Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Aham a Kossuth Zsuzsába ami már Szent-Györgyi lett. 2szobatársam jár a sulidba mindkettő végzős, az egyik b-s, a másik d-s. Én szintúgy hordom a szalagot. GOndolom te is végzös vagy..
Nem... Én nem vagyok végzős... oviban is vesztettem egy évet, és öt éves képzésre mentem tovább... hát í.j.
beküldve: 2008-02-23 10:15:27
(#1125) Pedig olyan aranyos x3 Direkt női seiiyut kapott, hogy tudjon nyávogni. Kis édes shotám *_*
De akkor is ez volt a legnagyobb. Mármint nem tudom, nem láttam még, pedig torrent is megvan. Valahogy nem nyelem le az ova grafikáját.
De akkor is ez volt a legnagyobb. Mármint nem tudom, nem láttam még, pedig torrent is megvan. Valahogy nem nyelem le az ova grafikáját.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én még mindig kiborulok Schrödinger macskáján XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-22 22:01:36
(#1122) Áhu, áááá, nem hagyták ki =DDD *elképzelhetetlenül boldog* És ráadásul pirult is. Édes jó Istenem. Igaz, ahogy sejtettem, a mangában lévő super-cute kiborult fejet nem sikerült ugyanúgy visszaadni, de a pirulás mindent javított =D. Köszönöm Hirano-san *___*
beküldve: 2008-02-22 21:00:30
(#1121) édes vagy de attól nem lesz több tudás a fejemben ha pihenek és alszok mellesleg 15:00 tól 20:00 ig aludtam..én akinek máskor elég akár 3-4 óra alvás
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-22 20:54:19
(#1120) Hát arról hogy jobban tennéd ha ágyban lennél így betegen, énmegmajd ápollak és kiszolgállak..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-22 20:45:18
(#1119) hanon betegségemre hivatkozva .. hogy érted h csinált nked netet??? jén most naon le vok fáradva.. tényleg nem jut el semmi de örülök h vagy ismét.. nos miről dumcsizzunk???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-22 09:59:49
(#1118) Na, 5 perccel ezelőtt megjött egy kedves Digis csávó, és csinált nékem netet, ollé! ^_^
Ma Hellsing ova 4 Nipponiában. Biztos kihagyták az egyik kedvenc A×I jelenetemet, biztos vagyok benne *sniff* T_T
Ma Hellsing ova 4 Nipponiában. Biztos kihagyták az egyik kedvenc A×I jelenetemet, biztos vagyok benne *sniff* T_T
necrokid spec mit jelent???????????????????
Necro a necromancer rövidítése, a necromancer pedig nekromantát jelent
Sasuke: A nekromanta halottidéző varázstudó.
ez a rövid és egyszerű válasz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-21 23:48:29
S vala megérem-e azt amikor helyesen írják le a nevem, hogy csak a elgjobbakat említsem:
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
Neckroid, én mindig helyesen írom a neved. Ráadásul nagybetűvel.
beküldve: 2008-02-21 21:22:32
(#1114) necro mért nem jössz csak nem csúszol haza bébibogyó??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-21 21:21:31
(#1113) beküldve: 2008-02-21 21:20:09
(#1112) én balbaszaurt választom álompor támadás....necro te mivel gyüssz??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja