Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-08 17:34:16
(#1261) én meg lehet h most mégsem tok menni naon úgy ferdült a kép...
Ne máááá!!!! Jössz és kész!!! Ha kell, a hajadnál fogva viszlek ki, és összerakjuk a jegyedet, de kinn leszel és kész!!! És mint tudjuk, a tanároknak mindig igaza van!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:32:58
(#1259) én az előzővel lettem az
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
olvastam... sztem ha nem chika lenne most rákérdezne "miért most ennyire öreg vok??" (enyhe szőkenős beütéssel ami nem áll messze tőle ugyanis ha megsértik mindig felhozza h szöszi de mi pont ezért szeretünk harmatpöttyöskimonom
Na ja... egyébként, kézzed... még 100 hozzászólás, és előlépek megszállöttá!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:31:45
(#1257) én meg lehet h most mégsem tok menni naon úgy ferdült a kép... szted pont ő nem jönne??
megszállott lettem!!
megszállott lettem!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 17:32:28
beküldve: 2008-03-08 17:31:14
(#1256) rendben, csak már megszoktam hogy a tanárokat magázom mégha olyan helyen (kávézó, boltok) futok vele össze akkor is
De ez itt egyik sem... egyébként tervezed, hogy kijössz con-ra?
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:29:05
(#1254) olvastam... sztem ha nem chika lenne most rákérdezne "miért most ennyire öreg vok??" (enyhe szőkenős beütéssel ami nem áll messze tőle ugyanis ha megsértik mindig felhozza h szöszi de mi pont ezért szeretünk harmatpöttyöskimonom
beküldve: 2008-03-08 17:27:57
(#1253) rendben, csak már megszoktam hogy a tanárokat magázom mégha olyan helyen (kávézó, boltok) futok vele össze akkor is
huu rendben jujjj amúgy remélem nem baj hogy letegeztem
Na, most harsány kacajra fakasztottál... miért lenne baj??? Itt nem tantónéni vok, csak egy elvetemült japán-fanatikus...
Úhogy tegezz továbbra is bátran...
Picilányom: olvastad ezt??? Mit szólsz??? A nővérkéd hirtelen így megöregedett...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 17:23:09
(#1251) [/QUOTE]
Picikém már úgyis úgy ismer, mint a tenyerét... [/QUOTE]
gáz is lenne ha nem ismernélek..így " tesók" közt furin jönne ki..
én pai -ból csak kent-et szeretem.. nem is tom miért talán mert hasonlít a nirvana énekesére nem is véletlen módon ugyanis courtney love segétkezett a manga megalkotásában...
Picikém már úgyis úgy ismer, mint a tenyerét... [/QUOTE]
gáz is lenne ha nem ismernélek..így " tesók" közt furin jönne ki..
én pai -ból csak kent-et szeretem.. nem is tom miért talán mert hasonlít a nirvana énekesére nem is véletlen módon ugyanis courtney love segétkezett a manga megalkotásában...
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 17:25:41
okés nos akkor tőled is ugyanazok a kérdések lesznek mint picilánytól hol laksz? hogy hívnak? mi a hobbid? milyen animéket és mangákat szeretsz? és a szokásos unalmas és fárasztó kérdés
Nos...
Frick Orsolya, Szigethalom
Kor: 30
Foglalkozás: tanító
Kedvencek: huhhh... most megfogtál... lássuk csak
Mangák: magyar: Borsmenta, Princess Ai, Dramacon, Nyári srácok, Pirontan
Angol/japán: Ayashi no Ceres, Akuma na Eros, Akuma no Sorou, DN, BR, Sailor Moon, gyakorlatilag minden, ami ecchi...
Animék: Sailor Moon, Ayashi no Ceres, DN, Kannazuki no Miko, Psychic School, NGE, FMP!, Fumoffu?, FMP! - The Second Raid, Trinity Blood, Vampire Princess Miyu, FMA, Bleach, Blood+ ...és még sorolhatnám a végtelenségig...
Egyéb kérdés???
Jah, hobbik: a munkám, animék/mangák (olvasása, nézése, vásárlása) con-ra járás, és minden, ami Japán (ide tartozik a nyelv, a konyha, a kultúra... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-08 17:23:56
beküldve: 2008-03-08 17:14:27
(#1248) okés nos akkor tőled is ugyanazok a kérdések lesznek mint picilánytól hol laksz? hogy hívnak? mi a hobbid? milyen animéket és mangákat szeretsz? és a szokásos unalmas és fárasztó kérdés
beküldve: 2008-03-08 17:13:01
(#1247) Na, ismét emelem jelenlétemmel a beszélgetés fényét... andi: kérdezz bátran...
Picikém már úgyis úgy ismer, mint a tenyerét...
Picikém már úgyis úgy ismer, mint a tenyerét...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3