Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ebben én is egyetértek....
mellesleg ha vkinek örömet okoznék vle ma majdnem elütött egy autó ..vicces volt..
mellesleg ha vkinek örömet okoznék vle ma majdnem elütött egy autó ..vicces volt..
Szerintem senki nem örül neki..ha te kórházba kerülnél akkor nem lenne kit piszkálni...olyan minha nem lenne homokzsák
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-13 18:37:42
(#1020) ebben én is egyetértek....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-13 18:47:47
Kedves gyerekek, akik úgy néz ki nem nagyon értenek magyarul. Ha mindenképpen dumálni akartok és az nem tartozik az adott topic témájához, akkor ide írjatok, előre is kösz.
De ha nem értenek magyarul, akkor miből gondolod, hogy ezt érteni fogják?
Itt jogos az 5 pont!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kedves gyerekek, akik úgy néz ki nem nagyon értenek magyarul. Ha mindenképpen dumálni akartok és az nem tartozik az adott topic témájához, akkor ide írjatok, előre is kösz.
próbálkozni szabad, egy ideig talán meg is csinálják de aztán megint lanyhul a figyelem kezdődik előről minden
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
De ha nem értenek magyarul, akkor miből gondolod, hogy ezt érteni fogják?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-13 08:18:25
(#1016) Kedves gyerekek, akik úgy néz ki nem nagyon értenek magyarul. Ha mindenképpen dumálni akartok és az nem tartozik az adott topic témájához, akkor ide írjatok, előre is kösz.
beküldve: 2008-02-10 14:44:01
(#1015) Kyaaa, mikor lesz már február 22?! T_T Ripet akarok, Schrödöt akarok, "My master-My servant" üdvözlés A×I jelenetet akarok, véresujjlenyalósfanszervízes jelenetet akarok, Integrát megint felbassza Alucard (egyben A×I) jelenetet akarok, Hellsing ova 4-et akarok T___T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jó a szöveg! Én nagyot nevettem rajta! Én szívesen kipróbálnám a japán iskolát!
Én pedig mit nem adnék érte, ha japán iskolában taníthatnék, és nem kéne nap mint nap közelharcot vívni az "én szartam a spanyolviaszt" típusú kölykökkel... (természetesen, az itt lévők mindig kivételek...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-08 16:33:11
(#1013) A tanítás színvonala az is egy dolog, de azért gondoljunk bele, itt életre is nevelnek, hiszen túlélni egy hétker, nyócker sulit ...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-08 15:52:20
(#1012) Jó a szöveg! Én nagyot nevettem rajta! Én szívesen kipróbálnám a japán iskolát!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Kicsiny hazánkat oktatásügyileg is jó pár ország lenyomta, egyébként a legdurvább oktatás a finneknél van.
Azért a japán iskolarendszer se piskóta...
Miyu, amennyire én tudom el vagy tévedve kicsit...az oktatás Japánban és itt, kicsiny hazánkban a legmagasabb színvonalu...(irtam ezt azért mert azzal az "akkár"al ojan lekicsinylőnek hangzott )
Kicsiny hazánkat oktatásügyileg is jó pár ország lenyomta, egyébként a legdurvább oktatás a finneknél van.
What da ya mean?
sztem arra érti a fórumszabályzatot, h a mangafanosok nem támogatják az ingyenletöltéseket...És itt a pont!
Most komolyan. Ott az e-mail, ott az msn, beszéljétek meg ott. Tartsuk tiszteletben a fórumszabályzatot, hogy a moderátor is tiszteletben tartsa a profilunkat...
Nem egyetemekre gondoltam ^^° (Az más tészta.) A Harvard neve szinte már fogalom. (Megjegy:a világ leggazdagabb egyeteme. Legalábbis ezt olvastam. Szal rohadt drága)
Jaj má' Gege, kedvenc hungaristám, nem fikázásból írtam, te is tudod . Azt az akkárt lehet helyetesiteni azzal, hogy: "vagy mint például". Igy jobb ?
(Amúgy tényleg rossz oldalán fogtam meg a dolgokat, a lényeg, hogy általábban az amcsi középiskolák viszonylag nem olyan erősek...)
(Amúgy tényleg rossz oldalán fogtam meg a dolgokat, a lényeg, hogy általábban az amcsi középiskolák viszonylag nem olyan erősek...)