Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem vagy hülye, Syan, csak nem vagy értesítve a dolgokról, nem bűn az, azért vagyunk itt Holci had meséljen <3
Köszönöm!Ezennel kinevezlek a védőszentemnek! Bár így is sokszor megkapom,hogy kotnyeles vagyok....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-03-05 22:36:15
Én már azon sem bánkodnék ha nem jönne össze.
Max nem lessz annyi kesssssss.Igy is gáz egy kicsit hogy itthon hagynám a családot. Meg aztán nagy honvágyam szokot lenni ilyen utazásoknál.Nagyon megvisel.
Max nem lessz annyi kesssssss.Igy is gáz egy kicsit hogy itthon hagynám a családot. Meg aztán nagy honvágyam szokot lenni ilyen utazásoknál.Nagyon megvisel.
Jééé ezt nem tudtam... , mármint hogy ennyire el lennél menve, azt hittem család is megy, meg minden... (túl csok amcsi filmet néztem )
És a honvágy mindenkit utólér ... Engem akkor ért utol nagyon, mikor egy családtaggal beszéltem telefonon, édesanyámmal, németországban voltam egy hétig, és anya mindennap felhívott, és akkor nagyon rosszul éreztem magm, de amúgy nem lett volna gáz, mert napközben bírtam,csak mikor este felhívott, és hallottam a hangját, na akkor...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-03-05 22:38:33
beküldve: 2008-03-05 22:32:30
(#1184) Nem vagy hülye, Syan, csak nem vagy értesítve a dolgokról, nem bűn az, azért vagyunk itt Holci had meséljen <3
beküldve: 2008-03-05 22:32:15
(#1183) Én már azon sem bánkodnék ha nem jönne össze.
Syan :igen dolgozni ,kariert épiteni meg ilyenek.
Syan :igen dolgozni ,kariert épiteni meg ilyenek.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-03-05 22:33:20
Asx megkeresem ha csak nem töröltelek el világról.
Na majd most megtanulod hogy rendszeresen küldj nekem levelet mert ,téged is megtalál a P.Ü.Jutsu.
Na majd most megtanulod hogy rendszeresen küldj nekem levelet mert ,téged is megtalál a P.Ü.Jutsu.
Meddig is vagy még? Kár, hogy conra már nem tudsz jönni...T_T Amúgy gondoltam, hogy olyan sok a dolgod, hogy nincs is időd levelet írni...plussz nem is tudtam megnézni...de örülök, hogy tévedtem.
Honap vége a dátum, ha minden igaz.De most már én sem tudom mi van.Szétvet az ideg mert senki nem mozdul meg az ügy érdekébe.
Különben a jóbarátokra mindig szakitók időt .
Syan Amsterdam a célpont.
Értem.Dolgozni vagy mi lenne a feladat?Nézze el nekem mindenki ma,hogy ilyen hülye vagyok....
És honnan? Én egy eldugott francia szerepjátékbolt eldugott sarkában találtam szabálykönyvet. Volt még róla cikk egy ősrégi Bíborholdban.
Volt egy Rúna cikk is... én spec. onnan ismerem. Aztán olvasgattam még utána a neten, és... szóval ez is olyan játék, amit úgy kipróbálnék, ha lenne hozzá csapat, aki hajlandó játszani, és ha lenne könyv, amit én is megértek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-05 22:27:55
(#1180) Azért, azért, reméljük, hogy azért, látunk még majd*, valamikor... és másrészről meg drukkolunk, hogy sikerüljön, aminek sikerülnie kell...
(jó, hogy többesszámban beszélek, de remélem érted és nem baj a többiekre nézve)
*mármint élőben is, ha nem jutsz ki a Conra
(jó, hogy többesszámban beszélek, de remélem érted és nem baj a többiekre nézve)
*mármint élőben is, ha nem jutsz ki a Conra
Szerk: Trisa 2008-03-05 22:29:55
Nem nem itt most más a téma, lehet hogy itthagyom kis hazánkat.
De, csak átmenetileg, ugyeeeeee?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Meddig is vagy még? Kár, hogy conra már nem tudsz jönni...T_T Amúgy gondoltam, hogy olyan sok a dolgod, hogy nincs is időd levelet írni...plussz nem is tudtam megnézni...de örülök, hogy tévedtem.
Honap vége a dátum, ha minden igaz.De most már én sem tudom mi van.Szétvet az ideg mert senki nem mozdul meg az ügy érdekébe.
Különben a jóbarátokra mindig szakitók időt .
Syan Amsterdam a célpont.
Szerk: Holci 2008-03-05 22:28:39
Nem nem itt most más a téma, lehet hogy itthagyom kis hazánkat.
Aha.Jó,hogy leesett mostmár nekem is.Merre felé mennél?
beküldve: 2008-03-05 22:24:45
(#1176) Nem nem itt most más a téma, lehet hogy itthagyom kis hazánkat.
Szerk: asx 2008-03-05 22:26:17
Trisa örülj nem tudom hogy lessz de azért vigadjunk.
Reménykedjünk,hogy ott leszel!A főnök berángathat bármikor melózni?
Szerk: Syan 2008-03-05 22:22:47
beküldve: 2008-03-05 22:20:21
(#1173) Asx megkeresem ha csak nem töröltelek el világról.
De megbocsátok mert tudom hogy gáz a kolesz.
De akor most milyen cimen érlek el?
Ez most spec nem a koli miatt volt....
Féééél éve?? héhé A freemailem még él, de majd átküldöm neked a másik címem, mert a freemilen előfordul hogy nem jönnek meg levelek... De ezt most lécci küldd el arra, ha még megvan! Előre is köööszi!!!
És üdv Gege (üdv itt is! )
Szerk: asx 2008-03-05 22:16:50