Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-08 17:09:03
(#1246) huuu elég sok van amit olvasok pl.: árnybíró, loveless, bizenghast, d a vámpírvadász, naruto
anime amiket nézek : inuyasha, sailor moon (régi kedvenc), spirál, elfen lied, air, bleach nagyából ennyi
anime amiket nézek : inuyasha, sailor moon (régi kedvenc), spirál, elfen lied, air, bleach nagyából ennyi
beküldve: 2008-03-08 17:04:49
(#1245) inkább az ecchi jön be de végülis bármit elolvasok nézek...ha plt kéne mondanom
szeretem a gravi mangáját és rajongok az anime-ért, BR- ből is a könyvet filmet imádom meg a mangát is, inuyasha is bejön.,.. a vadmacskakommandótol a víz ver ki.. rühellem.. és még ha megnézed kedvenc mangáim topikot akk ott is olvashatsz párat amit olvastam..és te??
szeretem a gravi mangáját és rajongok az anime-ért, BR- ből is a könyvet filmet imádom meg a mangát is, inuyasha is bejön.,.. a vadmacskakommandótol a víz ver ki.. rühellem.. és még ha megnézed kedvenc mangáim topikot akk ott is olvashatsz párat amit olvastam..és te??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 17:05:38
beküldve: 2008-03-08 17:01:05
(#1244) beküldve: 2008-03-08 17:00:08
(#1243) ha másra is kiv vagy akk elmesélem csak gondoltam először ezekre..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-08 16:59:15
(#1242) beküldve: 2008-03-08 16:57:45
(#1241) akk sorrendben..:
budapest VI ker. (legyen elég ennyi)
egry hajnalka emese
hobbi: sok van: főzés mosás takarítás sütés, rajzolás, festés(több kevesebb sikerrel), gyereknevelés, olvasás, írás..asszem ennyi..
budapest VI ker. (legyen elég ennyi)
egry hajnalka emese
hobbi: sok van: főzés mosás takarítás sütés, rajzolás, festés(több kevesebb sikerrel), gyereknevelés, olvasás, írás..asszem ennyi..
mire vagy kiv?? én magamról bármit elmondok de a harmatcseppem inkább hatalmazza fel önmagát mert még olyan infot adok kki ami bizalmas.. szoal a másik harmat mire kiv???[/QUOTE]
hova valósi vagy? hogy hívnak? hobbid? meg az ilyen szokásos unalmas és fárasztó kérdések
hova valósi vagy? hogy hívnak? hobbid? meg az ilyen szokásos unalmas és fárasztó kérdések
kezdjük ott hogy nagyon senkiről se tudok semmit, lényegtelen de viszont jó dumálni szerintem
mire vagy kiv?? én magamról bármit elmondok de a harmatcseppem inkább hatalmazza fel önmagát mert még olyan infot adok kki ami bizalmas.. szoal a másik harmat mire kiv???
hát igazság szerint egynémelyik megnevezést az én csekély értelmi szintem nem fogja fel de azt jelöli h hány hozzászólást írtál eddig a rászokoban után jön az addiktgyanús..érthető?? voltam?? nem biztos..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 16:55:02
beküldve: 2008-03-08 16:52:44
(#1238) picilány: lehet ostobaságot kérdezek, de mik ezek a nevek alatt
pl.: [ Addiktgyanús ] , [Rászokóban]?
pl.: [ Addiktgyanús ] , [Rászokóban]?
beküldve: 2008-03-08 16:50:39
(#1237) kezdjük ott hogy nagyon senkiről se tudok semmit, lényegtelen de viszont jó dumálni szerintem
beküldve: 2008-03-08 16:50:35
(#1236) beküldve: 2008-03-08 16:49:57
(#1235) édesem mit vártál hisz te tökéletes vagy.. mint egy egy cseresznyefa virága..
aki meg tökéletes nem véthet hibát.. andi köcce kérdésed .. már jól h tok beszélgetni emberekel..és ti??
aki meg tökéletes nem véthet hibát.. andi köcce kérdésed .. már jól h tok beszélgetni emberekel..és ti??
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 16:59:08
amúgy mizujs veletek? hogy vagytok?
Olvass visszább... ha épp nem vok itt, és nem értesz vmit, kérdezd picilányt, ő mindent tud rólam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 16:47:02
(#1233) beküldve: 2008-03-08 16:45:25
(#1232) azt anyummal beszéltem vmelyik nap és mivel szereted az agymenéseimet gondooltam felvidítalak.. és próbálkoztam már m,ég egyszer de semmi.. lehet holnap megnézem hátha jött vmi.. és nem lesz gondd..
láttam ..de sztem egyszerre írtunk.. és mell oké gondoltam h nézelődsz.. csak azt hittem BR-t.
director sama?? hmm.. ilyet is rég kaptam.. de bóknak veszem..
láttam ..de sztem egyszerre írtunk.. és mell oké gondoltam h nézelődsz.. csak azt hittem BR-t.
director sama?? hmm.. ilyet is rég kaptam.. de bóknak veszem..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-08 16:47:39