagyok! Vagy nem?
Miért fagy nekem a mangafan.hu? ...
Jaj, olyan jó napom van ma!
Téma? ööö... Chika! Mondj egy témát!
Már adtam Andinak... megvárjuk, miket ír, aztán folytatom... és mitől van jó napod??? Mesélj!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 18:01:05
(#1285) rendben
nos
nos
ennyi Patakit és jöjjön
Itt egy PaPe! Azaz Pataki... Chika? Neked mikor harapnám át a torkod? Max harapdálnám, de nem térünk át olvadós síkokra... Hm... Nyelvvizsga... Többet nem megyek, ha lerakom, ha nem... :)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:59:28
(#1283) Tényleg! Itt vagyok! Vagy nem?
nos akkor valami téma?
Nos, jó... úgy látszik, rám vár a témaválasztás... te már mindent tudsz rólunk, de magadról eddig hallgattál... szóval... kérünk egy részletes bemutatkozást, utána adom a következő témát...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:56:53
(#1281) de nem kérném tőletek hogy irjatok témát ha tudnék de mivel nem tudok ezért irjatok ti
beküldve: 2008-03-08 17:56:06
(#1280) valami jó kis témát dobjunk fel
Add a témát, ami érdekel, és kivesézzük... és ha így folyatod, még ma "gyalog" leszel (ez azt jelenti, h már van 51 hozzászólásod)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
ennyi Patakit és jöjjön
Itt egy PaPe! Azaz Pataki... Chika? Neked mikor harapnám át a torkod? Max harapdálnám, de nem térünk át olvadós síkokra... Hm... Nyelvvizsga... Többet nem megyek, ha lerakom, ha nem... :)
beküldve: 2008-03-08 17:53:01
(#1277) dumaládában olyan értelmes mondatot alkottam h csak úgy odavág az ember arcába.. jó nevetést rajta én lépek..na én már tényleg menek 10000000000cupp a fülcimpátokra
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 17:55:19