Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-02-21 21:00:25
(#1096) ne vedd a szívedre ez csakk vicc
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-21 20:59:18
(#1095) én is azt hittem hogy negróbody magyarul néger vagy és szereted a negrót meg a fekete dolgokat mint plo negrót
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
A Necrobuddyt egyik holland ismim használta (harmageddon) akit utána én egyzserűen le harmyztam. Am a buddy=haver
értem,tudom csak nekem ez olyan bádis
王座
na nekem van igazam van és kész necrokid det diszkfalivikáljuk*összeragadt nyelvem*tehát én nyedrtem
Egyszerüen hívjuk Negrókid-nek (Sorry megint,jó a kedvem )
王座
beküldve: 2008-02-21 20:56:49
(#1092) A Necrobuddyt egyik holland ismim használta (harmageddon) akit utána én egyzserűen le harmyztam. Am a buddy=haver
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:55:49
(#1091) na nekem van igazam van és kész necrokid det diszkfalivikáljuk*összeragadt nyelvem*tehát én nyedrtem
S vala megérem-e azt amikor helyesen írják le a nevem, hogy csak a elgjobbakat említsem:
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
miiééért?!?!?! nekem a Necrobuddy az bejön mert olyan testépítős
meg a Nekró is mert az olyan mint a Negró
Sorry, amúgy félretéve a viccet,én se szeretem ha össze-vissza neveznek,szólítanak
(Bár könnyű nevem van )
王座
beküldve: 2008-02-21 20:51:04
(#1089) necrokidem én mindig helyesen írom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 20:49:45
(#1088) S vala megérem-e azt amikor helyesen írják le a nevem, hogy csak a elgjobbakat említsem:
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
Necrobuddy
Necro
Nekro
Nekrokid
Necokid
Nercokid
Nekró
És most ez....(sóhaj)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:48:07
(#1087) kedvenc állat.. nkemmolyan nincs .. de a feketeözvegy , vagy az imátkozó sáska (nőknek tudniuk kell h miért)= nem vok feminista de nem ártt ha van egy kis hajlam..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 20:46:56
(#1086) temetőben varjak vannak nekem van igazam aki azt mondja nem az necró válaszával reagáljon ha nekem van akkor az enyémmel
beküldve: 2008-02-21 20:45:37
(#1085) Nem a temetőben hollók vannak dot
beküldve: 2008-02-21 20:44:15
(#1084) egyik tanárrom barátnőjének a fiának a szemét kivályta egy galamb én ezért is nem csipázom őket
beküldve: 2008-02-21 20:43:22
(#1083) az én kedvenc állatom a hooló szóval ne nyulld le másrészt temetőben a varjak vannak és máshol is
a hollót szemkivájásnál szoktuk használni mint pl a hooló vájja ki a szemed vagy a rák egyen meg (najó ez már nem)
a hollót szemkivájásnál szoktuk használni mint pl a hooló vájja ki a szemed vagy a rák egyen meg (najó ez már nem)
beküldve: 2008-02-21 20:40:33
(#1082) Szerintem a galambok nem menőek..én a hollókat szeretem (bár ez elég nyilvánvaló, mert ugye tudjuk jól hol szotkak ezek a kedves állatok előfordulni)