Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
andi harmatom miért lenne gondd elvégre többeteket hívtalak..
nos a te és necro által kreált oldalon regiztem.. és még nem kaptam visszajelzész és ezért nem tok bejelentkezni..
nos a te és necro által kreált oldalon regiztem.. és még nem kaptam visszajelzész és ezért nem tok bejelentkezni..
Választ lásd lejjebbb...
Egyébként ne lepődjetek meg, ha 20 percekre eltűnök (igaziból itt leszek), csak közben nézem a Vampire Princess Miyu-t...
Jah, kézzed, nem is mondtam... tegnap hívtak a követségről... a koordinátor csajszi... aszonta, h ennyire tökéletesen hibátlan jelentkezést csak ritkán látnak... aszonta, h naon keveseknek sikerül elsőre hibátlanul kitölteni és beküldeni mindent úgy, hogy semmi sem hiányzik és az összes másolat és pecsét a helyén van...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-08 16:47:53
beküldve: 2008-03-08 16:44:40
(#1230) beküldve: 2008-03-08 16:43:23
(#1229) andi harmatom miért lenne gondd elvégre többeteket hívtalak..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én is csatlakozok közétek ha nem gond
Dehogy gond... drága Andi-chan... gyere és csatlakozz!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
nos chika igen a tiéden és necroén.. csak még nem küldött választ és nem lesz nehéz felismerni ..mi lehet a nevem.. és ezért még nem tok belépni
Mikor regiztél?
Ha nem enged fel, próbálj újra regizni... lehet, xarakodott a szerver - az előferdül...
Egyébként a serpenyőnek is van fedője!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 16:41:32
(#1226) beküldve: 2008-03-08 16:40:55
(#1225) Rendben, Ms. Director-sama... akkor itt... szal, melyik oldalra regiztél, ami nem enged fel???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 16:40:15
(#1224) nos chika igen a tiéden és necroén.. csak még nem küldött választ és nem lesz nehéz felismerni ..mi lehet a nevem.. és ezért még nem tok belépni
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-08 16:35:45
(#1223) nos gondolom itt könnyebb megbeszélni mit dumaládában.. szola folytassuk itt a beszélgetést..
mit szólnátok hozzá???
mit szólnátok hozzá???
beküldve: 2008-03-05 23:36:04
(#1222) Köszi mindenkinek a beszélgetést!Ismét egy jót beszélgettünk!
Oyasumi nasai mindenkinek!
Oyasumi nasai mindenkinek!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Neked is szép álmokat!Én is gépelhetek neked? félénk arc....
Jöhetnek a levelek de most tényleg tépek.
Halli Galli.
Rendben!Szia.
Nyugodalmas jóéjszakát nektek ,ne felejtsetek levelet írni.
Sziasztok.
Jóéjt! És pihizz sokat! és ha addig nem beszélnénk...á, majd leírom levélben!!! Szia!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Neked is szép álmokat!Én is gépelhetek neked? félénk arc....
Jöhetnek a levelek de most tényleg tépek.
Halli Galli.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-03-05 23:21:13
(#1218) Neked is szép álmokat!Én is gépelhetek neked? félénk arc....
Még ilyenkor is dolgozol? Szerintem hagyunk Bleachezni... kell egy kis relax ^^
Uhhhh köszönöm egy megértö ember( bocsánat ketö ) ,hát benyaltam rendesen a hetet pedig azt igérték hogy szabira mehetek ehejet mehtek külső rendezvényre az Europa hajóra még a végén holt részegen belesek a Dunába.
Na de most már mindegy .
Nyugodalmas jóéjszakát nektek ,ne felejtsetek levelet írni.
Sziasztok.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-03-05 23:21:09