Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mikor és milyen képregény vagy mangás dolog lesz , mert halottam a sakura csan 2008ról de nem tom mkior és hol lesz.Ha valaki tud egyébb infót akkor pls írja le thx
[Link]
Ha, jól tudom, akkor Sakura-con 2008. április 19-20-án lesz a Pecsánál... de ha jól tudom, akkor van egy site, ahol pontosan fenn vannak a tudnivalók...[Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mikor és milyen képregény vagy mangás dolog lesz , mert halottam a sakura csan 2008ról de nem tom mkior és hol lesz.Ha valaki tud egyébb infót akkor pls írja le thx
[Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-19 21:08:30
(#1049) Mikor és milyen képregény vagy mangás dolog lesz , mert halottam a sakura csan 2008ról de nem tom mkior és hol lesz.Ha valaki tud egyébb infót akkor pls írja le thx
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Na én azért írok mert még nincs barátom/ismin... XD
nos én rendelkezésedre állok ha megfelel szerény személyem..
én mondtam mondtam, mondtam h ő lesz az első aki ír! AMúgy engem is felvehetsz nyugodtan..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na én azért írok mert még nincs barátom/ismin... XD
nos én rendelkezésedre állok ha megfelel szerény személyem.. ....na me má te ennyire ismersz engem.. mellesleg igen ..én vok az első aki írt neki..ez meglepő..vagy mégsem?!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-19 20:16:19
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...
Jeeeeeee végreeeee, köszönjük mester.
Na én azért írok mert még nincs barátom/ismin itt!!!!! jól jönne egy vagy kettő vagy három vagy...na értitek ugye? semmi rosszat nem akarok senkitől!!!*pervezmosoly* XD
Dehogynincsen. Pl Picilány is barát kategória neked sztem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-19 17:44:07
(#1044) Na én azért írok mert még nincs barátom/ismin itt!!!!! jól jönne egy vagy kettő vagy három vagy...na értitek ugye? semmi rosszat nem akarok senkitől!!!*pervezmosoly* XD
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...
Köszi!Már ráfért a fórumra... Nagyon.Ehhez nincs több hozzáfűznivalóm.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-19 14:03:57
(#1042) Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én azért fakadok ki, mert kezd felgyűlni a szemét ezen a fórumon, régebben tök jó kis fórum volt, megvoltunk kevesebben is és nem zúztuk szét ennyi fölösleges, meg idióta témával, most meg tele az egész baromságokkal, meg hülyébbnél hülyébb topicokkal.
szívemből szóltál kedves Nemesis...igaz, nekem azzal nincs bajom h többen vagyunk csak azzal h jópáran szarnak az egészbe...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Íme a bizonyíték arra, hogy nem mindenki tud olvasni, aki képes gépelni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-18 21:45:57
(#1039) Én azért fakadok ki, mert kezd felgyűlni a szemét ezen a fórumon, régebben tök jó kis fórum volt, megvoltunk kevesebben is és nem zúztuk szét ennyi fölösleges, meg idióta témával, most meg tele az egész baromságokkal, meg hülyébbnél hülyébb topicokkal.
beküldve: 2008-02-18 10:54:11
(#1038) [Kifakadás következik x)]
Nemrég elhatároztam, hogy minden fórumra, ahova rendszeresen belépek, a profilomba kiírom az msn címem, mert kezdett elegem lenni az általában egy sornál nem hosszabb "ciamia, fórumon láttalak, megadod az msn címcsidet?" tartalmú magas értelmi szintre nem utaló e-mailekből. Akkor mi a lóhalálért jönnek még mindig pontosan ugyanilyen mailek? Nem tudják megnézni a profilom?! [Kifakadás vége]
Nemrég elhatároztam, hogy minden fórumra, ahova rendszeresen belépek, a profilomba kiírom az msn címem, mert kezdett elegem lenni az általában egy sornál nem hosszabb "ciamia, fórumon láttalak, megadod az msn címcsidet?" tartalmú magas értelmi szintre nem utaló e-mailekből. Akkor mi a lóhalálért jönnek még mindig pontosan ugyanilyen mailek? Nem tudják megnézni a profilom?! [Kifakadás vége]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ííígy vaan. Eerteni eegyet veeletek, de nee pííszkalni óórosz taavarisokaat mjeert meegnyjomni naagy pííros góómbot es leesz naagy buumbuum neektek!
/röhögőgörcs/
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."