Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hééé csajok elvesztetem a fonalat. Valaki összetekerné?
Hát most konkrétan én is. milyen műsorról van szó??
Van ez az igazság ára a tv-ben és egy csaj nagyon befürdött egy kérdésnél...a hazugságvizsgáló hazugnak ítélte meg a választ és sírva kiszaladt a stúdióból...
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-03-05 22:57:28
Hééé csajok elvesztetem a fonalat. Valaki összetekerné?
Hát most konkrétan én is. milyen műsorról van szó??
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Asx elküldtem a levelet újra ,remélem most már kapom a választ is.
Kösziiii! máris megnézem.
Loool, azért ez a rájátszás. Még legegyértelműbb kérdésekre is "óóó....uuum...izééé. ..igeeen *pirul*". Nézettségnövelő mocskok, fenébe is. Ha ennyire gáz lett volna a csajnak, akkor már alapból azt sem engedte volna, hogy leadják a felvételt. Gennyes média.
Direkt erre specializálódtak!Te elmennél egy ilyen műsorba?Mert én biztos nem....
beküldve: 2008-03-05 22:50:10
(#1197) Hééé csajok elvesztetem a fonalat. Valaki összetekerné?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-03-05 22:48:30
(#1196) Loool, azért ez a rájátszás. Még legegyértelműbb kérdésekre is "óóó....uuum...izééé. ..igeeen *pirul*". Nézettségnövelő mocskok, fenébe is. Ha ennyire gáz lett volna a csajnak, akkor már alapból azt sem engedte volna, hogy leadják a felvételt. Gennyes média.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát ez a csaj jól megszívta a tv-ben!
Holci:azért jobban megfizetnének kint valamennyivel nem?
Holci:azért jobban megfizetnének kint valamennyivel nem?
Igen de ha nem figyel az ember akor nem sok marad a fizuból.Eviszi az albérlet meg a kaja.A kaja még nem is gáz mert ugye azt megoldom bent.
De inkább a tapasztalat ami lényegesebb ,itthon már könnyebb feljebb kerülni egy ilyen kiküldetéssel a hátam mögöt.
Trisa márcsak ilyen!
Amúgy poén mert visszaolvasva a hsz-d (Trisa ezt most már Neked írom ) kicsit ugyanarra gondoltunk, nem?
Amúgy poén mert visszaolvasva a hsz-d (Trisa ezt most már Neked írom ) kicsit ugyanarra gondoltunk, nem?
Igen Teljes mértékben
CSak én jól összezavarodtam, ld.: előbbi hsz.
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Trisa márcsak ilyen!
Asx elküldtem a levelet újra ,remélem most már kapom a választ is.
Honvágyra visszatérve ,sokszor már a sírás kerülgetet kint ha az itthoniakra gondoltam.Nagyon sz.r .
Hehe Asx annyira azért kint sem jó egy szakács fizetése hogy eltartsa az egész családot.
Honvágyra visszatérve ,sokszor már a sírás kerülgetet kint ha az itthoniakra gondoltam.Nagyon sz.r .
Hehe Asx annyira azért kint sem jó egy szakács fizetése hogy eltartsa az egész családot.
Hát de nade akkor is.... totál egyedül egy másik országban... rémisztő, nem is kicsit...
*...* naigy jo...
Szerk: Trisa 2008-03-05 22:51:34
beküldve: 2008-03-05 22:43:07
(#1191) Hát ez a csaj jól megszívta a tv-ben!
Holci:azért jobban megfizetnének kint valamennyivel nem? Marha rossz érzés én is tapasztaltam sajnos,de most nem rólam van szó!
Holci:azért jobban megfizetnének kint valamennyivel nem? Marha rossz érzés én is tapasztaltam sajnos,de most nem rólam van szó!
Szerk: Syan 2008-03-05 22:47:48
beküldve: 2008-03-05 22:41:53
(#1190) Asx elküldtem a levelet újra ,remélem most már kapom a választ is.
Szerk: Holci 2008-03-05 22:42:28
az nem jelent sok jót...ha jól tudom életükben nem sok embert avatnak szentté
sztem érezd magad megtisztelve
Meg vagyok teljes mértékben, kicsit hirtelen ért a dolog, de meg vagyok tisztelve ezzel a ranggal/címmel és tökjó... tényleg nem sok ember van, akit még életükben szentté avatnak, főleg nem védőszentté, de ez... nah ez van
Jah és jó tirpák módon lehagyom: Köszi Syan
Szerk: Trisa 2008-03-05 22:42:24
beküldve: 2008-03-05 22:37:52
(#1188) az nem jelent sok jót...ha jól tudom életükben nem sok embert avatnak szentté
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Igy is gáz egy kicsit hogy itthon hagynám a családot. Meg aztán nagy honvágyam szokot lenni ilyen utazásoknál.Nagyon megvisel.
huh én azt hittem, nem tök egyedül mész... (lehet naiv vagyok, de tényleg azt gondoltam, hogy vkit viszel/vihetsz magaddal. ) Ez így tényleg nem olyan jóóó.